Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Napísať prvá?

Príspevok v téme: Napísať prvá?
sportrelaxforum

Ahojte, trošku trápny problém riešim :D Ale ak Vám to nevadí môžete mi napísať Váš názor..Na nete som si dala taký inzerátik že hľadám parťákov na jednu záľubu čo rada robím..ozval sa mi taký týpek...ale odpísala som mu že nehľadám vzťah že mu to hovorím takto hned na začiatku že iba proste parťákov na taký jeden šport a nič viac nech je s tým uzrozumený..nenapísal mi dlhú dobu a teraz znova že dlhšie tam nebol a že jasné chápe..potom mi poslal svoj nik na fb aby sme si písali tam..poslala som mu žiadosť o priateľstvo (iba preto že mi poslala svoj nik na fb aby sme si písali tam ) trochu sme si písali ale ukončil potom knverzáciu že musí ísť..no potom mi prišlo ľúto že som mu napísala že nehľadám vzťah lebo sa mi zapáčil aj podľa foto a tak :D a neviem ako to teraz vyriešiť..či len čakať kedy niekedy napíše..alebo mu napísať prvá..viem, že je to trápne že to riešim..ale chela by som si s ním písať no niečo mi vraví že by sa ozval keby chcel a skúsil by to aj ked som napísala že vzťah nehľadám....čo vy na to? :D

TuristaMi

Co by som dal ja za to :-) dievca, rada turistika a nie je jej blbe napisat ako prva. Ja som bol dnes na turistike, postupne som stretol asi 20 chlapov v lese za celu dobu (cca 2h). Bud sami alebo vo dvojiciach. Ale zena ziadna. Bol by zazrak stretnut v lese 20-26r babu :-D a pritom dnes bolo super pocasie na prechadzku, no nic. Vratim sa na FB na partaka na turistiku a hladat dalej :-D

Laurora

Ale na taku informativnu spravu,ze diky za stranku a skoda, ze je zle pocko by som neodpisala ani ja... lebo by som nemala co. Ved vsetci vidime, ze je zle pocasie, je to jasny fakt :D Mala si sa ho nieco spytat aby ste naviazali komunikaciu dalej...ja by som to mozno este o nejaku dobu riskla a napisala mu nieco k veci, na co by aj odpisal realne :)

tarapaca

Ale hej, treba to brat sportovo. Snaha bola :) Ale plno chalanom sa nechce pisat a ty ked si mu predtym hento napisala, tak urcite to tak bere. Ale nevadi. :)

autorka

Som trapka :D ale nevadí...ak to má byť ten pravý tak to nejako vydá..a ked nie tak môže ľutovať že prišiel o možnosť spoznať takú kočku :D :D :D xixixxixixixii

autorka

No...on mi poradil takú jednu stránku internetovú.. :D tak že som na nej bola a že fajne že také niečo je že vďaka a potom že škoda že je teraz zlé počko že tak skoro to asi nevydá a potom že nech má pekný večer alebo niečo také :D

tarapaca

A co si mu napisala? Ja som ti dobre radila, aby si nadviazala na tu turistiku, bolo by to k veci a nemohol by si mysliet nic.

autorka

No napísala som :D a neodpísal...asi som sa strápnila ešte viac..nevadí :D Asi je to ozaj tak že ak sa chalan neozýva sám tak nemá záujem..tiež som si myslela že niekto je plachý a treba mu pomôcť..ale asi to nie je tak veľmi...
Uf...tak len vyčkať až sa nájde niekto neviem síce kedy kto bude písať sám od seba :D

jufu

Mozno si aj on mysli, ze keby si mala zaujem , tak napises prva ty.Inak je pravda, ze je to dost trapne, ak teda nemas pat, alebo sest rokov.