Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prehnane ziarliva?

Príspevok v téme: Prehnane ziarliva?
ziarliva20

Ahojte potrebovala by som počuť nezaujaty nazor na moju situaciu..S priatelom spolu chodime od februara cize skoro rok....vsetko bolo celkom fajn (mali sme blbe obdobia ked mi vycital ze som mala nieco sexualne s niekym pred nim) travili sme spolu cas sami....obcas sme chodili na kavu vonka aj s jeho kamaratom...jedneho dna jeho kamarat ho zavolal ze sa mu paci jedna casnicka strasne ci nejdeme spolu do toho podniku....Isli sme teda, dali si kavu..dievca tam okrem nas nemalo zakaznikov a moj priatel ju zavolal sadnut si ku nam....(nie kamarat ale moj priatel) a cely vecer s nou komunikoval ja I jeho kamarat sme ticho sedeli (ja som tukala do mobilu on tiez) ...nevsimal si ma ale ja som to pripisovala tomu ze zrejme chce pomoct kamaratovi ze je hanblivy tak zistit nejake informacie....Dnes sme tam isli opat ..opat robila ona..a znovu ten isty scenar....menil ton hlasu, vytahoval sa ...nespoznala som ho...priatel ide vyrabat stromceky a chce ich predavat na vianocnych trhoch a hadajte koho zavolal predavat ich..JU...normalne ze nechces si zarobit..mozes mi ist predavat stromky...mala som to robit totiz ja...vsetko som to nejak predichala ...fajn zaflirtuje si...chce sa citit ziadany...lenze to dievca sa zacalo chytat...prisli sme tam opat a zacala po nom hadzat usmeviky stale kazdu jednu konverzaciu presunula na neho (mozno to vyzera ze si namyslam ale prve co mi priatel povedal v autebolo ze si vsimol ze po nom stale kukaaa) vrchol bol ked som sa ho uz na to spytala..mali sme ist zajtra teda aj mame na pustanie lampionov....a on ju tam zavolal s nami.....mali sme ist my dvaja keby isla aj partia som ticho ale toto.a potom som isla objednat chceli .tak som sa ho v aute na to spytala ..jeho odpoved :Ano stale po mne pozerLa az mi to bolo blbe....a ty vies ze milujem teba.....fajn poviem vam tak ze pozerala ona lenze on robil to iste...nevycitala som mu to aj tak...podala som to formou ze ja to prezijem ze ona pozera..ziadne obvinovanie...a teraz sa citim ako chudera ejkej ziarliva ejkej on je uplne na koni a vie to ..je si toho vedomy...mam 22 on 24

Alessandra999

Pekný príklad toho ako maju mladi ľudia vo veku cca 20 rokov VYMYTY MOZOG...

"kafe" to napísala veľmi dobre...

Teraz si predstav, žeby za tebou prišla tvoja dobrá kamarátka a povedala ti tento príbeh, ktorý práve zazivas. Že jej frajer báli inú babu atď...
Čo by si poradila svojej kamaratke? Aby bola S tým chalanom ďalej? To pochybujem...

O niekoľko rokov sa budeš čudovať sama sebe, ako si mohla byť S takýmto chalanom a správať sa tak hlúpo.

tarapaca

Ani za svet by ma uz nedostal do toho podniku. Ja by som narobila bordel a bud ma chce alebo nie, nech si rozmysli, ale nebudeme sa chodit bavit s casnickou, ani nahodou.

ANGEL-DEMON

maj hrdosť a pošli ho do čerta ty... páči sa ti tá časníčka? chceš byť s nou? OK.. si slobodný, bez frajerky...možeš ísť za nou...dovi dopo!

ANGEL-DEMON

otázka znie či s ním musíš chodiť ako kabelka všade...?
Ked povedal že ide do "toho" podniku kde je "ona"
tak ty si mala povedať že tam nejdeš,..
a že ona po nom kuká, hádže oči, či čo..? bez vetra sa ani lístok nepohne... lebo ked po mne osobne ide nejaký chlap, jasne mu dám najavo nezáujem tým že som voči nemu odmeraná, prejdem kolo neho bez toho aby som sa na neho pozrela, ked sa mi pozdraví, sice odzdravím odmeraným tonom bez toho aby som sa na neho pozrela...
pointa?
ten tvoj (sorry) debil! ak je svojprávny asi vie čo robí,... nemusel sa s "nejakou" časnickou absolutne bavit...
ALE!
tak ako je písané nižšie.. on ju bali pred tebou a ešte si myslím ze na tebe sa dobre baví... že bože tato krava je taka sprostá že to nevidi ako časnicku balím... a ked ju zbalí na teba sa vykašle...

kafe

slečna budem drsná. Ak si citlivejšej povahy nečítaj to prosím.

Ty si padnutá na hlavu? Tvoj priateľ sa chová ako totálny debil, sere ti na hlavu a ty si pekne tichučko, dokonca rozmýšľaš, že si prehnane žiarlivá? Ja nemám slov. Ty predsa nie si bezmocná, si len neschopná povedať na plnú hubu, že ti ubližuje a takto sa správať nebude! Lebo pokiaľ ano, nech ide do p..reč. Do toho podniku viac chodiť nebudete a bodka!
Prestante sa obaja hrať, že sa nič nedeje, ty si dobré dievčatko a on pekný chlapec. Vyštartoval po druhej babe v tvojej prítomnosti? Ano. Toleruješ mu to ako úúúplná trubka a tváriš sa, že nie, tvoj priateľ nikoho nebalí? Ano. Pekne pomenuj veci tak ako sú. OBAJA máte poriadne maslo na hlave. On za to, ako sa správa a ty za to, že mu to toleruješ. Fakt sa trochu vzchop, lebo toto je strašné čítať.
Jasne a stručne mu povedz, že ti vadí ako balí tú čašníčku, dal jej prednosť pred tebou - predaj stromčekov a ešte má tú drzosť chodiť s tebou za ňou do podniku. Proste nie, už tam viac nepôjdete. To je minimum. Ty potrebuješ trochu viac popracovať na asertivite, aby si si vedela povedať svoje, to čo ti vadí, čo sa ti nepáči a čo v žiadnom prípade nebudeš tolerovať. Či keď ti bude niekto dávať ruku do zveráka, len zatneš zuby a budeš tichučko? Aby si bola za peknú, slušnú... ale žiaľ blbú?

0vecka

toto som raz videl v opacnej podobe teda babenka prisla s typkom a zacal ju balit jeden moj kamarat a dohodli si stretnutie atd... potom ma tam nutil ist s nim lebo ze to dohodli ze tam pojdeme seci 4 ...

akoze podla mna je to vsetko o tych hraniciach to co mu ona dovoli to bude robit a taky budu amt vztah... ja by som jednoducho neprisiel a posll sms ze im tam nebudem zavadzat a viac sa zu neozyval