Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prehnane ziarliva?

Príspevok v téme: Prehnane ziarliva?
ziarliva20

Ahojte potrebovala by som počuť nezaujaty nazor na moju situaciu..S priatelom spolu chodime od februara cize skoro rok....vsetko bolo celkom fajn (mali sme blbe obdobia ked mi vycital ze som mala nieco sexualne s niekym pred nim) travili sme spolu cas sami....obcas sme chodili na kavu vonka aj s jeho kamaratom...jedneho dna jeho kamarat ho zavolal ze sa mu paci jedna casnicka strasne ci nejdeme spolu do toho podniku....Isli sme teda, dali si kavu..dievca tam okrem nas nemalo zakaznikov a moj priatel ju zavolal sadnut si ku nam....(nie kamarat ale moj priatel) a cely vecer s nou komunikoval ja I jeho kamarat sme ticho sedeli (ja som tukala do mobilu on tiez) ...nevsimal si ma ale ja som to pripisovala tomu ze zrejme chce pomoct kamaratovi ze je hanblivy tak zistit nejake informacie....Dnes sme tam isli opat ..opat robila ona..a znovu ten isty scenar....menil ton hlasu, vytahoval sa ...nespoznala som ho...priatel ide vyrabat stromceky a chce ich predavat na vianocnych trhoch a hadajte koho zavolal predavat ich..JU...normalne ze nechces si zarobit..mozes mi ist predavat stromky...mala som to robit totiz ja...vsetko som to nejak predichala ...fajn zaflirtuje si...chce sa citit ziadany...lenze to dievca sa zacalo chytat...prisli sme tam opat a zacala po nom hadzat usmeviky stale kazdu jednu konverzaciu presunula na neho (mozno to vyzera ze si namyslam ale prve co mi priatel povedal v autebolo ze si vsimol ze po nom stale kukaaa) vrchol bol ked som sa ho uz na to spytala..mali sme ist zajtra teda aj mame na pustanie lampionov....a on ju tam zavolal s nami.....mali sme ist my dvaja keby isla aj partia som ticho ale toto.a potom som isla objednat chceli .tak som sa ho v aute na to spytala ..jeho odpoved :Ano stale po mne pozerLa az mi to bolo blbe....a ty vies ze milujem teba.....fajn poviem vam tak ze pozerala ona lenze on robil to iste...nevycitala som mu to aj tak...podala som to formou ze ja to prezijem ze ona pozera..ziadne obvinovanie...a teraz sa citim ako chudera ejkej ziarliva ejkej on je uplne na koni a vie to ..je si toho vedomy...mam 22 on 24

naivnenaivky

aky pocit bezmocnosti? ved on si pocas vztahu s tebou a este dokonca pred tebou rozpracovava druhu babu, kt. ked sa chyti, tak tebe zakyva na rozlucku. tak preco mu nezakyvas na rozlucku ty? budes cakat kym ta s nou podvedie? ved maj nejaku hrdost.

ziarliva20

Praveze som nebola nikdy ziarliva..chodil kade tade aj chodi..lajkule druhe zeny a pohodke neriesim...ale toto mi skor ublizuje uz

ewinna

tak ziarlivost je velmi zla.mala som tiez chlapa ktory bol strasne ziarlivy a to sa proste nedalo s takym clovekom.je to tazke ked tym padom nemozte ani nikam chodit lebo vzdy vas uz podozrieva ze kto vie co tam robite

ziarliva20

Njn.....najhorsie je na tom ten pocit bezomocnosti.....spytala som sa ho nato a on sa tvaril ze ona po nom strasne pozera ze si to vsimol ze v jednom kuse a potom rychlo odvrati zrak....a ze ma milujeee....spytala som sa ho aj na tie stromky a tvrdil ze to preto ze chcel zavolat aj kamarata a predaval by s nou...LENZE kamarat on mu to odmietol ze nepojde a I tak ked sme isli na kavu vcera I tak sa jej spytal ci s nou teda moze ratat .....takze nechapem.....je mi z toho vsetkeho naozaj zle...tvrdi mi sice inee lenze ja to vidim ked je pri nej....uplne mu robi dobre ze mu nadbieha a tak.....( nwm napriklad situacia ..snazila som sa zapojit do rozhovoru tak som sa jej spytala ze kolko rokov ma jej brat a v tom sa ozval moj priatel ze ...."12 ved to predsa vravela uz niekedy" a ona :"Hahaha ty pocuvaj ty vies o mne uplne vsetko " a takto to bolo cely vecer...milujem ho na tolko ze ak vie ze bude stastnejsi s nou ..moze ist..len teraz som v situacii kde mam zviazane ruky :( co robit.....cakat ...robit sa ze je vsetko ok...pri tom mi puka srdce a mam strasny stres...je mi luto ze takto ho dokaze zlanarit prva priemerna baba ktoru stretne....podla mna tak namotava aj ostatnych :(ako mu dat najavo ze pri mne nemusi byt nasilu (nadruhej strane chcel ist s kamaratom do Viedne no a chcel aby som slaaj ja.teraz co bude ten predlzeny vikend...mne sa neda lebo robim....a povedala som mu ze kludne moze ist aj bezo mna ze sa nebudem hnevat ze idu aj chalani a on ze :ja bez frajerky nepojdem....taknwm......dnes tam mame ist nacaj znovu a ja neviem ako to prezijem

ANGEL-DEMON

obávam sa že viac zaujala tvojho frajera ako jeho kamosa...
keby ste sli ako pises ako partia spolu ze ty+frajer ona+kamos tak by to bolo OK... no toto neveští nič dobré....
to bude nejaka suka....
"ked suka nechce, pes neskočí" ked flirtuje a bali chlapa pred očami jeho frajerky... čo je to za zenu, to robia len šlapky...takze ziarliš právom... stromceky si mala predavat TY... a on to zveril jej????
to čo má byť?? a ona je kto? ona je nikto.... resp.mala by byť... ty by si mala byť na prvom mieste... bohužial všetko nasvedčuje tomu že dotyčná krásavica ho očarila a váš vztah pravdepodobne smeruje do zahuby... ked aj tie jeho zmeny nalad... ze v jej prítomnosti je radosť, euforia... no a ked uz s dotycnou nemoze byt dalej zmeni sa mu nálada.... no to nie je ktovie čo....

ziarliva20

Nemam na to mu to ani nejak ostro podat :( pokusila som sa mu jemne predostriet ze ma mrzi ze ho balila ked som tam sedela pri nom...a on sa obrnil ze si vsimol ze po nom stale kuka ze co ..ze je mu jedno ..( lenze on si to neskutocne uzival a opat s nou viedol asi hodinovy rozhovor)bol plny energie rozjasneny...a len co sme vysli prec uplna zmena...smutny nervozny bez nalady... viem ze ja ho zrejme tak potesit nedokazem:( ani neviemco robit ...bojim sa ze scenou to len zhorsim...neprajem takuto bezmocnost zazit nikomu...iz tak dlho som sa necitila krasna vynimocna

hehe1

No vlastne si to aj sama pomenovala, on je na koni a ma z teba rohosku, normalne si s nim sadni a povedz mu: "pocuj kamarat a ty si myslis, ze som nejaka sliepka, alebo co, to co ma byt?" alebo nejako takto, ale nie podlizavo, milo, vylet na neho tak, ze bude pozerat ako teliatko, musis sa vzchopit a nenechat zo sebou zametat, lebo je to zdraviu skodlive, chlapec ju mota tebe pred ocami to uz je silna kava a ze ju este zavola robit namiesto teba, tak to je kliniec.... tak mas len jednu moznost, urobit co som ti povedal a podla reakcie postupovat dalej, potom napis pripadne ako to dopadlo, hlavne hlavu hore a trosku gule :)