Tak by som im povedal, nieco na styl, ze som sa akurat rozisiel po 2 mesiacoch, a ze to bola dalsia katastrofa a ze rodine priatelku predstavis az vtedy ked s nejakou vydrzis aspon rok. Nemas zaujem ich zoznamovat s polkou mesta. Ja to teraz tak robim. Znie to sebaisto, ty vyvijas aktivitu k ukonceniu vztahu, tzn to ze si momentalne single je vlastne tvoje vedome a cielene rozhodnutie. Plus mozes pridat to s tym ci o niekom nevedia ako tu niekto pisal, to je celkom super, to zacnem pouzivat! :)
Ja viem presne ako sa asi citis, mal som to tak isto. Kedze si nemal nic dlhodobe, babu s ktorou by si chodil na rodinne oslavy a svadby, tak familia sa ta furt vypytuje. Tymto ich schladis.
Pripadne ked sa ta opytaju Co nove? Tak mozes rovno sfuknut tuto otazku na priatelku zo stola, ze sam hned vysypes Nic noveho, praca v pohode, frajerka ziadna, sem tam nejake rande ale sama katastrofa, co ti budem hovorit, normalne 28 rocne uz su povydavane a kocikuju deti, takze asi tak ... Ty co nove?
Ti garantujem, ze po takejto odpovedi sa ta uz nikto za cely vecer neopyta ci mas frajerku :)