Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázka pre nezadaných

Príspevok v téme: Otázka pre nezadaných
Oliver777

Ahojte,

chcem sa spýtať nezadaných, ako sa tvárite keď sa vás niekto opýta či máte priateľa/ priateľku? Nieje vám to nepríjemné? Ja som sám a je mi to veľmi nepríjemné ak sa ma to niekto spýta.. Ci už ide o rodinu, kamarátov / kolegov atd.. Ako sa premôcť a tváriť sa, že mi táto otázka neprekáža, hoci keď sa ma to niekto spýta by som sa najradšej prepadol pod zem :(

Dakujem

Cariboo

lorii, mne sa nic take nestalo, ale aj tak povazujem podobne otazky za necitlive. kazdy normalny clovek pochopi, ze je to chulostiva tema a moze tym otvarit stare rany. je to podobne ako ked niekto zomrie. nato sa snad da povedat len jedno suche: je to minulost a nechce sa mi v tom vrtat

lorii

No horšie sa mi odpovedá na otázky: A to už nie ste spoluu? A to ako on ťa nechal? Čo sa stalo? Porozprávaj mi! Musíš sa z toho vykecať (aby som mal kade-tade o čom hovoriť) a pod.
Na tú autorom položenú otázku samu o sebe sa dá odpovedať ešte celkom v pohode.

ewinna

treba si na tieto otazky pripravit trefne odpovede ze preco nemas a ze jednoducho cakas pokial pride ta prava alebo nieco podobne

Ernesto

Tak by som im povedal, nieco na styl, ze som sa akurat rozisiel po 2 mesiacoch, a ze to bola dalsia katastrofa a ze rodine priatelku predstavis az vtedy ked s nejakou vydrzis aspon rok. Nemas zaujem ich zoznamovat s polkou mesta. Ja to teraz tak robim. Znie to sebaisto, ty vyvijas aktivitu k ukonceniu vztahu, tzn to ze si momentalne single je vlastne tvoje vedome a cielene rozhodnutie. Plus mozes pridat to s tym ci o niekom nevedia ako tu niekto pisal, to je celkom super, to zacnem pouzivat! :)

Ja viem presne ako sa asi citis, mal som to tak isto. Kedze si nemal nic dlhodobe, babu s ktorou by si chodil na rodinne oslavy a svadby, tak familia sa ta furt vypytuje. Tymto ich schladis.

Pripadne ked sa ta opytaju Co nove? Tak mozes rovno sfuknut tuto otazku na priatelku zo stola, ze sam hned vysypes Nic noveho, praca v pohode, frajerka ziadna, sem tam nejake rande ale sama katastrofa, co ti budem hovorit, normalne 28 rocne uz su povydavane a kocikuju deti, takze asi tak ... Ty co nove?

Ti garantujem, ze po takejto odpovedi sa ta uz nikto za cely vecer neopyta ci mas frajerku :)

Cariboo

Verim, ze to je neprijemne. Suhlasim s prispevkami podomnou, zostan cool akoby o nic neslo. Nevymyslaj si pred znamymi, lebo sa ta budu pytat viac a viac. Postazuj sa aku mas smolu na zeny a koniec.

0vecka

a ked sa ta niekto spyta ci mas Auto tak tiez sa radsej prepadnes pod zem? nechapem co je an Tom povedat ze nemam a basta...

ked zu naozaj nevies inak tak mozes povedat ze nieco sa rysuje a hotovka...

semtex

Mňa sa na toto pýtal naposledy doktor keď som bol na preventívke. Ja sa u neho objavím max. raz za rok takže vždy aj pokecáme čo je nové a tak. Vraví mi, že som akýsi v pohode, vysmiaty, vyzerám spokojne šťastne, že za tým bude asi žena.Tak som len mávol rukou nie pán doktor len vy yzeráte akosi utrápene. Potom z neho vypadlo, že sa po 15 rokoch rozvádza. Chlapík fakt na úrovni vždy s úsmevom na tvári, teraz kruhy pod očami totálne zlomený. Keď som nad tým neskôr premýšlal tak si vravím vždy je asi za tým či oným žena.

michael067

V pohode odpoviem že nikoho nemám, pretože pre mňa to je výhoda že dokážem odolať ženskej vagíne a vzťahom celkovo.
Ženy väčšinou okrem tej vagíny nemajú čo viac ponúknuť viď: www.youtube.com
A: www.youtube.com

a_dr1a

Presne ako pise hehe a Messje
Mna sa taketo nieco nemaju ani odvahu pytat :D
A zas ja s tym nemam najmensi problem. Odpoviem im sebavedome, s kludom anglicana a so sirokym usmevom)
Bud v pohode a maj to aj ty, vies kde))

PS. Nevyzaruj nevysielaj navonok svoj smutok zial bezradnost ai z tohto svojho sucasneho stavu. Ked so sebou budes vnutorne vysporiadany, tak potom budes aj navonok spokojny vysmiaty sebavedomy, budes to zo seba priam vyzarovat a potom sa ta na taketo nieco viac ini ludia ani pytat nebudu. Netrap sa preto. Ak chces nieco zmenit - tak to zmen. Ale nezufaj a neupadaj vnutorne ci navonok

Messje

Oliver
Ked sa to opyta zena...odpovedz...Preco?Mala by si zaujem?Ked povie nie tak povedz...tak preco sa pytas?
Ak sa opyta chlap...odpovedz..Preco?Niekoho pre mna mas?Ked povie nie...odpovedz...Tak ked budes mat,daj vediet,porozmyslam.
Nikomu nemusis nic hovorit.Byt single nie je choroba