Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázka pre nezadaných

Príspevok v téme: Otázka pre nezadaných
Oliver777

Ahojte,

chcem sa spýtať nezadaných, ako sa tvárite keď sa vás niekto opýta či máte priateľa/ priateľku? Nieje vám to nepríjemné? Ja som sám a je mi to veľmi nepríjemné ak sa ma to niekto spýta.. Ci už ide o rodinu, kamarátov / kolegov atd.. Ako sa premôcť a tváriť sa, že mi táto otázka neprekáža, hoci keď sa ma to niekto spýta by som sa najradšej prepadol pod zem :(

Dakujem

Opcan

Povedz im, že si už v koncoch, že nevieš, čo so sebou, kam tú energiu vybiť, že máš jednoducho mokré sny a basta.

Ernesto

Mne to vadilo do momentu, pokial som nemal prvu frajerku /dost neskoro, 22r/. Teraz som single, mam 27 a je mi to sumafuk. Mal si uz priatelku, ktoru si rodine predstavil? Kolko mas rokov?

hehe1

musis sa naucit byt salamista, mna sa moze opytat kto chce co chce a ja si idem svoje, prezradim, co uznam za vhodne.... odpovedaj "som v pohode" alebo "som single momentalne, a?" a k tomu zacudovany vyraz ala dr. house... musis ukazat, ze si nad vecou a ze ta to vobec neprivadza do uzkych, to je recept, proste byt panom rozhovoru, to plati na takmer vsetky situacie v zivote, sebavedomie a este raz sebavedomie