chudnem zaručene

Príspevok v téme: chudnem zaručene
Lindabezpremiova

Rada by som vyjadrila svoj názor všetkým babám čo majú problémi z váhou.Ja sama nemám ideálnu postavu ale snažím sa udržiavať už 15 rokov.Čo robím ..No cvičím a slušne sa stravujem.Teda mám obdobie keď trochu zvolním ale v zápätí potom potím krv .Čiže snažím sa dobre vizerať.Stálo ma to roky driny ale nebanujem.Po druhom dietati som musela na sebe makať lebo som pribrala 28 kg.Tetaz mám tak akurát vzhľadom ku svojej výške a veku.Nie každému zdravie práca rodina dovolí cvičit aj u mna to bolo všelijaké.Veľa krát som sa z manželom pochytila keď som potrebovala si ísť zabehať alebo do fitka.Je pravdou že možno mi to niekedy udieralo na mozok lebo človek sa stále o niečo snaži konfrontuje to zo zrkadlom váhou porciou jedla atď.Teraz po rokoch mám zdrave sebavedomie dobrý základ jem z rozumom doprajem si aj nezdrave veci .A hlavne viem kde zabrať a kde môžem zvolniť_ je to životný štíl.Preto odkazujem všetkým dievčatám nezaspite udržiavajte sa pokial to zdravie dovolí.Zároveň odkazujem mrochtám kde ste boli doteraz ?

sissiny

Presne tak ty mozes byt rada ze mas taky metabolizmus, lebo nie vsetky zeny to tak maju a niektore fakt vela driu na sebe a malokedy vidia nejaky vysledok

Lindabezpremiova

anamika 45 prepáč teba sa to netíka.Ja budem mat 44 rokov a naštastie okrem antiny ešte keď bola velmi hormonálna 20 rokov dozadu som nemusela riešiť nijake lieky .Ak keď aj z toho po 8 rokoch brania antiny som bola zavodnena a trvalo dva roky lež sa to upravilo (skoro nič som nejedla) prsia 4D Velky zadok a stehná ......ako ťažný kôň.Teraz mi nevadi o tom písať lebo je to ovela ovela lepšie ale vtedy mi to vadilo.Niektore ženy čo poznám priberaju z liekov na štitnu žlazu moja sestra pribrala z takých.Najskôr to brala asi dva roky nič potom za rok pribrala viac ako 10 kg . Ešte keď bývali kúsok od nás chodila somnou občas behať teraz neviem odkedy sa odsťahovala sa nebavíme teda ona somnou ale to je už iná tema.

anamika45

Linda je super ze sa takto udrzujes bud rada ze sa ti to dari a ze si zdrava.. ale vies nie kazda ,,mrochta,, ma kila navyse z toho ze nic nerobi a prejeda sa...ja som pribrala +15kg po hormonalnych liekoch a ver mi ze mi je hrozne tazko mozem zjest denne jeden rozok a ubehnut par km ale vaha nie a nie ist dolu..je mi na zaplakanie ked vidim svoje stare fotky kde som stihla...takze bud rada ze sa mas ako sa mas a nesud vsetkych len na zaklade povrchu.