rana pod pás od frajera...

Príspevok v téme: rana pod pás od frajera...
nestastna24

ahojte... pisem na toto forum hlavne aby som sa poradila co a ako a ci je tu niekto kto si prezil moju situaciu... mam priatela ktory tento rok oslavil 30 rokov ja mam 24...chodime spolu 2 roky byvame u neho...minuly tyzden v piatok som sa dozvedela od lekarky ze cakam dietatko.. priatelovi som nepovedala nic chcela som mu to oznamit a prekvapit ho...v nedelu sa mi ale zrutil cely svet...priatel mi vecer povedal ze ide do obchodu nieco nakupit ... povedala som si ok pockam ho doma zatial spravim nieco pod zub...odisiel a nakratko zato mi volala moja dobra kamaratka s ktorou sa pozname roky(pozna aj jeho)... ked som to dvihla nechcela som verit vlastnym usiam..vraj vidi priatela pri jednom nemenovanom nakupnom centre s nejakou mladou blondynou ako sa vedu za rucicky a boskali sa. Nechcela som tomu verit skoro som sa s nou pohadala ale ostala som uplne nanervy tak som to musela ist zistit..Neklamala mi...moj frajer isiel pekne krasne s stihluckou dlhovlasou blonckou za rucicky vysmiaty... tak som si ich pekne krasne pristavila ze co to ma vsetko znamenat... zacal sa vyhovarat uprosovat ma ako sa len dalo no mne sa vtedy zrutil svet. Odisla som spat k rodine...nedokaazem sa na neho ani len pozriet ako sa mi hnusi urobil mi uplny sok bolo to ako ked vas niekto zapichne do chrbta.. ...denne mam od neho x neprijatych hovorov a smsky...najhorsie je ze o nasom dietati ani nevie...no jedno viem verit mu uz nemozem...ako sa spamatat zo vsetkeho? dakujem za rady..

Lollka

Velmi blba situacia a tazko tu radit, rozhodnut sa musis sama. Ale ked je takyto tak je dost pravdepodobne, ze ti to skor ci neskor urobi znova. Vy si zijete v pohode ako pises ani problemy nemate a on sa vlaci s nejakou inou ktorej pravdepodobne tiez klamal ze je slobodny. Mozno ti bude fakt lepsie samej s dietatom, aj tak by si mu uz neverila a vas vztah by isiel ku dnu. Keby isiel nakupit nevedela by si ci fakt len zbehol do obchodu alebo sa zase s nejakou oblizuje.

Messje

Dieta urcite nezatajuj
Musis ty vediet ako sa k tebe spraval aky bol...ci ste naozaj nemali ine problemy...hadky
Bohuzial sa to stava ale je na tebe ako sa zariadis.Bud mu uveris ze sa to nestane alebo zacnes sama a s dietatom.V kazdom pripade ma pravo to vedieť a aspon platit.Nie je to sranda ked napises otec neznámy.
JA by som si ho ale aspon vypocula.Este nemusi byt nic stratene.Mozno to bol len flirt ktory nic neznamenal a to dieta mu navrati rozum do hlavy z nohavic.
Povedz mu ako si sa tešila ze mu to oznámis a takato rana pod pas ta zaskočila

snowwhite

nasad tvrdu ignoraciu! tes sa na dieta!
kokota navzdy vymaz z pamati aj zo zivota!nedaj sa uprosit a neskoc na nejake trapne sluby!
O nic si neprisla, stalo sa co sa stalo, horsie sa stava
nerob z toho tragediu a zacni zit teraz pre to dieta a seba.

nestastna24

samhainvvitch bola by som najradsej ak by to nebola pravda ale zial toto sa mi stalo...a nezelam to nikomu zazit...vzdy sme fungovali super keby mi povedal ze nechce somnou byt ze chce rozchod ze ma nejaky problem somnou ale preco musia chlapi zit dvojite zivoty?? co sa tyka dietata chcem ho urcite peniaze mam od strednej pracujem vo velmi dobrej firme setrim si..tam nieje problem...len tento sok s ktoreho sa nejak neviem spamatat..

snowflake

ako som písala v inej téme , mne bývalý vypisuje odkedy bola jeho žena tehotná, uchylnosti, posiela mi fotky svojho prirodzenia ,... a náhodou som na pokeci natrafila na zenu ktorá s ním píše nejaka šlapka , takze pravdepodobne zena mu je po porode tak chodi za sexom inde...denne je prihlaseny na sexzoznamke...
a predpokladám že tá jeho si o nom mislí aký je to milujuci muž a otec decka....
Tema nemusi byť fake.. dievča nie je ani prvá ani posledná...
ale doplatila na svoju sprostost ze sa nechránila...
Dievčence ked chcete deti, najprv riešte svadbu a až potom deti!
aj ked pri dnesnych vztahoch svadba tiez nie je zaruka vernosti..
Radsej ostavam slobodná... bez zaväzkov,.. dakujem neprosím takéto vzťahy