ahojte... pisem na toto forum hlavne aby som sa poradila co a ako a ci je tu niekto kto si prezil moju situaciu... mam priatela ktory tento rok oslavil 30 rokov ja mam 24...chodime spolu 2 roky byvame u neho...minuly tyzden v piatok som sa dozvedela od lekarky ze cakam dietatko.. priatelovi som nepovedala nic chcela som mu to oznamit a prekvapit ho...v nedelu sa mi ale zrutil cely svet...priatel mi vecer povedal ze ide do obchodu nieco nakupit ... povedala som si ok pockam ho doma zatial spravim nieco pod zub...odisiel a nakratko zato mi volala moja dobra kamaratka s ktorou sa pozname roky(pozna aj jeho)... ked som to dvihla nechcela som verit vlastnym usiam..vraj vidi priatela pri jednom nemenovanom nakupnom centre s nejakou mladou blondynou ako sa vedu za rucicky a boskali sa. Nechcela som tomu verit skoro som sa s nou pohadala ale ostala som uplne nanervy tak som to musela ist zistit..Neklamala mi...moj frajer isiel pekne krasne s stihluckou dlhovlasou blonckou za rucicky vysmiaty... tak som si ich pekne krasne pristavila ze co to ma vsetko znamenat... zacal sa vyhovarat uprosovat ma ako sa len dalo no mne sa vtedy zrutil svet. Odisla som spat k rodine...nedokaazem sa na neho ani len pozriet ako sa mi hnusi urobil mi uplny sok bolo to ako ked vas niekto zapichne do chrbta.. ...denne mam od neho x neprijatych hovorov a smsky...najhorsie je ze o nasom dietati ani nevie...no jedno viem verit mu uz nemozem...ako sa spamatat zo vsetkeho? dakujem za rady..
rana pod pás od frajera...
toto a pravda? myslim ze tazko
fake na prvy pohlad
Presne nemyslím si že túto situáciu je potrebné riešiť takto verejne, veď je to o vás dvoch tak si ju medzi sebou vyriešte
neviem toto sú podľa mňa problémy ktoré by si mal riešiť každý sám
diky srnec za reakciu. uz ti rozumiem. lenze aj v manzelstve aj v tejto situacii by som prihliadala aj na ine okolnosti. ale chapem.
a uz si aj ja myslim, ze to je vymyslene. keby som cakala babo a toto zazijem, tak som inak hystericka. niekto pise cerveny romanik alebo sa nudi alebo mu sibe.
Vymysel ako brno
Uz sa ti isto ozval odvtedy tak ako ste to vyriešili?
bohuzial to nieje vymyslene aj ked by som bola najradsej keby to nieje pravda..ale je to situacia ktora sa mi stala... a stava sa aj mnoho inym zenam...
Toniko ty kde vidis Ip adresu ???
Ale tiez si myslim ze je to vymysel. Zrovna stihlucku blondinecku za ruku viedol a cakal kym sa pride pozriet. Jj blbost no...
Ja by som to typoval na Andel Demon,podla toho ako pouziva mnozstvo bodiek vo vetach