Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rana pod pás od frajera...

Príspevok v téme: rana pod pás od frajera...
nestastna24

ahojte... pisem na toto forum hlavne aby som sa poradila co a ako a ci je tu niekto kto si prezil moju situaciu... mam priatela ktory tento rok oslavil 30 rokov ja mam 24...chodime spolu 2 roky byvame u neho...minuly tyzden v piatok som sa dozvedela od lekarky ze cakam dietatko.. priatelovi som nepovedala nic chcela som mu to oznamit a prekvapit ho...v nedelu sa mi ale zrutil cely svet...priatel mi vecer povedal ze ide do obchodu nieco nakupit ... povedala som si ok pockam ho doma zatial spravim nieco pod zub...odisiel a nakratko zato mi volala moja dobra kamaratka s ktorou sa pozname roky(pozna aj jeho)... ked som to dvihla nechcela som verit vlastnym usiam..vraj vidi priatela pri jednom nemenovanom nakupnom centre s nejakou mladou blondynou ako sa vedu za rucicky a boskali sa. Nechcela som tomu verit skoro som sa s nou pohadala ale ostala som uplne nanervy tak som to musela ist zistit..Neklamala mi...moj frajer isiel pekne krasne s stihluckou dlhovlasou blonckou za rucicky vysmiaty... tak som si ich pekne krasne pristavila ze co to ma vsetko znamenat... zacal sa vyhovarat uprosovat ma ako sa len dalo no mne sa vtedy zrutil svet. Odisla som spat k rodine...nedokaazem sa na neho ani len pozriet ako sa mi hnusi urobil mi uplny sok bolo to ako ked vas niekto zapichne do chrbta.. ...denne mam od neho x neprijatych hovorov a smsky...najhorsie je ze o nasom dietati ani nevie...no jedno viem verit mu uz nemozem...ako sa spamatat zo vsetkeho? dakujem za rady..

toniko

Tato tema je vymyslena , niekto podla ip adresy sa nudi a napise sem nejaku temu a ludia sa chytia a pisu ....
Myslite , ze s niekym zijem tak idem do nakupneho centra ruka v ruke s milenkou!?
Smiesne a priehladne , tak sa schovavam nikde v byte a pod.
V nakupnych centrach sa melie.najvic ludi a tam sa budem pretrcat

Ten kto toto vymyslel je smiesny

srnec567

Tarapaca:Ja jej neradim vôbec nic. Takúto vážnu situaciu si musí vyriesit každý sám podľa vlastného presvedcenia. Môžem však povedať svoj názor a ako chlap, ktorý pozná chlapov viem ze ten kto zahne raz to nemá problém spraviť znova a s najvacsou pravdepodobnostou to aj niekedy v budúcnosti spraví. Dieťa svojho otca ešte nepozná, dievča je mladé ma čas si nájsť niekoho lepsieho, kto ju Nepodvedie!!!! Áno aj taký chlapi ešte su a je ich veľa. Podstatou môjho predošlého príspevku kde narazam aj na teba je to že zeny v takejto situácii v konečnom dôsledku odignoruju fakty, odpustia a skôr ci neskôr to tu majú znova. A to bude len tragédia keď to dieťa uz bude rozumieť co sa deje a príde rozvod. To hovorím z vlastnej skusenosti. Pre pravých chlapov su títo sraci co podvadzaju odpad a preto by som nebol nejak vzrušený z toho že si ho preberie nejaká truba, ktorá sa s nim rozide po 2 mesiacoch.

tarapaca

srnec a ty co by si jej poradil v jej situacii? ze to je blbec, hlavu hore a rozchod? ved ani nevies co presne sa stalo a len kvoli nejakej hrdosti budu vsetci nestastni, a hlavne dieta bez vlastneho otca?? a ona len tak ho prepusti nejakej fuchtle, ktora sa s nim za dva mesiace rozide? tak napis, ako to ty vidis, som zvedava.

gabriela1957

Na zemi človek nemá istotu v ničom ani v nikom , možme sa spolahnúť len na p. Boha , ak k nemu budeme úprímní a budeme žiť podľa jeho vole . Pomože motlitba a osobný kontakt s p. Bohom , potom možme uvidieť , čo máme robiť v ťažkých situáciách , lebo len On vie všetko , čo sa stane.

a_dr1a

Ahoj nestastna.
Je mi luto, co sa ti stalo. Boli ste spolu 2r. Pisala si, aky ste mali spolu vztah. A kedze cakate teraz spolu dieta, bolo by dobre, keby ste sa spolu stretli. Stretni sa s nim a porozpravajte sa. Povedz mu, ze cakas jeho dieta. Ze co spravil ohladne tej zeny, nebudes akceptovat a do buducnosti uz nikdy viac tolerovat. Kazde dieta si vsak zasluzi matku, tak aj otca. Neviem, aky je tvoj partner. Aky je to typ cloveka. Ty sama najlepsie vies, aky je, ako sa k tebe cely ten cas vasho vztahu spraval, co mozes od neho cakat, z akej je rodiny, co ma za sebou-aky zivot a sposob zivota doposial viedol a zil, ci toto co sa teraz stalo je mu "vlastne" alebo mohlo ist o "zakopnurie" ai. Vernost je vo vztahu velmi dolezita.
Takze sa s nim stretni, povedz mu tieto nove skutocnosti a uvidis. Ak sa k tomu postavi ako rovny chlap, prijme svoju zodpovednost za dieta, za vas vztah buducnost a teba, zacne sa aj podla toho adekvatne spravat a robit aj adekvatne kroky k naprave a k vasej spolocnej buducnosti, mozno si zasluzi, aby si jemu a vam dala este sancu.
Lebo tieto nove skutocnosti (dieta) su podstatne a dolezite, urcite zamiesali a zamiesaju karty kazdemu z vas.
A uvidis co urobi, ako sa k tomuto celemu postavi. A podla toho sa potom zariad aj ty. Vsetko dobre

hehe1

nasiel si chalanko pipku no, o dietati mu povedz, pravo mu neupieraj, ale viac nic, nech plati, stretavat sa moze, ale ty si ruky uz viac radsej nespin.... jedine, zeby sa zmenil a uz to neurobil .... tak urciteee :)

nestastna24

gabika viem ze ludia by si mali odpustat...suhlasim s tym ..len sa velmi bojim co by bolo v buducnosti... ci to neurobi zase..on bol moja velka laska.. nehadali sme sa boli sme spolu stastny vesely..klapalo nam to...preto tomu nerozumiem...ked mal nejaky problem mohli sme ho riesit spolocne..nic nieje neriesitelne..

Nevera

Nevera sa neda odpustit. Toto urcite nie..

Ten pokec mi ani nepripominajte. Sami uchyli idioti kurevnici.... v zivote som tam nestretla cloveka ktory by si chcel normalne pokecat. Poziadas niekoho o fotku a on ti posle fotku koko......a.
Ako pise Snowflak, radsej byt slobodna

srnec567

Niekedy rozmýšľam či vy zeny máte taku smolu na chlapov, alebo si nevsimate alebo nechcete uz na začiatku vidiet co to máte za imbecilov. Potom som si precital príspevok tarapaca a je mi to jasné

gabriela1957

Ja by som sa s ním určite porozprávala , povedala mu , že čakám dieťa a čakala by som na jeho reakciu . Podľa toho by som sa zariadila. Ak by sa priznal a skutočne oľutoval to čo urobil a ospravedlnil sa . Odpustila by som mu - nikto nie je bez hriechu , aj P. Boh nám odpúšťa hriechy , tak aj my máme odpúšťať. Ale ak by sa začal vytáčať z toho a nepriznal , neodprosil - rozišla by som sa s ním . Je to ťažké , ale musela by si sa s tým zmieriť a pomaly zabúdať a tešiť sa na dieťatko. Záleží aj na tom či si veriaca , ak nie tak ľudia sú pomstychtiví , znenávidia druhého , robia mu zle...... Láska prikrýva množstvo hriechov.....