Dobry vecer potrebujem pomoc prosim piste len ludia ,ktori mi chcu trochu.pomoct. takze poslednu mrchu som mala 25.5.2016 mam 34dnovi cyklus. Pohlavny styk som mala 5.6.2016 nechraneny ale dotycny sa domna nespravil ,potom bol aj.na wc a zasa sme mali nechraneny styk urobil sa ale nie domna no ja som bola opita na mol(bola to nevera,ktoru si vicitam dodnes. Rano hned 6.6.2016 som mala sex s priatelom on sa domna spravil ale ja som este bola opita trocha . No vtie dni som nemala plodne . 10.6.som bola na gynekologii robila mi ster s maternice . 11.6 .som mala plodny den a spala som s priatelom,ktory sa urobil domna. No 30.6.som zistila ze som tehotna a gynekologicka mi povedala ,ze som v 4 ci v 5 tyzdni a datum porodu mi vipocitala na 1.3.2017 otazka je kto moze byt otcom:(prosim o radu :(ja viem.som stetka ale moje babo zato nemoze prosim pomozte aspon trocha
Pomooooc
Ale stale mam strach ..bola som na poradni a mam termin vo februari no ale mne to nevichadza v tedy som ani nemala sex tak nechapem ...jasne ze ho milujem ved sme sa vzali strasne sa tesi na baby ani ho nespoznavam aky je stastny ked uvidi foto alebo ultrazvuk .asi preto mam pochybnosti lebo som neverila ze sa to podari a bola som opita velmi a nepamatam :( mam oporu z oboch stran len sa bojim:(neprezijem to
Sak je to jasné že je jeho, priatelovo, podla opisu, neboj sa nech ti pomahaju aj rodičia z oboch stran, a budte stastni, držime palce, a pekný život.
Lubiš ho však?Aj on teba. tak bude dobre.
Dakujem vam velmi pekne . Som rada ,ze sa najdu aj ludia, ktori chcu pomoct a nie kritizovat. Velmi dufam, ze je mojho manzela . Drste prsteky prosim vas tak velmi sa budem modlit aby bolo jeho .
bude odbre!
No vidis. Neboj vsetko bude ok, a super.
Co sa týka plodných dní,tie možu byť byť aj inokedy, v priebehu mesiaca.Ty citis že to je priatelovo, tak je to tak.
A pokial mate vsetci rovnaku krvnu skupinu. tak je to super, niet čo riešiť.Ten dotyčný to nemohol byť.Už na to nemysli, a hlavne nič nehovor, zabudni. Prajem všetko krasné.
A este aj ja aj.moj manzel ba aj dokonca ten treti mame krvne skupiny rovnake ak.mi ten.dotycny hovoril pravdu.
Krasomilka dakujem za pozbudenie velmi si to vazim . Moj manzel sa velmi zmenil k lepsiemu odkedy vie,ze cakame babo nebolo tomu celkom vzdy tak a preto som velmi rada pretrpeli sme si velmi vela zleho a menej dobreho :( intezivne naplno sme spolu zacali spavat od marca. Vravel ze aj malicku trosku citi aj.ked nik iny nie a ked je primne a hladka mi brucho som v raji a som kludna velmi verim,ze je jeho .Na zaciatku tehu som mala malu hladinu hc a skoro som prisla o babo :( velmi sme s toho boli nadne ale doslova sme si malicku vimodlili :(musi byt jeho ja to uz psychicky nezvladam ,dusi ma to :( on je uzastny a toto si nezasluzi nikto :(a opita som bola dost ale mam ustrisky len ten prvy sex si nepamatam ten druhy ano a neurobil sa tak neviem .milion krat mi tvrdil ,ze on nebol opity on vie co robil na 100% ze si len namyslam ze su to hormony.Viez to tie datumi mne to vichadza podla porodu,ze som otehotnela okolo 8.6.2016 no a s jednim som bola 5.6. A s muzom 6.6.2016 ach jaj neviem :( ale v tedy som nemala plodne dni:( no apodla posl.Mrchy a 34 dnovim cyklusom mi vichadza porod okolo 6.3.2017 a oplodnenie okolo 14.6. Az 15.6.2016 tusim . Sestricka mi povedala ze termin je 6.3.2017, a doktorka 28.2.2017, 22.2.2017, 1.3.2017 ale ze mam pocitat s tym poslednim datumom
A este nieco, až po narodeni, teraz sa to neda.Poriadne vysoka cena.
Na to kašli. Mate čo robit-starat sa o babo.
Šak potom sa možes v nemocnici spýtat,ako to je s krvnými skupinami, Vas troch priatela teba a babo,
Určite nie inač..Babo potrebuje otca, nevymyšlaj ten tvoj je super, Ked sa stara o vas tak patri jemu. .Ma ti niekto okrem neho pomahat?
Bud v klude.Zober ho k porodu aby pomahal bude sa starat.Zapoj ho do toho krasneho.
Cau.
Myslim že je to tvojho priatela.sustred sa na babo a netestuj sa.
S tym dotycným nič nebolo,-šak si to popisala, tak čo sa zamyslas.
Dufam že nie vela si mala v sebe, teraz dobre papaj a buď kludna.
Pokial si mala niečo v sebe tak si defakto s nikým nebola, hlavne buď ticho, a o tom nerozpravaj.
Sustred sa na rodinu, a šřastie.
Každe testy su aj tak na 99 perc, Ved citiš že je s manželom.
Som v 24 tyzdni a na testy nemam peniaze a ten.dotycny je mimo slovenska :( neviem preco lebo som bola hlupa ,opita ale.nic ma neospravedlnuje. Viem keby som sa priznala nechama hned !to viem na 100%. Poznam ho velmi dobre no fakt som v zufalej situacii keby som mala aspon na tie testy a ako ich po tajme dat spravit,neviem spat ,je mi zle ,svedomie ma strasne hryzie :( bud mu to poviem a zazijem hambu a budem slobodna mamicka alebo budem ticho a zblaznim sa a budem trpnut do poslednej chvile. Je mi na zvracanie tiez by som mala skor rozum:(