Pomooooc

Príspevok v téme: Pomooooc
Janyna211

Dobry vecer potrebujem pomoc prosim piste len ludia ,ktori mi chcu trochu.pomoct. takze poslednu mrchu som mala 25.5.2016 mam 34dnovi cyklus. Pohlavny styk som mala 5.6.2016 nechraneny ale dotycny sa domna nespravil ,potom bol aj.na wc a zasa sme mali nechraneny styk urobil sa ale nie domna no ja som bola opita na mol(bola to nevera,ktoru si vicitam dodnes. Rano hned 6.6.2016 som mala sex s priatelom on sa domna spravil ale ja som este bola opita trocha . No vtie dni som nemala plodne . 10.6.som bola na gynekologii robila mi ster s maternice . 11.6 .som mala plodny den a spala som s priatelom,ktory sa urobil domna. No 30.6.som zistila ze som tehotna a gynekologicka mi povedala ,ze som v 4 ci v 5 tyzdni a datum porodu mi vipocitala na 1.3.2017 otazka je kto moze byt otcom:(prosim o radu :(ja viem.som stetka ale moje babo zato nemoze prosim pomozte aspon trocha

Cariboo

Janyna, chod k svojmu doktorovi, on ti povie v akom case sa uz sa da urcit otcovstvo. Netusim preco si priatela podviedla a co bolo predtym, teraz sa sustred na buducnost a na svoje zdravie. To je absolutne to najdolezitejsie.
Tipujem, ze dieta je tvojho priatela a nakoniec vsetko dopadne dobre. Ak nahodou nie, ber to tak, ze povedat pravdu teraz a po 20 rokoch je velky rozdiel. Tiez by si nechcela zit cely zivot v klamstve, navyse oklamane by bolo aj to dieta. Najprv si daj ale spravit testy otcovstva!
Nech to dopadne akokolvek este vzdy je sanca, ze ti priatel odpusti a budete stastna rodina.

Janyno211

Cariboo ja viem.ze si zasluzi vediet pravdu ale.nechcem mu ublizit tak moc by som ho zranila :( a ako mam zistit kto je otcom co si.myslis ???velmi to lutujem jasne ze ma moze pan Boh potrestat ale nie takto,

Janyna211

Dakujem ze mam na koho sa obratit je to zla situacia velmi zla :( vzdy sa snazim prenho robit vsetko aby bol stastny ,staram sa oneho a chcem aby bolo vsetko super :) ja verim ze to bude manzelovo musi aj pri vestici som bola povedala ze je manzelovo ale ze nemusi sa nanho podobat ale nemam sa priznat lebo on mi to nikdy neodpusti

Cariboo

Janyna211, klamstvo raz vyjde na povrch a tvoj priatel zostane velmi sklamany. Rozhodne by si sama mala zistit kto je otcom. Ak nebude jeho, mala by si sa priznat, ved aj to dieta ma pravo poznat svojho bio otca, ked nic ine, zo zdravotnych dovodov. Ak je priatelovo, neveru uz dalej neries, len sa z toho pouc a bud lepsi clovek. good luck

kejtyyy

nemas zaco, keby nieco kludne este sa spytaj budem sa snazit ti poradit a tapodporit. ale teraz co musis urobit pre dobro teba a teda malej, a pre dobro manžela, je to, že to uzavreš v sebe, zabudneš na to čo bolo, proste začne od znovu uplne :) už zajtra! kupte niečo pekne spolu pre babo, alebo urob vecečru romanticku..nejaky skutok dobrý..čo ťa naplní..:)

Janyna211

Ved to ,ze velmi dufam a verim ,ze je manzelove je to uzastny clovek no ja idiot som to zistila neskoro;( velmi som chcela babo a tesim sa nanu a budem najstastnejsia ked to bude mojho manzela vzivote ziadnu hlupost nemienim urobit len prosim pana Boha nech je manzelovo :( dakujem ti za tvoj pristup a ze si taka ludska ...a neodsudila si ma dakujem ti

kejtyyy

neboj, ked to uzavres v sebe, a budete sa milovat lubit a tesit na malu, tak sa nic nezisti, a ani ziadne dna. ja mam 21, rysave vlasy a pehy, a kto to ma z nasej rodiny este ? nikto..:D tod naordenia som taka, a nikdy to nasi nerisili, ze sa na nikoho nepodobam:) tak sa neboj. cim skor to uzavres, tym skor lepsie, je to mozno skarede, nepekne, ale musis oklamat aj sama seba a presvedcit, ze urcite to je manzelovo. tak sa neboj. a naozaj tam je ta sanca minimalna ze to mas s tym druhym. ved s manzelom sme mali plnohodnotny styk, s ukoncenim ako ma byt pri oplodneni. :)

Janyna211

Vazne nebolo jeho?no mam 24 . Vzali sme sa a velmi sa na malicku tesi a mne je s toho tak zle :( ten druhy mi tvrdi,ze sa nemam bat,ze on nebol opity a vie co robil a to mi tvrdil aj ked nevedel ze som tehotna . No moj manzel stale rozprava ze sa bude nanho podobat no bojim sa ze da na DNA . A mam pocit ze to aj urobi :( nemoze to byt manzelovo ?ja sa neviem radovat bojim sa:(

kejtyyy

neboj, nezistí, hlavne ty si to ujasni s tým druhým. nie že sa vám začne miešat do vzťahu, začne sa vyhrážať že to prezradí že to môže byť aj jeho at'd. ak smiem vedieť, koľko máš rokov, žiijete spolu, ?
moja kamarátka, to nikdy nepovedala, dievčatko ich má už 3 roky :) dokonca, bolo isto spoldené s tým brazílčanom, s ktorým si raz uletela, kedže má totálne jeho črty. no manžel si to nevšimol, proste to zvalujú na gény nejaké. musíš teraz pracovať na vašom vzťahu, nech ho ani nenapadne potom pochybovať :)