Potrat

Príspevok v téme: Potrat
Katka2324

Ahojte prosim vas na uvod tí co ma chcete odsudzovat prosim ani to robit nemusite mam uz sama so sebou problem a vycitam si to. Takze mam 23 rokov som silna diabeticka a moj lekar mi neodporucal uzivat antikoncepciu samozrejme len docasne ale spat k veci pred vyse mesiacom som ostala tehotna ano viem je to chyba mojej nezodpovednosti. Avsak prave som nastupila na vysoku a dieta neprichadzalo do uvahy a taktiez chlap s ktorym som ho mala mat to zasadne odmietol. Odovodnil to tym ze sa na dieta este neciti a plne ho chapem bol so mnou kratko cize jeho obavy si myslim boli na mieste. Tak som teda isla na potrat. Necitila som ziadnu fyzicku bolest za to ta psychicka bola silna , cez to vsetko som sa snazila usmievat, byt stastna ale proste len na oko. Cez den som prezivala a v noci silne muky. :( .. ta najhorsia cast, ktorej nemozem ani ja sama uverit je ta ze som pred par dnami zistila, ze som znova tehotna. Znova s tym istym chlapom. Nemohla som tomu uverit pretoze som si myslela, ze po tom potrate tak lahko neotehotniem. Chlap s ktorym ho mam to dieta zasadne odmieta, dal mi cas aby som sa toho dietata zbavila nerozpravame sa spolu . Zial potrat mi uz nevykonaju vraj len 1 krat do polroka. No zial nie je to zial ale aj je . Nesmierne trpim. To dietatko.... nie som financne zabezpecena, nemam skolu, nie som pripravena a hlavne musim respektovat jeho volu. On to dieta nechce. Od znamej som dostala tabletku na vyvolanie potratu, ktore na Slovensku nedostanem len tak :( .... toho chlapa strasne lubim, nechcem ho sklamat, nechcem si ho priviazat k sebe tymto sposobom, nechcem aby sa citil ku mne priviazany ... ale spat k veci dal mi tyzden cas aby som sa ho zbavila. Citim sa strasne sama, citim sa akoby to bola len moja starost a hlavne mam nesmierne vycitky. Neviem sa do toho dokopat. Nie je tu nejaka z vas, ktora si presla niecim podobnym? :(

Messje

Katka...
Mas 23...maloktora sa v case zistenia ze caka babo na to citila.Nechci si pokazit zivot kvoli blbcovi ktory sa takto zachoval.Ver ci never...raz ta posle kadelahsie aj tak.Taky chlap nevie lubit.
Ten link som ti prilozila aby si im napisala a informovala sa u odbornikov.Tu ta bude akurat kazdy súdiť.

hanus222

milá Katka, mrzí ma tvoja situácia. priateľa pošli do riti, keď si neuvedomuje vážnosť tvojej narušenej psychiky a ešte ti k tomu aj pridáva a celé zhoršuje.
na neho sa vyser, choď na potrat, a začni žiť od znova. rada si s tebou o tom popíšem a budem tvoja psychická podpora

kabel

nemám slov. na teba ani na toho debila, ktorým si sa nechala opakovane nabúchať. aký išiel, takú našiel, len mrdať a nemyslieť na následky. je mi z vás na grc. však to vyrieši roztrhanie a odsatie dieťaťa. mali by vás oboch sterilizovať.

Katka2324

Ahojte dakujem vam ze sa mi snazite takto pomoct. Cenim si toho pretoze nikoho ineho nemam :( na jednej klinike som uz ola a tam mi povedali ze druhy potrat mi uz nevykonaju :(

Messje

Ahoj Katka
Nebudem ta sudit...neviem ani co sa v tebe deje a nepoznam az tak do dialky tvoje pocity.Preto nesudim.
Tu mas link...
TU...ziadne otazky...nic.Absolutne fantasticky a diskretny personal.
Partnera posli do prdele pretoze az tak hnusne ti davat noz na krk ked sa nevie on pri intímnom styku debil kontrolovat alebo si nasadit ochranu ...

www.mediklinik.sk

Mas tam moznost napisat cez tu stranku.Reaguju okamzite v pracovne dni.