Potrat

Príspevok v téme: Potrat
Katka2324

Ahojte prosim vas na uvod tí co ma chcete odsudzovat prosim ani to robit nemusite mam uz sama so sebou problem a vycitam si to. Takze mam 23 rokov som silna diabeticka a moj lekar mi neodporucal uzivat antikoncepciu samozrejme len docasne ale spat k veci pred vyse mesiacom som ostala tehotna ano viem je to chyba mojej nezodpovednosti. Avsak prave som nastupila na vysoku a dieta neprichadzalo do uvahy a taktiez chlap s ktorym som ho mala mat to zasadne odmietol. Odovodnil to tym ze sa na dieta este neciti a plne ho chapem bol so mnou kratko cize jeho obavy si myslim boli na mieste. Tak som teda isla na potrat. Necitila som ziadnu fyzicku bolest za to ta psychicka bola silna , cez to vsetko som sa snazila usmievat, byt stastna ale proste len na oko. Cez den som prezivala a v noci silne muky. :( .. ta najhorsia cast, ktorej nemozem ani ja sama uverit je ta ze som pred par dnami zistila, ze som znova tehotna. Znova s tym istym chlapom. Nemohla som tomu uverit pretoze som si myslela, ze po tom potrate tak lahko neotehotniem. Chlap s ktorym ho mam to dieta zasadne odmieta, dal mi cas aby som sa toho dietata zbavila nerozpravame sa spolu . Zial potrat mi uz nevykonaju vraj len 1 krat do polroka. No zial nie je to zial ale aj je . Nesmierne trpim. To dietatko.... nie som financne zabezpecena, nemam skolu, nie som pripravena a hlavne musim respektovat jeho volu. On to dieta nechce. Od znamej som dostala tabletku na vyvolanie potratu, ktore na Slovensku nedostanem len tak :( .... toho chlapa strasne lubim, nechcem ho sklamat, nechcem si ho priviazat k sebe tymto sposobom, nechcem aby sa citil ku mne priviazany ... ale spat k veci dal mi tyzden cas aby som sa ho zbavila. Citim sa strasne sama, citim sa akoby to bola len moja starost a hlavne mam nesmierne vycitky. Neviem sa do toho dokopat. Nie je tu nejaka z vas, ktora si presla niecim podobnym? :(

kfjfhdhnr v

Okey ale raz si už spravila podla neho!!!Je to aj tvoje dieta!!Neznamena že budeš robiť všetko kvoli nemu.Vieš prečo ti pišem?Ja som otehotnela v 21.....Tiež ma priatel nutil ist na potrat..Nechala som ho :)) A mám krásneho 9 ročného synčeka :** :)) určite nechod na potrat aj keby ta neviem ako nutil..Lebo si to ty kto stym bdue musiet žiť..A mlžeš ostať neplodná.A nebudeš mať deti ani vtedy ked budeš chcieť

Katka2324

Zial zart to nie je. Nerobim to kvoli tomu len ze ho mam rada ale kvoli tomu ze to je aj jeho a ma pravo vyslovit svoj nazor

Pobavilo

Tato tema je Fake :DDD určite :DD nikto nemoze takto rozmyslat ze idem na potrat lebo to chce moja laska :DD niekto sa tu na vas bavi a vy reagujete :DDD

Bhfjbdhbsj

Sa spamätaj!!!!!!!!!!!Zabit dve deti oreto ze si to nejaky magorik zela!!!čo si nesvojpravna?Urcite nechod na potrat aj za cenu zeby si ho mala.opustit!!!!!!!

Katka2324

Dakujem vsetkym za rady nie len tie pozitivne ale aj tie negativne teda 1 negativnu odpoved som tu nasla ktora bola k veci. Ta druha negativna od pana kabala neriesim ten ma asi tiez nejaky problem sam so sebou. Ale spat k veci vazne dakujem. Problem je ten ze od rodiny moc pomoci ocakavat nemozem navyse nemame tie "spravne rodinne vztahy" . Tymto prispevkom som nechcela hodit vinu na toho mojho len som sa potrebovala zdoverit ze mi je to luto ze som na to sama aj ked uz nechce to dieta chapem nemal to v zivote lahke ale aj pri tom potrate mi chyba slovo -neboj zvladneme to spolu / je to oboch chyba nielen tvoja- ... to ma velmi trapi... a k tomu ano lubim ho a srdcu nerozkazem.

moja rada

Ja ťa súdiť nebudem,lebo som nikdy nebola v takejto situácii. Mám toľko čo ty, som v poslednom ročníku na výške, mám priateľa, ale on by ma na potrat neposlal.
Ak by som bola na tvojom mieste, bábo by som si nechala. Nechoď na potrat. Už si to raz urobila. Nechaj si ho. Nájdu sa ľudia čo ti pomôžu. Alebo ho poroď a daj do hniezda záchrany, na adopciu. Urobíš radosť iným. Si už dospelá, máš 23, nie 13. Je to najlepší vek na materstvo.
A rozíď sa s priateľom, ešte sa len natrápiš, ak s ním odídeš. To nie ej chlap, ktorý nezoberie na seba zodpovednosť.

ANGEL-DEMON

akoze nespravia ?!!! len raz za polroka? to je co za kravinu,.. tak na tvojom mieste by som sla na inu kliniku, do ineho mesta a to ze si uz raz na potrete bola zamlcat... nezistia to...
**
no a dalsia vec si j*e*b*n*u*t*á !!!!
lebo okrem hormonalnej antikoncepcie
EXISTUJE
:
kondom !
PHARMATEX!

a tiez si debilna za to že udajne lubiš debila.... lebo on ta teda nelubi,... ak by ta lubil, tak by znasal aj nasledky ...
na čo s ním chrápeš??!!!
zjavne si plodná ako jabloň, že otehotnies ked sa chlap na teba len pozrie... tak by si sa mala chranit...ale aj koli pohlavne prenosnym chorobam...
alebo
kolko stoji potrat... kolko stoja 2 potraty?
za tu cenu si mala nakupit kondomy alebo pharmatex+ partner dava pozor a neni problem....
alebo
daj sa sterilizovať!

zita 05

Katka2324, dievčatko, čo to stváraš? Ty ho tak veľmi ľúbiš? Ver nám, to nie je chlap, ktorý miluje. Je to sebec a lump. Ty si si problémy nespôsobila sama. Má na tom prinajmenšom takú "zásluhu" ako Ty. Keby Ťa rovno poznal dva dni a bol to človek, s ktorým by stálo zato plánovať budúcnosť, nenechal by ťa v tom samú. Pomáhal by Ti, nech by ste sa už napokon rozhodli akokoľvek.
V Tvojej situácii, podľa mňa, najrozumnejšie riešenie, vlastne jediné možné je si bábätko nechať. Potom budeš mať ešte viac ako pol roka čas špekulovať nad tým, čo ďalej. Keď si nebudeš môcť dovoliť dieťatko vychovávať, sú spôsoby, ako mu dovoliť žiť bez Tvojej prítomnosti. Napríklad detičky z hniezd záchrany si radi adoptujú ľudia, ktorí deti mať nemôžu a tomu Tvojmu dajú všetku svoju lásku...

sidecko

Pardon, chcela som napísať sexujú. A rozíď sa s tým Iziderom, dievča. Zbal kufre a choď bývať k otcovi.