bojim sa zomriet, ale chcem mat po

Príspevok v téme: bojim sa zomriet, ale chcem mat po
neznamy28

Chcem zomriet. Vlastne chcel by som byt uz mrtvy lebo bojim sa zomierania. Nemam tu byt preco. Mam uz 28 a nie som pekny anif nemam frajerku, nemam rodinu, dokonca ani vlastne byvanie..Nemam priatelov a nemam anj kamosov a v praci aj vsade inde som vsetkym na smiech. Som si isty, ze neexistuje clovek ktoremu by za mnou vytiekla jedna jedina slza..To je tak, ja som osamely a uz ma to nebavi alrbo to ako si zo mna robia srandu..Keby som bol uz konecne mrtvy nikto by si toho ani nevsimol....

sisinkaaa

Dost sa v tebe vidim musim povedat. Neviem ci som to spravne pochopila ale teba trapi to, ze ta dievcata prilis nechcu ale zaroven ta nezaujimaju a mozno nevies co je horsie? Ja sa uz dlhsie snazim prist na koren mojho problemu lebo som tiez dost deprimovana. Som celkom pekna baba, ale tiez o mna chalany az tak neprejavuju zaujem, teda aspon v porovnani s mojimi kamaratkami, ale zaroven ma muzi nejako extra nezaujimmaju. Moj problem je len v tom ze mi ich nedostatocny zaujem znizuje sebavedomie, mam pocit ze je to scasti aj koli mojej osobnosti kedze nie som najzhovorcivejsia a celkovo nemam vyraznu povahu takze mam pocit ze vo vseobecnosti nevzbudzujem zaujem ludi ci uz chlapcov alebo dievcat. Niekedy sa z toho neviem vysomarit, ci je dovodom toho ze som este nemala frajera moja nedostatocna iniciativa alebo ich nezaujem. Co sa tyka priatelov tych mam aspon zatial, ale skoro vsetci su z detstva ked som bola este normalna a vesela. Mam obrovske probllemy najst si novych priatelov a uz vobec sa neviem zaclenit do kolektivu. Na vyske ma v prvom rocniku spoluziaci ani raz nepozvali na kruzkovicu. Bola som pre nich ako neviditelna. Uvedomujem si ze to bola z casti aj moja vina no aj napriek tomu ma to dost poznacilo. Ja sa momentalne snazim byt co najaktivnejsia, mam dost ucenia, hladam si robotu a snazim sa co najviac chodit von aj napriek tomu ze sa casto krat bojim toho, ze mi dojde s danym clovekom spolocna tema. Radim ti skus ist do zahranicia. Kazdy narod ma inu mentalitu, podla mna by si mal jednoznacne zmenit prostredie ale nadej urcite mas. Nikdy nevies koho stretnes a zivot sa ti v okamihu moze zmenit k lepsiemu. Alebo navstiv psychologa a vyrozpravaj sa. To vie neskutocne pomoct :)

Debil 67

LifeSucks- boha ty ak si mal frajerku tak ju lutujem a pomodlim sa dnes za nu, co ja bezne nerobievam. Zeny nazyvas ze su pice, citit z tvojich prespevkov ze ich beries dobré len na jednu vec,.... no bodaj by si si nasiel frajerku ktora by ta mala ozaj len za prachy a za nic ine. Pozri, ty by si ju mal na sex ona teba pre peniaze a ste si KVIT! ale sry, ty si urcite nikdy babu nemal a ani mat nebudes.

Pre zakladatela: z tohto uzivatela o ktorom pisem si urcite priklad neber

logika

Kazdy mame nejaky ten problem.Nevieme si vazit co mame a ked o to prideme tak sa nam vyjasni v hlave a povieme si aky sme boli hlupy.Musime sa predierat zivotom,ci sa nam to paci alebo nie.Riadim sa jednym citatom,a to,,,Zmen svoje okolie ale zacni od seba.Zobrat si zivot nie je riesenie,skus riesit svoje problemy ale nie myslienkou na to ze chces zomriet.Mas este co ponuknut zivotu len musis chciet a ked budes chciet tak je to na dobrej ceste len musis chciet.

l8888

A preco si robia kolegovia z teba srandu a nepozvali ta na vecierok?But mas sprostych kolegou alebo sa zamysli nad svojim spravanim.Niekde bude pes zakopany.

zmena

co potom zufas, mat jedneho partaka na pivo je super vec, ja nemam ziadneho, tiez by som chcela. vaz si co mas. a s tymi babami to je pravda. jeden kamarat tak otrieskava teraz vsetky prachy na baby a nic z toho, hovori, ze ziadnu poriadnu si nevie najst. a z hentych bab, ze ziadna si nezaplati nic, takze vsetko on dvojmo. no k comu je to dobre.

neznamy28

Ale to som nemyslel tak, ze mam velq penazi ;) Skor, ze ak sa porovnam s ostatnymi alebo celkovou situaciou v tejto dzamahariji tak som na tom lepsie no...Ale ajtak vzdy vsetko miniem na auto, na benzin a na blbosti....No a napriklad aj taka partia na pivo, tak taku nemam....a ak idem na pivo, tak dookola s jednym clovekom len ;)

lifeSucks

No ak dobre zarabas tak nechapem na co sa stazujes? To nedokazes zbalit jednu picu? Ja by som za aspon liter mesacne v cistom vymenil vsetko co mam, vratane vsetkych frajeriek co som kedy mal :D ver mi za ziadna baba nestoji za to aby si uvazoval o smrti. Ak ti chyba sex a nevies namotat nejaku vaginu tak si zaplat sem tam prostitutku a budes mat pokoj. Mat zensku fakt nie je ziadna vyhra, skor naopak to cloveku len stale pili nervy. A dobrych priatelov ma dnes kazdy malo, je pravda ze vacsina ludi ma nejaku partiu s ktorou chodi pit a bavit sa, ale to su len take plytke znamosti ktore tiez nie su nejaka vyhra, tak proste to si neprisiel o vela. Ale ak mas peniaze tak mi ver, ze takychto priatelov si mozes najst kolko chces a tak isto dievcat mozes nabalit kopec. Kazda druha na hociakej diskoteke sa na tebe bude chciet nalepit ak zisti ze nie si socka, mas pracu peniaze a byvanie, tak s tym urcite nezufaj. Pamataj ze to najdolezitejsie mas - teda pracu a peniaze, vsetko ostatne mozes mat uplne v pohode, pretoze peniaze ludi pritahuju.

neznamy28

Ahojte a diky za prispevky...Tiez niekedy uvazujem, ze vymenim job...ale zas...ak nad tym rozmyslam, tak ja zarabam pomerne dobre (teda na nase pomery) inak nic moc a kebyze este sa aj odstavim od penazi, tak asi by som bol dole este viac....Len neviem k sebe dostat ludi a tiez jak som napisal, ze nemam frajerku, to je fakt, ze nemam ale preto lebo dievcata ma moc nezaujimaju, takze to je tiez dost na lieky ;( A navyse v robote uz vieme kedy je vianocny vecierok a tie hovada ma ani nezavolali...ani by som nesiel inak, ale ani ma nepozvali :( ...Ja som tak zufaly a fakt neviem co mam robit, ci odist dakam do zahranicia a zacat odznova alebo co....

lifeSucks

Kamo, ja sa ti necudujem. Dnesna doba praje tak 20% ludom ktori sa maju dobre pretoze su zo vsetkych najlepsi a maju na to drave predispozicie, zvysok len zivori, alebo sa den-noc nahanaju v robote aby mali aspon trochu slusnejsi zivot, ale zas volny cas nula a stresy na psychiatra.. Kazdopadne dnes ked sa clovek nevie dostat k prachom co cini minimalne 1000 eur v cistom mesacne co by mala byt minimalna mzda u nas tak je v pici a nepomoze mu ani svatena voda zmixovana s oshom a papezom. Ked nemas peniaze nemas nic, nemas byvanie, sukromie, nemas lasku, nemas priatelov, nemas zdravie lebo si to nemozes zaplatit, mas rozjebane zuby a navyse si mozes kupovat len najlacnejsie odpadove rakovinotvorne potraviny zo supermarketu = v pici, to je len pomale umieranie v agonii a nie zivot. Jedine co ti mozem poradit je skusit sa vzchopit a najst v sebe nejaku mozno dosial neobjavenu silu sa pretlct pomedzi ostatnych a mozno sa zaradis k tym 20 percentam. Skus sa na to sustredit, dat si to ako ciel, kazdopadne mne sa to teda nedari ani po x pokusoch :D Ale zas kym nevyskusas tak nevies co je v tebe a mozno motyka vystreli