Chcem zomriet. Vlastne chcel by som byt uz mrtvy lebo bojim sa zomierania. Nemam tu byt preco. Mam uz 28 a nie som pekny anif nemam frajerku, nemam rodinu, dokonca ani vlastne byvanie..Nemam priatelov a nemam anj kamosov a v praci aj vsade inde som vsetkym na smiech. Som si isty, ze neexistuje clovek ktoremu by za mnou vytiekla jedna jedina slza..To je tak, ja som osamely a uz ma to nebavi alrbo to ako si zo mna robia srandu..Keby som bol uz konecne mrtvy nikto by si toho ani nevsimol....
bojim sa zomriet, ale chcem mat po
a mas obrovsku vyhodu, ze si mlady a pohyblivy, tes sa z toho a chod si zabehat, zajtra zas do lesa, pozajtra do kina atd
alebo si zober psika z utulku a venuj sa mu
ked mas psychicke problemy, navstiv psychiatra, ak to nezvladas sam, tak niekoho popros, hoci aj tu z netu, nech ide s tebou, to moze byt tvoj prvy krok ku stastiu.
v samote vacsinou prides na najlepsie veci a zdokonalis sa v tom, co ti ide resp co chces robit. samota vie byt tazka, ked ta trapi mysel, ale pokial ju vies vyuzit vo svoj prospech, daju sa v nej robit velke veci. najuspesnejsi ludia (klise, ale je to tak) zacali v samote, pripadne s pomocou od max 1-2 ludi. zit je niekedy narocne, ale nevzdavaj to. este je vela, na co sa mozes tesit. len si najdi aktivitu, ktora ta bude naplnat a z ktorej aj budes mat dobry pocit.
Nazdar neznami, myslis, zeby ti pomohla zmena zamestnania? Aj s lacnym ubytovanim? Ja som si nasiel takuto pracu len pred tyzdnom, vlastne cez agenturu, a hned mi agentura vybavila pracu a zamestnanie, a nic netrebalo platit predom,, potom vsetko ztrhnu z vyplaty... mohla by ti zmena pomoct, mozno budes mat skvelich spolubyvajucich, s ktorymi sa skamosis,, novy kolegovia, co som tu, tak su vseci dost priatelsky, uz aj kamoska sa jedna rysuje,, ale zas ak nahodou netrafis na priatelskeho kamosa, budes natom rovnako. No vlastne nemas co stratit,, az na to svoje zamestnanie, ale ked pises, ze sa tam z teba smeju ci co, tak naco tam ostavat. A este sa k tomu aj osamostatnis. Som v cesku,, urcite sa najdu aj prace na slovensku, agenturi, co ti poskytnu pracu s ubytovanim,, ale ak by ti nevadilo cesko, a mal by si zaujem, daj sem svoj email, a ja ti vsetko podrobne vysvetlim,, je to na tebe :)
A oni su na tom lepsie nez ty? Nerob si iluzie. Si otrokom niecoho? Asi nie, tak si na tom lepsie nez oni. Nauc sa jazyk, zarob si poriadne a netaraj tu koko.iny:-)
Paradox je ze cim viac ludi na svete, tym sme osamelejsi. Ked ma clovek traumy a nieje dravy, je to tazke. Povedala by som, ze vacsina ludi je taka, ze ma problem sa zaradit, lebo to vyzera ze vsetky socialne ulohy vo svete su uz obsadene. Clovek tak straca zmysel svojej existencie. Keby nas bolo aspon o polovicu menej, vsetko by bolo lepsie ale skor ci neskor by doslo k brutalnemu narastu obyvatelstva. Tam to proste smerovalo.
Tiez by som povedala aby si sa netrapil, ze nemas okolo seba kopec ludi ale jeden cloviecik, takeho by si potreboval. Je tazke radit ale hoci sa zda vsetko nanic, vzdy sa este da nieco skusit. Nieco urobit inak. Vyber necham na tebe.
Poviem ale este ze ak mas pracu, si na tom lepsie ako ti, co pracovat nemozu alebo si pracu najst nevedia. Tak este uplne nezufaj a skus nejaku terapiu. Urcite je este kopec veci, co si este neskusal.
Ahoj. A nenapadlo ta zmenit zivotny styl? O nieco sa pokusit? Alebo odist do ineho mesta popripadne krajiny? Nezufaj ze si sam, to naozaj v tejto hnusnej dobe chces niekoho mat? Vsetko zle je na nieco dobre.