GAMBLING

Príspevok v téme: GAMBLING
Znicenypes

Ahoj
Chcem Vám porozprávať môj príbeh. Všetko to začalo asi pred 2
rokmi, mal som krásny vzťah s priateľkou, dobrú robotu. No stačil jeden deň a všetko sa zmenilo. Začal som gembliť v online casine. Zo začiatku bolo všetko super s mojimi stávkami som sa dokázal denne dostať do plusu 700eur . Mal som nejaký systém a ten fungoval. Veľa krát sa stalo že som za jeden deň vyhral 7000euro. No všetko som dokázal prehrať hneď na druhí deň . A vtedy nestala moja choroba "patologické hráčstvo" . Podarilo sa mi to tajiť asi pol roka kím som si začal požičiavať peniaze . Bolo to 19 000 euro . Všetko úvery s bánk. Mimochodom tích 19k som prehral v prebehu 1mesiaca ...bol som tak zúfali že som ukradol z firmy dalšich 1000euro. Všetko som povedal svojej priateľke a ta mi pomohla a požičala mi vtedy aby som to vrátil a tam to všetko začalo.. z firmy kde som robil som ukradol ďalších 7000 euro a ušiel do Thajska stím že tam spácham samovraždu. Tá cesta tam bola nekonečna nie kvôli času trvania cesty ale kvôli tomu čo sa mi odohrávalo v hlave. Po 2 týždňoch mojej "dovolenky" som sa konečne odhodlal k činu. Kombinácia 2litrou vodky a 10 tabletiek diazepamu + plávanie do neznáma koľko vládzeš = smrť . No to som bol prekvapený keď som sa zobudil na pláži ako mi zachranari dávajú prvú pomoc. A to som si myslel že to najťažšie budem mať za sebou. S rodinou som bol v kontakte hneď po prílete do Thajska ale počas môjho prvého pokusu samovraždy som im nepísal asi 3dni. Samozrejme doteraz nikto nevie o mojich pokusoch. Iba bývala priateľka a terajšia priateľka. V Thajsku som ostal ďalšie 2 týždne kedy som sa pokúsil ešte raz o samovraždu. Ano stále žijem . Moj príchod na slovensko bol veľmi ťažký stále mám veke depresie a to prešiel už rok. Mimochodom mám zaujímavú prácu ktorá ma baví a dokážem zarobiť ročne 15K . Neuhádnete čo som s vatšinou tích peňazí spravil. Ano prehral. Prešiel rok a ja stále myslím nato ako to všetko ukončiť . No jedinná vec mi v to nedovolí a to je moja mama. Keby ona nebola už tu asi niesom. Takže moje dlhy sa bližia ku hranici 45 000 eur a už sa začínajú ozývať exekutory. Mám 25 rokov a nebaví ma žiť. Už proste nevládzem ničí ma to

zabkiara

kamarat ma podobny problem, bohuzial on uz ma aj rodinu a dieta, ma zalozenych niekolko uctov na roznych hracskych domenach, mina tam neskutocne peniaze, potom maju ledva na vyzitie. najlepsie je cim skor s tym seknut.

stanchelka

A toto je presne ta nova moderna doba, ktora takchychto ludi rychlo pohlti. Stuplo ti moc do hlavy ze si mal tolko penazi a ocividne v dost mladom veku. Takato zabava by mala mat svoje hranice.

Balgoritin8

Dobrý deň, priatelia. Po hraní v mnohých online kasínach som zistil, že táto stránka ponúka solídny výber približne 1 000 licencovaných hier vrátane možností živého krupiéra, čo skutočne zvyšuje zážitok z hrania. Bonus za počiatočný vklad vo výške 100 % až do 100 € je skvelou motiváciou pre nováčikov. Aktívni hráči ocenia týždenné akcie a odmeny vo vernostnom programe. Štýlový dizajn stránky a licencia renomovanej značky zaručujú bezpečné a príjemné herné prostredie na . Za zmienku však stojí nedostatočná podpora niektorých jazykov.

Lemona

No v prvom rade klobuk dolu ako to zvladas i ked je to urcite velmi tazke. V druhom rade pokial nevies sam prestat existuje take nieco ze si posles postou ziadost o zakaz hrania hazardnych hier - vsade sa registruje na OP takze posles aj prefoteny OP a pod nim sa uz nikde nezaregistruje plus ta nepustia ani do herni. A v tretom rade ked vies ako ta to tazi - liecenie. Co sa tyka vysky dlhov a toho ze mas len 25 rokov, na tvojom mieste by som volila osobny bankrot.

lewiswood

Stále více lidí zmiňuje různé způsoby výdělků a úspor, protože zároveň je zajímavé a pohodlné zůstat doma, sázet a poté za to získat peníze. Proto bych v tomto případě rád zmínil tento úžasný zdroj mostbet-online.cz kde se můžete dozvědět mnohem více o karban site. Pokud máte zájem o další výdělky, zkuste se podívat na tento zdroj.

Ramonik

Ahoj!
pocuj vobec nemusis byt nestastny!
ak chces napis sem ci chces kontakt, pomotem ti vybavit pracu v zahranici za 3 roky mas po dlhoch plus si nasetris na dochodok, mas len 25 mozes tu ostat dalsich 5 rokov a kupit si dom aj byt ak nebudes robit chyby ako ja.
fakt neblazni! pomozem ti najst pracu, pre mladeho cloveka je to tu super!