Ahoj
Chcem Vám porozprávať môj príbeh. Všetko to začalo asi pred 2
rokmi, mal som krásny vzťah s priateľkou, dobrú robotu. No stačil jeden deň a všetko sa zmenilo. Začal som gembliť v online casine. Zo začiatku bolo všetko super s mojimi stávkami som sa dokázal denne dostať do plusu 700eur . Mal som nejaký systém a ten fungoval. Veľa krát sa stalo že som za jeden deň vyhral 7000euro. No všetko som dokázal prehrať hneď na druhí deň . A vtedy nestala moja choroba "patologické hráčstvo" . Podarilo sa mi to tajiť asi pol roka kím som si začal požičiavať peniaze . Bolo to 19 000 euro . Všetko úvery s bánk. Mimochodom tích 19k som prehral v prebehu 1mesiaca ...bol som tak zúfali že som ukradol z firmy dalšich 1000euro. Všetko som povedal svojej priateľke a ta mi pomohla a požičala mi vtedy aby som to vrátil a tam to všetko začalo.. z firmy kde som robil som ukradol ďalších 7000 euro a ušiel do Thajska stím že tam spácham samovraždu. Tá cesta tam bola nekonečna nie kvôli času trvania cesty ale kvôli tomu čo sa mi odohrávalo v hlave. Po 2 týždňoch mojej "dovolenky" som sa konečne odhodlal k činu. Kombinácia 2litrou vodky a 10 tabletiek diazepamu + plávanie do neznáma koľko vládzeš = smrť . No to som bol prekvapený keď som sa zobudil na pláži ako mi zachranari dávajú prvú pomoc. A to som si myslel že to najťažšie budem mať za sebou. S rodinou som bol v kontakte hneď po prílete do Thajska ale počas môjho prvého pokusu samovraždy som im nepísal asi 3dni. Samozrejme doteraz nikto nevie o mojich pokusoch. Iba bývala priateľka a terajšia priateľka. V Thajsku som ostal ďalšie 2 týždne kedy som sa pokúsil ešte raz o samovraždu. Ano stále žijem . Moj príchod na slovensko bol veľmi ťažký stále mám veke depresie a to prešiel už rok. Mimochodom mám zaujímavú prácu ktorá ma baví a dokážem zarobiť ročne 15K . Neuhádnete čo som s vatšinou tích peňazí spravil. Ano prehral. Prešiel rok a ja stále myslím nato ako to všetko ukončiť . No jedinná vec mi v to nedovolí a to je moja mama. Keby ona nebola už tu asi niesom. Takže moje dlhy sa bližia ku hranici 45 000 eur a už sa začínajú ozývať exekutory. Mám 25 rokov a nebaví ma žiť. Už proste nevládzem ničí ma to
GAMBLING
Mal by si to čím skôr konzultovať so súdnym psychiatrom a tiež s právnikom. Existuje niečo ako osobný bankrot, na to sa popýtaj. Podľa mňa z toho ešte nejako vykľučkuješ. Nádej zomiera posledná.