Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neskutočná únava

Príspevok v téme: Neskutočná únava
Teska01

Dobrý deň, už veľmi dlhú dobu ma trápi neskutočná únava sprevádzaná závratami, zimou, bolestou hlavy a taktiez tocenim hlavy. Nemozem chodit do skoly, von, som naozaj zufala. Pochodila som x doktorov. Ortoped, nosno usno krcne, kardiolog, neurolog, vsetko ok neviem co dalej... Obcas je mi aj na zvracanie. Hovorim vsak o unave, kde sa mi ani neda stat, je mi zle... Stravujem sa zdravo a pravidelne, cvicit sa mi neda, denne vypijem 2 litre vody. Mate niekto podobnu skusenost? Prosim o radu. Neviem co budem dalej robit

Kycera

Poďme po poriadku - únava sa vyskytuje okrem už spomenutých vecí ( a je jedno, že nik nemá v rodine celiakiu!!!) aj ako fyzický prejav energetickej nerovnováhy PEČENE a OBLIČIEK. Môžeš mať v tele veľa toxínov, baktérie, parazity... A môžeš trpieť únavovým syndrómom. V tom prípade je na mieste návšteva imunológa/ alergiológa, aby Ti vyšetril IMUNITNÝ SYSTÉM a spravil profil. Môže sa jednať aj o Epstein-Barrovej vírus.
Moja rada znie - návšteva lekára, vyšetrenie IS, zistenie diagnózy a liečba pod jeho dohľadom. Ak by si tam mala výsledky v poriadku, o čom pochybujem, ozvi sa. Nasmerujem Ťa k ďalším odborníkom.

tomino874

Teska skúsila si riešiť tú imunitu? za mnohými problémami je práve ona a aj prostredníctvom únavy nám signalizuje, že niečo sa s ňou deje a už ďalej nie je schopná brániť naše telo

dzuly

My nemame v rodine celiakiu nikto a dcerke to zistili len nahodne , nikdy jej pecivo nerobilo zle ani jej s travenim nic nebolo , existuju aj skryte formy , ktore sa prejavuju netvycajnymi prejavmi aj take ako mas ty .
Vela zien ktore nemozu donosit deti maju pricinu tiez celiakiu ani o tom nevedia a vela vela ineho za ktorym sa skryva vlastne celiakia

Teska01

krv mi brali, všetko v norme. Psychické problémy nemám, jediné čo ma trápi je toto. Sprevádza to aj obrovská bolesť hlavy... alergológiu pravidelne navštevujem, mám zopár alergií, tak sa môžem opýtať na tú imunitu, vďaka za radu. O tej alergii na lepok pochybujem, lebo ju nemáme v rodine a pečivo som jedla celý život, momentálne ho už nejem.. Tak naozaj neviem

ANGEL-DEMON

a krv ti brali? či nemáš anemiu...? lebo to su celkom priznaky anemie...
až na ten pocit na zvracanie...
ja ked som bola po ťažkej operacii, mesiac som len lezala a chodila som po štvornožky po byte, čo mi bolo zle, hemoglobin 74, nenormalne zavraty, pulzujuca bolest hlavy, 3 mesiace som bola PN, miesto toho aby mi dali transfuziu ktora sa podava pod 80, mi hodili SORBIFER (železo) a to som brala 2 roky... dlho som mala problemy..kym som sa do kopy dala...
**
potom by bolo na mieste neurologicke vysetrenie...