Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neskutočná únava

Príspevok v téme: Neskutočná únava
Teska01

Dobrý deň, už veľmi dlhú dobu ma trápi neskutočná únava sprevádzaná závratami, zimou, bolestou hlavy a taktiez tocenim hlavy. Nemozem chodit do skoly, von, som naozaj zufala. Pochodila som x doktorov. Ortoped, nosno usno krcne, kardiolog, neurolog, vsetko ok neviem co dalej... Obcas je mi aj na zvracanie. Hovorim vsak o unave, kde sa mi ani neda stat, je mi zle... Stravujem sa zdravo a pravidelne, cvicit sa mi neda, denne vypijem 2 litre vody. Mate niekto podobnu skusenost? Prosim o radu. Neviem co budem dalej robit

ahjaj

chronický únavový syndróm nemôže byť? Histamínová intolerancia? Imunologické vyšetrenie bolo? Parazity?
Robili Ti aj výter z hrdla a krku?

Miriamar

Vseobcne krvné testy v poriadku, Fe a štítna v norme, neurologické vyšetrenie OK, MR hlavy v poriadku, gastro v poriadku, testy na borelióza negativ

Miriamar

A ako sa ich zbavujes? A mal si takú strašnú únavu? Lebo ja niekedy už ani normálne rozmýšľať neviem, akoby aj zabúdam, strasne zle sa mi koncentruje na niečo.....:/

BJ_2

Nazdar, u mna to boli parazity. Lekari ich nevedia odhalovat, bohuzial. Vzdy vyjdu testy negativne. Dostavam sa z toho cele roky. Presne to iste co mas ty. Postupne ako som ich likvidoval vsetkym moznym ,zacali sa hybat aj v nohach a tak, podla toho som to vypozoroval.
Upozornujem ta, ze pokial mas parazity, lekari ti s tym nijak nepomozu, dokonca nemaju ani lieky ani postupy na nich. Niektore najucinnejsie antiparazitika im dokonca zakazali pouzivat a na slovensku ani niesu registrovane (napr. praziquantel).

tomino874

Marcin príliš to zľahčuješ. Vôbec to nie je také jednoduché ako si napísal, ako si myslíš. Za únavou môže byť množstvo problémov a je veľmi dôležité zistiť v akom stave je imunitný systém. Či je potrebné ho dať do poriadku - podporovať alebo je všetko ok a chyba je niekde inde. Aj keď ja tipujem, že problém bude niekde v imunite.