Budúci svokor vz. lekár

Príspevok v téme: Budúci svokor vz. lekár
1Veroniqua

Ahojte,
mám 24 rokov a v pondelok som sa dostala do blbej situácie. Bola som od nedele u priateľa, ktorý žije ešte s rodičmi a ochorela som. Bolo mi naozaj veľmi zle a keďže budúceho svokra mám lekára, tak mi povedal, že sa na mňa pozrie. To by bolo ešte aj v pohode, dala som si dole tričko, podprsenku som si nechala, ale keďže som mala takú športovú, tak ju začal odsúvať, takže nakoniec išla stejne dole. Na krku mi našiel nejakú zväčšenú uzlinu, tak mi začal prehmatávať podpazušie a aj slabiny, takže som sa cítila naozaj trápne. Budúca svokra sa pritom nevzrušovala a bola po celý čas tam. Zajtra by som mala ísť k nim, ale bojím sa, čo ak ho opäť napadne pozrieť sa na mňa?
Robili by ste si z toho problém, alebo by ste to brali normálne?

vecnyzivot

Akože chápem. Na jednej strane by si človek mohol myslieť že lekár ako lekár. Ale aj ja radšej k cudziemu by som išla ako k niekomu z rodiny lebo pri rodine by som sa hanbila. Hanba je prirodzená a normálna. Ani malé 4ročné dievčatko v škôlke si nechce pred chlapcami vyzliecť nohavičky holý zadoček ukazovať a tak. to je proste tak dané. To má každý v sebe a nie je to výchovou dané ale akosi geneticky. Samozrejme iné je ked si silikónová bomba vymakaná fitneska ide dať spraviť fotky do playboya, aj kalendáre s holými fotkami dá spraviť, taká chce zarobiť a nahota ju v podstate živí. ale ten prirodzený stud má v sebe každý. chlapi? či lekár, či nie, každý sa len na to teší ako bude vyzerať hentá a tá keď bude holá. aj iný lekár cudzí by si to užíval. tvoju nahotu. nielen svokor. ale pred cudzím sa menej hanbíš. aj ty aj každá.

0JN

Podľa mňa na tom nie je nič nenormálne a môžeš byť rada, že Ťa nezbalili na pohotovosť a mohla si tam postávať aj 3 hodiny.
Športová podprsenka je dosť pevná a veľká nato, aby Ťa vedel riadne vyšetriť, tak preto Ti ju poodsúval. Mne sa stalo aj u vstupnej prehliadke, že som si musela dať dole podprsenku a dokonca aj na vstupnej prehliadke na VŠ (LF UPJŠ) som sa musela povyzliekať do nohavičiek. Buď rada, že sa o Teba starajú a zajtra si daj radšej riadnu podprsenku, možno tá môže zostať.