Ahojte,
mám 24 rokov a v pondelok som sa dostala do blbej situácie. Bola som od nedele u priateľa, ktorý žije ešte s rodičmi a ochorela som. Bolo mi naozaj veľmi zle a keďže budúceho svokra mám lekára, tak mi povedal, že sa na mňa pozrie. To by bolo ešte aj v pohode, dala som si dole tričko, podprsenku som si nechala, ale keďže som mala takú športovú, tak ju začal odsúvať, takže nakoniec išla stejne dole. Na krku mi našiel nejakú zväčšenú uzlinu, tak mi začal prehmatávať podpazušie a aj slabiny, takže som sa cítila naozaj trápne. Budúca svokra sa pritom nevzrušovala a bola po celý čas tam. Zajtra by som mala ísť k nim, ale bojím sa, čo ak ho opäť napadne pozrieť sa na mňa?
Robili by ste si z toho problém, alebo by ste to brali normálne?
Budúci svokor vz. lekár
Na Tvojom mieste by som bola rada, že sa na Teba pozrel. Zrejme si nebola na tom najlepšie, takže spravil lepšie, že Ťa prezrel. Takto to už máš za sebou. Byť na Tvojom mieste, ak bude chcieť aj nabudúce, tak by som bola rada, radšej on, ako cudzí človek. Preistotu si daj radšej riadnu podprsenku, nie športovú. Myslím, že budú so mnou súhlasiť aj ostatný.
Úplne súhlasím smarttv, fakt až sa rozum pozastavuje.
No, aby som diskusiu uviedla na správnu mieru.
Bolo mi zle už druhý deň. Mala som vysoké horúčky, bolo mi na odpadnutie, točila sa mi hlava, zadýchala som sa už pri najmenšom pohybe a ku koncu som sa išla zadusiť od kašľa.
Zase, nemyslím si, že je nejaký úchylný, ale sa hanbím a bolo mi to trápne. Jeho manželka nie je zdravotná sestra, ale proste zostala tam.
Ani keby to bola sestra, mama, svokra, sesternica by som s tým problém nemal pokiaľ viem, že je to lekárka odborníčka so špecializáciou na daný odbor.
Samozrejme ak by mi na krčnom povedala, že spodné prádlo dole tak ju pošlem do hája s otázkou či mi ide krk vyšetrovať cez rectum.
Lekár, ktorý musí prosíkať ženy aby sa obnažili pre nutné vyšetrenie musí byť isto happy z tých opakujúcich prosieb berie to ako roboš ktorému príde na linke len ďalší kus plechu. Niektoré ste na seba prenáramne precitlivené ale pomoc chcete. Proste len ego ja chcem pomoc ja chcem ostať hanblivá a poprípade ešte lekára zažalovať ak by niečo zanedbal veď ja možem z toho vytrieskať ešte niečo. Otras ľudia kde sa vo Vás tá debilita berie. Samozrejme ak by lekár vyžadoval niečo neprípustné vtedy sa slušne ohradiť ale to je jeden prípad z tisíc tu riešite odhalené prsia a prežívate to akokeby jej pchal prsty do vagíny a masturboval pri tom. Možno tá jeho žena tam ostala práve preto, lebo chcela aby sa cítila istejšie a nie ako stará uslintaná úchyláčka.
V rodine mám lekára, ktorý občas spomenie ako sú ľudia na seba precitlivený, nežijú zdravo, neriešia problémy včas, kašlú na prevenciu a potom chcú zázraky na počkanie.
bože môžete toto riešiť?
Chcel vydiet tvoje dudy , uchylak , nabuduce ta pozrie este aj zo spodu
Ako vidím človek sa nezavdači za dobrotu na žobrotu. Svokor chcel pomôcť.
Asi chcel s tebou sex... hmmmmm mala si mu povedať že to neurobíš.
marianina, nie nutne, skor si musi zachovat profesionalitu a ked ide o zivot tak ano
neviem mne to príde tak že lekár sa pozerá na telo inak