Ahojte,
mám 24 rokov a v pondelok som sa dostala do blbej situácie. Bola som od nedele u priateľa, ktorý žije ešte s rodičmi a ochorela som. Bolo mi naozaj veľmi zle a keďže budúceho svokra mám lekára, tak mi povedal, že sa na mňa pozrie. To by bolo ešte aj v pohode, dala som si dole tričko, podprsenku som si nechala, ale keďže som mala takú športovú, tak ju začal odsúvať, takže nakoniec išla stejne dole. Na krku mi našiel nejakú zväčšenú uzlinu, tak mi začal prehmatávať podpazušie a aj slabiny, takže som sa cítila naozaj trápne. Budúca svokra sa pritom nevzrušovala a bola po celý čas tam. Zajtra by som mala ísť k nim, ale bojím sa, čo ak ho opäť napadne pozrieť sa na mňa?
Robili by ste si z toho problém, alebo by ste to brali normálne?
Budúci svokor vz. lekár
Nemam precitane ostatne pristavky, snad sa nebudem opakovat.
To sa vyzliekas aj u obvodacky ked ta boli hrdlo? Nepises co ta bolelo. Pride mi to divne aby si si davala dole spodne pradlo, lebo mas uzlinu na krku a prehmatat ta moze aj polooblecenu. Jeho manzelka je zdravotna sestra, ked tam ostala??? Ak ti to je blbe povedz, ze si bola u svojho lekara a pekne mu podakuj za ochotu
Mne by to bolo neprijemne a ked to nie je vyslovene nevyhnutne ani v lekara sa nevyzliekam.
chlapa by som mohla mať aj ked som škareda keby mam prachy ale nie mojou vinou mam dlhy. 500 e mesačne ide na sračky a robota na stálo nikdy. Všade musí byť nobl šefka ktorá ma považuje za kurvu čo jej prišla zbaliť chlapa. je mi z toho na grc. len tá ktorá povie že má chlapa a deti dostane robotu a je ospevovaná. slobodná s dlhmi nech skape. jak sa može postaviť pred nejakeho muža žena s dlhmi? to by mi moja hrdosť nikdy nedovolila radšej skapať od hladu alebo od vyčerpanosti už potom ked najbližšie najdem robotu len keby mi niekto dal tu šancu pracovať na stalo a nie vyšmariť ma jak prašiveho psa po troch mesiacoch furt z každej roboty za kurvu považovať je mi z toho zle
čo tym chcem? aj žena so škaredym telom najde chlapa ale žena s dlhmi nikoho.
smarttv a ak by jedna z tych doktoriek bola tvoja svokra tak by ti to bolo jedno? podla mna je rozdiel ci je to niekto z rodiny alebo cudzi clovek
mňa našli odpadnutú a na pár sekúnd som došla k sebe počula som od lekárov že škaredšie ženské telo v živote nevideli jak len može byť nejaká až natolko škareda želala som si zomrieť v tej chvíli čert mi bol dlžny že ma zachránili tak nech nikto nehovorí že sme zlé lebo sa hanbíme. čo som zažila zažila som a zlý zážitok nepustí. PS: skúsení lekári 60tnici to boli čo už videli tisicky a tisicky nahych žien tí z tej zachranky a bolo ich tam dosť veľa. hrala som mrtvu (vedeli že ešte žijem) len nech nemusím reagovať na najvačší vysmech a ponižovanie mojho života. potom som zaspala a prebrala som sa až v nemocnici dostala som tabletky na spanie aby už nedošlo k vyčerpanosti
Tieto trápne témy, potrebujete pomôcť ale hanblivosť nadovšetko veď ide o Vaše zdravie. Keď som bol na sone intímnej partie nemal som vôbec starosť s tým či tam bude doktor, alebo doktorka. Potreboval som konzultovať a doktori sú na to zvyknutí. Nerobia to vôbec nasilu a keď nemusia. Doktorka asi taká 50 tnicka zavelila spodné prádlo dole a išlo sa na vec, celý čas komunikovala vysvetlila ukázala na monitore este odkonzultovala aj s kolegyňou a vôbec mi nevadilo, že som tam ležal napol holatý pred nimi.
Už sa len nezbláznite z toho baby, že niekto vidí Vaše prsia na minútu. Doktori tie partie videli milionkrát a keď sú aj trochu psychológovia čo by mal byť každý jeden tak vedia s pacientom aj tento akože nepríjemný pocit s nadhľadom preskákať. Zdravotný problém chcete riešiť, ale minimálne pri tom spolupracovať to je pre Vás hanblivky totálny mega problém fakt úboha téma aj niektoré príspevky.
Aj pred svojím praktickým lekárom sa hanbíš? Zrejme ťa ani on nevyšetruje v tričku, alebo v športovej podprsenke, alebo ak áno, tak tam chodíš zbytočne.
Ja mám 21 rokov, ešte chodím k lekárke pre deti a dorast u ktorej som od narodenia a ešte aj keď idem na kontrolu kvôli chorobe, tak sa musím vyzliecť a to aj podprsenku. Mňa ešte v podprsenke nikdy nepočúvala. Raz som bola u zastupujúceho lekára, ktorý mal okolo 50 rokov a taktiež keď som si nechala podprsenku, tak som si ju musela dať dole. Ešte nikdy som si ju nemohla nechať.
Ja som sa vydávala v máji a asi 2 týždne pred svadbou som si nahmatala v podpazuší poriadnu hrču. Moja mamina zomrela pred 3 rokmi pri autonehode a keďže som sa nemala komu zdôveriť, tak som to povedala budúcej svokre. Mimochodom svokor je gynekológ, ale jemu som nemala odvahu to povedať. Ona to však vyriešila namiesto mňa a spýtala sa ho, kedy by sme sa za ním mohli zastaviť, vraj len tak. Odprevadila ma, bola so mnou po celý čas a on sa pozrel čo to môže byť. Ver mi, aj ja som sa hanbila, nakoľko ma komplet vyšetril zdola a potom mi prehmatal prsia, urobil USG pŕs, ale prežila som to. Nakoniec z toho bola iba zdurená uzlina, ale bola som rada, že aspoň viem, čo to je. Gynekológa som ešte vtedy nemala, bola som otrasne hanblivá, tak teraz už mám. Nerieš to, chcel Ti pomôcť.
Co sa stalo stalo sa) Cas uz nevratis. Sportove podprsenky su preto sportove, ze sa maju pouzivat hlavne na sport, beh ai. Tak nabuduce pouzivaj normalne a nebude ta vyzliekat)) fakt su neprakticke. A zas tam bola s vami cely cas jeho zena, tak za tym nic nekale nehladaj neries. Hlavne ze ti pomohol ked si to potrebovala a ver, dal si zalezat, vsak si priatelka jeho syna. Ked sa s nim najblizsie stretnes, normalne sa mu podakuj ze ti pomohol, ze uz si OK a viac to neries. Jemu preslo cez ruky uz tolko ludi a mas
Ja som bol v podobnej situácii, ale opačne, nakoľko mám teraz už svokru lekárku. Chodili sme spolu asi iba rok a keď som ochorel na veľkonočné sviatky, tak ma priateľka zobrala k nim a svokra ma vyšetrila. Odvtedy som chodil iba k nej.
Podľa mňa na tom nič nie je, bol by som rád, že nemusím behať po ordináciách a dôkladne ťa vyšetrí.
vecnyzivot podla mna je to naucene a neni to dane... si zober napr nejake kmene okolo rovniku tam kludne behaju holi a neriesia to..
co sa zakladatelky tyka tak na jej mieste by som povedal svokrovi ak by sa o nieco pokusal ze je mi to trapne ´lebo sme rodina a ze radsej pojdem k jeho kolegovi