Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Al Pacino

Príspevok v téme: Al Pacino
Al Pacino

V čo je problém, keď ani vo svojich 24 rokoch sa mi ešte nepodarilo nájsť frajerku a mňa to trápi prečo je to tak, keď výzorovo som neni až tak škaredý chalan, no nie som ani nejaký buran, len normálny slušný chalan. To takého baby nechcú?? Rád by som to zmenil, ale aj keď sa ju pokúšam nájsť vždy je to len kamarátstvo a mňa to trápi.
Prosím poraďte, ďakujem za odpovede. :)

Lulu2011

vobec to neber tragicky, moj muz je typicky krasavec a tiez mal vztah az neskor a nie je vobec vadny :) si mlady, to pride, bud rad, ze nejdes s hocikym ;)

lexxjones

lexx87jones (AT) outloo k.com

Zdravím vás, jmenuji se Lexx Jones já jsem UNITED STATE armádní důstojník, doufám, že tento email tě najde dobře a zdravě a doufám, že můžeme navázat vztah, protože jsme zde setkávají poprvé, i prošly profil, který mluví dobře, že jste na tomto místě a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil a rozhodl pro komunikaci s vámi. Je mým přáním, aby tě znám, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě skrz můj soukromý e-mailové schránky (lexx87jones@outlook.com), takže jsme nemůže vědět sami lépe. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem. Díky a doufat, že slyším od vás nejdřív. lexx87jones@outlook.com
Hodně lásky

Al Pacino

Tak potom prečo si písala takto, že: no samozrejme ma musi pomilovat tak, ze nebudem vladat dychat ;)?? ...potom ja neviem čo ty presne chceš, ale keď si to o mne nemyslíš tak si nemysli.

Al Pacino

No však mali by vymyslieť Siemens, mali. :D Hneď by som sa pridal do tej zoznamky, lebo nikde neviem nájsť takú podobne mne sa chovajúcu a takú čo sa moc rada neukazuje. :)

Al Pacino

Siemens, tak mi daj na ňu kontakt a možno mi bude sedieť, uvidíme. :) Aj ja som taký plachejší skôr a ani nie som žiaden taký čo by si ženu nevážil a snažil by sa ju nejako podviesť a opustiť, nemám to v krvi. :)

Al Pacino

Servus servus :)
Predstav si, že dnes som mal mať tie palačíny, no som ich nakoniec nemal, lebo zmena plánu čo ti poviem :D :D
Úú.. zažiť tak ten pocit, že by sa jej až roztriasli rodidlá zo mňa :D :D :D Ale tak tvoje požiadavky spĺňam, asi až tak náročné požiadavky nemáš, keď nejdeš po peniazoch :) Tak som galantný, však či mladé či staré dievky, proste slušnosť mi káže že otváram dvere každej, len každá sa pri tom aj aspoň pekne usmeje na mňa, ale tak som taký. Zodpovedný som, len trošku by mi to nemuselo v tomto pokulhávať. :) A tak o to vytrtkanie by som sa posnažil, že by až nedýchala, no musela by mať pri mne troška strpenie, než sa do toho dostanem. :)