Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Al Pacino

Príspevok v téme: Al Pacino
Al Pacino

V čo je problém, keď ani vo svojich 24 rokoch sa mi ešte nepodarilo nájsť frajerku a mňa to trápi prečo je to tak, keď výzorovo som neni až tak škaredý chalan, no nie som ani nejaký buran, len normálny slušný chalan. To takého baby nechcú?? Rád by som to zmenil, ale aj keď sa ju pokúšam nájsť vždy je to len kamarátstvo a mňa to trápi.
Prosím poraďte, ďakujem za odpovede. :)

Siemens

Ja mám zase veľmi sympatickú, dokonca sexi kolegyňu, ktorá má 25 rokov, nikdy s nikým nechodila, nie je lesba, ale je veľmi plachá. A je neskutočne inteligentná. Keby som neľúbil tú svoju, hneď by som ju bral. Prial by som jej správneho chlapa, ale ona nikam nechodí a u nás v práci je to dosť slabé. Všetko ženaté alebo zadané. Mám pocit, že takých ako ty alebo ona je viac, mali by ste vymyslieť nejakú zoznamku pre plachých a slušných.

Fantasyi

Servus Al Palačino :)

Tak vies, ak sa zene z teba neroztrasu rodidla, tak ta bude brat len ako kamosa.
Kazda je ina, mozno tie, co ta chcu, zas ty vnimas ako kamosky. Treba si najst seberovnu a kazdu pritahuje nieco ine. Mna napriklad inteligencia, vernost, zodpovednost a galantnost, no samozrejme ma musi pomilovat tak, ze nebudem vladat dychat ;) v preklade chlap, ktory mi otvori dvere, rovny chlap, ktory sa neboji zodpovednosti a bude so mnou viest dlhe inteligentne rozhovory na rozne temy, pred tym samozrejme ;)

Treba vediet kto si a co chces. Potom ju najdes.