Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vypadavanie vlasov

Príspevok v téme: Vypadavanie vlasov
Lenka12345

Ahojte, viem ze touto temou sa tu zaoberala rada diskusi ale chcem sa opytat hlavne tych ktori vypadavanie vlasov prekonali. Uz 5 mesicov mi vypadavaju vlasy brala som asi 2 mesiace vitaminy urcene na vlasy a nic sa nezmenilo potom som do toho zapojila aj vodicku biohair spolu so samponom alpecin a stale ziadna zmena po asi 4 mesiacoch som sa uz nastvala a sla k lekarovi kde mi robili krvne testy (ktore boli v poriadku) dali mi dalsie vodicky po kyorych mam pocit ze mi vlasy vypadavaju este viac. Prosim o radu mam iba 24 a ziadne stresy ani nic podobneho nemam a uz mam velmi zrednute vlasy. Dakujem za odpoved.

nikus45

skus vyskusat pripravok www.pilulka.sk
ak sa ho rozhodnes vyskusat mozes ho objednat cez -odkaz odstránený- a nieco malo usetris

taktiez odporucam zmenit stravu a pridat potraviny bohate na selen, zinok, jod vitaminy C,E a D-3

snowflake

je na mieste otázka či nechudneš, či nedržíš diety...?
ja som teraz nechtiac schudla 3kg a vlasy to hned zaregistrovali a odpovedali padaním, no revalid mi hned zabral....
ak nezaberie revalid ani alpicort
tak niekde inde je chyba...
bola si vsade?
gynekolog ?
endokrinologia?
Stres sposobuje padanie vlasov, da sa zistit aj z krvi, oxidačny stres...
treba sa zdravo stravovat, jesť všetko čo je prospečne pre vlasy,...
vajcia, slnečnica, banany...

Lenka12345

Ďakujem za odpovede ale Alpicort F som už minula skoro celý a nič sa nezmenilo, a strihanie mi možno pomôže len na rýchlejší rast lenže ja by som potrebovala zastaviť vypadávanie. A Revalid som skúšala a nič nepomáha. Ak by mal niekto ešte iné skúsenosti bola by som vďačná ďakujem :)

ANGEL-DEMON

áno,.. aj ja sa chodím strihať IBA v levovi a moja kaderníčka žasne ako rychlo mi rastú vlasy... každe 3mes. sa chodim podstrihnuť, aj teraz to vychádza nejako na koniec mesiaca na pondelok, minule mi to nevydalo... ale tak bola som v auguste..
kadernička mi hovorí že už aj chlapi sa podla toho davaju strihať :-D
a zbieram zihlavu, suším a oplachujem si po kazdom umyti nou vlasy, nechávam niekolko hodín vyluhovať a neviem čo ma to napadlo už nejake 2 mes. do toho hádžem aj zelený čaj :-D neviem kde som to čítala...

Rastella

Ahoj, mne pomohol iba tento recept: korene zihlavy umyt, posekat a varit 30 min v octe, uchovavat v chladnicke. Tento roztok si davat na pokozku hlavy. A strihat vlasy v dnoch leva podla lunarneho kalendara (dlhodobo, najlepsie stale)

ANGEL-DEMON

a naposledy som si kupila revalid cez stranku ampulka.sk pri kupe nad 15€ je doprava zdarma po celom SVK a revalid tam stoji 23 uz len tam kupovat budem, u nas v lekarnach zaň chcu 28 € tolko som zaň dala v lekarni...
a doprava do 48hod.