Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vypadavanie vlasov

Príspevok v téme: Vypadavanie vlasov
Lenka12345

Ahojte, viem ze touto temou sa tu zaoberala rada diskusi ale chcem sa opytat hlavne tych ktori vypadavanie vlasov prekonali. Uz 5 mesicov mi vypadavaju vlasy brala som asi 2 mesiace vitaminy urcene na vlasy a nic sa nezmenilo potom som do toho zapojila aj vodicku biohair spolu so samponom alpecin a stale ziadna zmena po asi 4 mesiacoch som sa uz nastvala a sla k lekarovi kde mi robili krvne testy (ktore boli v poriadku) dali mi dalsie vodicky po kyorych mam pocit ze mi vlasy vypadavaju este viac. Prosim o radu mam iba 24 a ziadne stresy ani nic podobneho nemam a uz mam velmi zrednute vlasy. Dakujem za odpoved.

sanny4554

ahoj mne strasne pomohol revalid sampon aj tablety v septembri a oktobri mi neskutocne padali vlasy normalne po pramenoch u mna to bolo zo stitnej zlazy no a ked som zacala brat revalid a lieky na stit. zlazu uplne to prestalo urcite to skus tablety stoja sice okolo 20 eur nieco ale naozaj stoja zato Predtym som brala panthenol a nic absolutne mi nepomohol...

juuuuju

Ahoj, mne pomohla na vypadávanie vlasov vlasová kozmetika z lekárne, volá sa Revalid. Používala som šampón, kondicionér v kombinácií s tabletkami Revalid. Po cca mesiaci a pol používania mi vlasy prestali úplne padať, konečne som teda objavila niečo čo zabralo po asi ročnom zápasení s vypadávanim vlasov..Túto kozmetiku by si mala nájsť v každej lekárni, alebo potom objednať cez internet..ja som najprv kupovala v lekárni, ale potom som zistila, že zo stránky -odkaz odstránený- ma to výjde o dosť lacnejšie. existuje potom ešte okrem šampónu a kondicioneru aj treatment, ak by si chcela aj to ešte.