Ak žena zarába viac ako partner. Kto sa s tým stretol, môžete napísať. Čo so o tom myslíte v prípade ak on to považuje za dôvod aby jej neprispieval na spoločnú domácnosť a na dieťa. Ak si ona vypýta ešte je zle, že zle hospodári a kde dala jej príjem. Žijú v dome, ktorý zdedila ona a majú len jej auto. On má svoj účet a nevie sa kde dáva svoje peniaze, ale stale tvrdí, že peniaze nemajú na nič, že sú v zlej finančnej sitácii.
Ona zarába viac
Chlapské ego je ponížené, stala sa mi podobná situácia a priateľa veľmi trápilo že zarobím o niečo viac ako on. Dokonca mi to vyčítal a často sme sa kvôli tomu hádali, pretože mu to veľmi vadilo aj keď sme tie peniaze minuli len spolu. Potom sa stalo že som ostala bez roboty na marodke a nakoniec si našla robotu kde som zarobila menej ako on a to prišli ešte väčšie problémy pretože som vraj lenivá robiť a robímen tak aby som sa moc nenarobila aj keď za pár drobných. Proste chlapom sa nezavďačíš asi ničím. Je to už tak..
Manzel5487 a Filip. Lenze dnes je velmi malo takych muzov ako ste vy. A vobec nemusi ist o zenu, ktora by ich chcela vyuzivat ai. Dnes je to hlavne o individualizme a hrani sa kazdeho akoby na vlastnom piesovku. Nie je uz MY. Ale on ona oni ai....
tak žena to nevníma ako problém ale chlap hej
no ja myslím že to je dosť veľký problém hlavne pre chlapské ego a podobne, že oni sa cítia ponížene alebo ako to napísať keď chlap zarába lepšie. Ale proste aby si odkladal peniaze a žili so žšninej výplaty to sa mi zsá ako špekulácia a rázne by som mu vysvetlila v čom je problém
Ja tomu tiez nerozumiem - do coho lepsieho chcu tito muzi investovat, ako je ich rodina. Aka investicia im prinesie vacsiu radost, zadostucinenie a spokojnost? Ten pripad, co opisala sunflower - naco je tomu ich otcovi velky dom s usetrenymi peniazmi, ked tam zije sam, jeho manzelka a deti ziju inde? Co tam sam robi?
Podla mna to musi byt nejaka psychicka vada, rozumove to nedava zmysel....
Ja toto nikdy ako chlap nepochopim, ze kde maju zeny oci, ked si hladaju chlapa s ktorym maju stravit zivot a potom sa takto vyplakavaju inym. Ja manzelku milujem uz 27 rokov a vzdy som jej dal vsetky peniaze co som zarobil alebo mal z fusiek a nikdy som ich neriesil, lebo podstatny je vztah a laska a nie nejake sproste peniaze! Naco by mi bez nej boli preboha? ked ti to nevyhovovalo, ze sa takto sprava, preco si s nim zacala zit? Snad si naivne nedufala, ze ho zmenis?! Berte si z tohoto ponaucenie zeny - ked vam chlap nevyhovuje vo vsetkom od prvej chvile, okamzite hladajte ineho. Zamilovanost prejde a to co sa vam zdalo byt nepodstatne zrazu bude velkym problemom!
Presne tak, je to do istej miery manipulácia, on si môže tvoriť rezervu a žena nie.
No nie je to normalne pretoze on si moze dlhodobo setrit a nakoniec ked sa tie hadky pretocia na rozvod tak on bude zahojeny lebo cele roky setril a zena s detmi na mizine a ani sa nebude mat ako odrazit od toho dna.Takze ja by som tiez radila asi rozchod
Ten chlap je pijavica. Je jedno kto zaraba viac, obaja maju prispievat na domacnost, na dieta. Treba ho vyhodit z domu a na sude sa domahat vyzivneho.
Majka,
netusime,co s tymi peniazmi robil..A nemyslim si,ze mal taky chlap vzor v otcovi...Skor ako vravi moja mamina si zije *sam pre seba* :)