Ak žena zarába viac ako partner. Kto sa s tým stretol, môžete napísať. Čo so o tom myslíte v prípade ak on to považuje za dôvod aby jej neprispieval na spoločnú domácnosť a na dieťa. Ak si ona vypýta ešte je zle, že zle hospodári a kde dala jej príjem. Žijú v dome, ktorý zdedila ona a majú len jej auto. On má svoj účet a nevie sa kde dáva svoje peniaze, ale stale tvrdí, že peniaze nemajú na nič, že sú v zlej finančnej sitácii.
Ona zarába viac
že on šetrí, ale tá žena nikdy nič z tých jeho peňazí nemala a ani ich vlastne nevidela. Nerozumiem, ako tak môže niekto rozmýšľať, kde ho to naučili, to mal doma taký vzor v otcovi?
ako vidim, sikovny muz, celu svoju vyplatu ma pre seba ako vreckove. vyhodit z domu pomoze. toto neprevychovas.
Vyhod ho z domu a mas svaty pokoj, naco ti je taka pijavica?
Ahoj Majka,
u nas to bolo tiez tak doma.
Moja mamina zarabala 2x viac ako moj otec,pretoze bol na ciastocnom invalidnom dochodku. Aj ked mohol robit,nerobil,ale to je mimo temy.
Ked sme nieco potrebovali,otcova jedina odpoved bola nemam.Nikdy nemal :) ani z uctu si nevytahoval.Ked nedajboze bol niekde na fuske tak si peniaze schoval do skrine. Raz som potrebovala 2eura na autobus a on tvrdil ze nema,pritom v skrini mal 300eur mimo ID.Vsetko hradila mamina a on stale tvrdil ako ona rozhadzuje,pritom sme museli setrit kde sa dalo.Mamina chodila sem tam na nejake brigady a z toho sme si kupili obyvacku a take veci na ktore sme nemali.
Ked aj nieco kupil domov tak si kupil len pre seba, napriklad pre 4clennu rodinu jeden salat alebo nieco podobne. Boli kvoli tomu neustale hadky, vycitky.
Nakoniec sme sa odstahovali a je vsetko fajn.Az na to,ze neplati, vraj nema z coho.Pritom sud dokazal,ze ma.Kedze zacal zit sam vo velkom dome, tak od nasho odchodu zacal aj pracovat.
Takze toto signalizuje jedine - hadky,hadky a hadky. preto od takeho chlapa ruky prec!!! A aj ked si rodicia myslia,ze mi deti to nevidime, trapi a rani nas to ovela viac ....