Pekne vas chcem požiadať o radu, pomoc, čokoľvek
Dobrý deň, som 17 ročne dievča a mam dosť zaujímavé problémy so zdravím, su dosť chúlostivé ale snáď mi pomôžete ... čosto sem chodím na tuto stránku, je ozaj skvela a vždy sa tu dostane pomoci. Dnes píšem prvý krat ... mam uz dlhšiu dobu problem s plynatosťou čriev, asi mesiac mam zmeny stolice (veľmi tvrdá -fragmentovana(moja normálna je fragmentovana nie tvrdá , mäkká až kašovitá či hnačky)) vysvetľovala som si to začiatkom školského roka zmene prostredia-stres. Pred dvomi týždňami som začala mat problem s vyprázdňovanim našli mi heneroidy(som mladá, pre to ma to celkom zarazilo, asi 1cm najväčší ). Po týždni týchto problémov som skončila na pohotovosti s bolesťami brucha, tlakové bolesti v spodnej časti brucha. Na ultrazvuku nenašli nic atypické len znovu ze mam plynate crievka. Poslali ma domov s tým ze mam ist si dať vyšetriť stolicu na parazity a mam ošetrovať svoj hemeroidik
Záhadná choroba
Elficka, si skvelé dievča a svet takých ako Ty potrebuje. Preto všetky aktivity odlož bokom a začni sa venovať len sama sebe!!!
Máš veľa symptómov, budeš mať viac chorôb. Preto Ti odporúčam alternatívne medicínske centrum, kde ti stanovia diagnózy.
Probiotiká Ti tu nepomôžu a nie je pravda to, čo Ti povedal lekár. Kŕče máš zo vzduchu, kt. sa nachádza v črevách, ten spôsobuje bolesti! Nepi nič bublinkaté, nežuj žuvačky, nejedz nič nafúkujúce, nerozprávaj pri jedení. Kúp si Espumisan, na brucho daj sťahujúci pás (Lidl), rob drepy, uvar feniklový čaj - 1PL feniklu, 1ČL kmínu, 1/2 ČL anízu, 10 min. luhuj. Pomôže aj kamilkový, mätový...
Plynatosť spôsobujú aj alergie, či intolerancia potravín, preto odporúčam aj tieto vyšetrenia a hlavne tú celiakiu, je tam súvis s tetániou!
Máš v tele veľa toxínov, chce to poriadny detox. Budeš mať aj parazity.
Teraz hlavne oddýchuj, chrípku musíš vyležať, daj si diétu, pi nesladené čaje, jedz silný slepačí vývar, poriadne sa vypoť a tekutiny dopĺňaj.
Dakujem za rady Ano ja viem ze ju mam aj v crievkach ale myslela som to tak ze jej nadmerne množstvo ... bolesti mam stále su premenlivé na chirurgii sme uvažovali a prišli sme na to ze to bude bolesť pri procese čreva ako posúva stolicu Atd ... objednala som sa na gastro ... za 3 mesiace termín ... milé no nie ... teraz som este kvalitnú chrípku dostala 39 stupňov jak nič :D ked sa kazí tak poriadne ......ale uz ma to fakt prestáva baviť ... nieco asi fakt veľmi nechce aby som tu bola ... uz ked vidím cieľ a možnost zdravia aspoň na chvíľočku ... zas nieco a nieco úplne iné ... ale tak su ľudia na tom aj oveľa horšie jak ja :) oveľa oveľa, aj v takomto stave pomáham iným ale uz to nezvládam, mojim koníčkom je zachraňovať tínedžerov co chcú spáchať sebevrazdu :) uz som zachránila 7 ľudí :3 je smutne ze ked vedia ze potrebuju pomoc tak nejdú za odborníkom ale tak teraz uz majú robotu a frajerky a priateľov :3 Ehm jemne som odbočila :D :D zmierte sa s tým ze zivot je nefér :)
Tú candidu v črievkach máš, tam aj patrí! Je to súčasť NORMÁLNEJ mikroflóry kože a slizníc. Ale Ty ju máš premnoženú na nejakom inom mieste. Užívaj lieky a vyhýbaj sa sladkému. Jedálniček si uprav tak, aby si sa pravidelne vyprázdňovala a mala mäkkú stolicu - voda, vláknina, pohyb...
Elficka, ak máš niekoho v okolí, kto má zapper, vyskúšaj tento prístroj. Pomôže Ti s jedným aj druhým. A nie je od veci ani tá rada, dať sa vyšetriť na tú intoleranciu lepku, príp. celiakiu.
Našli mi v steroch Candidu :) avšak v črievkách nie liečim sa na ňu tak uvidim či bude lepšie
počuj, daj si zistiť lepok. Nie tou hadičkou, nie rozborom krvi ale choď za niekým kto sa venuje prírodnými metódami.
Ano viem nepíšem zistím ich až zajtra :) a tohto názoru boli aj na urgente a dali "doporucenie" mi vyšetriť všetko co sa da z nej co sa týka parazitov :) uvidim potom sem napíšem co mi zistili ... sk da toho jedného dna dočkám :) snáď tak pomôžem niekomu ďalšiemu kto bude mat podobny problem a bude v depkach ze co sa mu to deje :)
tá toxoplazmoza zrejme nebude jediným parazitárnym ochorením,nepíšeš či ti našli niečo v stolici, ale to býva nedokonalé..
Moja obvodacka spravi akurat tak serologiu a tym to hasne :) aj to musim vyzerat velmi biedne :D mam krivu chrbticu proste lordoza kifoza skolioza cela zrotovana a za cely moj ubohy zivot si to nevsimla a pamatam sa ze mi 2x myslim kontrolovala chrbat .. tak neviem co robila :D nevadi no :) nejak sa z toho zas dostanem jak zo vsetkeho :D dakujem vam vsetkym velmi pekne za rady a odpovede vsetky si ich nesmierne vazim :3 DAKUJEM :)
Kazdy obvodak ti da zadarmo tes na tzv. okultne krvacanie.
Zaci tym.
Hemoroid sa mi urobil v 19. Skus sa starat viac o cievy, mozno to mas dedicne. Takze pohanka, vela tekutin, tusim Psylium, ovsene vlocky, ine vlocky, semiacka, ziaden lepok, vela ovocia. Najdes toho habakuk.
Je celkom mozne, ze ide len psychosomatiku-zmena prostredia.
Neboj sa. Ale obvodak je prva volba.