Po troch rokoch som v lete ukončil vzťah s jednou ženou, lebo som sa cítil ako väzeň. Proste som v tom vzťahu nemohol dýchať. Prvé dva roky boli dobré, ale potom začali malicherné hádky,komplet všetko musela vedieť, proste som mal pocit, že ma chce doslovne vlastniť. Raz som jej toto všetko povedal, a že teda s ňou končím.Ona naliehala, že nech nebláznim, že ma má strašne rada a trocha sa spamätá. Ukončil som to aj napriek jej naliehaniu, proste som si povedal dosť.
Dva týždne od rozchodu som dostal prvú sms, že ako sa mám. Nereagoval som. O mesiac zase smska, čo robím ako sa mám či nejdem von.Ja už som sa pomaličky dostával zas do rovnováhy a nereagoval som. Úplne som ju už vypustil z hlavy keď mi pred týždnom zvoní v noci telefón a v rozospatí som to zdvihol ona urevaná že sa musíme stretnúť. Povedal som že zajtra tak sme sa stretli. Prišla úplne v pohode, že ako sa mi darí či niekoho mám.Na to stretnutie som išiel s obavou, že čo vážne sa stalo. Ja som neriešil žiadne vzťahy, ženy nič potreboval som si usporiadať myšlienky v hlave.Bol som nahnevaný že ma takto oklamala a vytiahla von. Zas keci o tom ako sa zmení, sľuby, že jej je za mňou smutno.Vraj som dobrý, fajn, citlivý a či sa dáme zas dokopy. Nič som jej na to nepovedal,len som chcel rýchlo ukončiť to stretko a už nikdy na ňu nebudem reagovať.
Raz som ju v septembri videl s nejakýcm chlapom v reštike kde sme chodievali, ona si ma nevšimla vôbec som to neriešil bolo mi to jedno.
Celý týžden ma bombardovala smskami, že ako som sa rozhodol, že sa zas chce stretnúť. Nereagoval som snáď jej to dojde ked nereagujem.Začala vyvolávať nedvíhal som stále v sms ako ma miluje, nemôže zabudnúť dokolečka. Už som stratil nervy a v noci ked zas otravovala som jej napísal krátku sms že ja už som sa v lete rozhodol a nemienim to menit.
Na to prišli smsky aký som sviniar, ako sa s ňou zahrávam, prečo som teda prišiel na to stretko. Že som falošný a podobné keci. Potom prišla sms že ona teda ostane s Mirom a mne docvaklo že to bol asi ten týpek čo som ich videl v septembri v reštike. Žena čo Vás neskutočne miluje tri týždne po rozchode randí s inými. Keď niekoho milujem tak sa každý normálny človek potrebuje z rozchodu spamatat. Čo si myslíte o takejto skokanke?Som rád, že som sa rozhodol dobre a nechal ju tak lebo okrem majetníckych sklonov je to ešte aj skokanka, ktorá nie je schopná single existencie.
Žena skokanka, Váš názor?
Riešim to, že mi klamala aby ma vylákala na stretko (plač) riešim to že keď niekoho strašne milujem tak za dva týždne nerandím asi, riešim to že mi toto všetko komplikuje cestu pri ďalšom nadvezovaní vzťahov v budúcnosti lebo budem oveľa opatrnejší voči ďalším ženám a pritom môžu byť fajn. Preto som sa pýtal na názor ja už chcem ísť ďalej ale poučený a nie zranený z minulosti lebo aj chlapi majú city!
Roman. Ja si zas myslim, ze si nemate navzajom co vytykat. Aky isiel taku nasiel.....
Sorry, ale nazvat svoju ex po 3r vztahu "jedna zena" je nezvykle. Ci chces abo nie - boli ste partneri, priatelia. Dalej. Pisal si, ze 2r boli dobre a ze ten posledny 3r bol o hadkach podozreniach, ze ta chcela akoby vlastnit ai. Ver. Ja zeny prilis nemusim, ale zeny sa nemenia len tak. Nieco zmenu jej spravania muselo totiz spustit. Bez vanku sa ani listok nepohne. Takze kazda akcia vyvolava reakciu. Trebalo by porozmyslat, co sa vtedy stalo a zrejme to pramenilo z tvojej strany. Za vztah aky je, ako funguje ci nefunguje, klape/neklape - mozu obaja. Bol si v tom vztahu ty a ona. A este nieco. Myslim si, ze jej nemas co vycitat. Zrejme ste boli spolu ale nemilovali ste sa. Cize ste si fifty-fifty. Ty si jej nedal ani jedinu sancu po 3r vztahu ked chcela zmenit svoje spravanie ktore si jej vytykal a zachranit tak vas vztah (ked clovek miluje "toleruje odpusta" onakvejsie nez dake tie obcasne hadky ktore su snad vsade raz zacas aj v tych najlepsich vztahoch manzelstvach) a ona zas mala pravo, kedze si jej dal kopacky rozchod - najst si ineho. Tvaris sa, ze to mas u prdele neriesis to, ze si rad ze si sa jej zbavil, ale nazyvat ju skokankou ai je dost zvlastne. Keby si tohto terajsieho nasla pocas vasho vztahu, tak ok (potom by platili aj tie invektiva akymi ju ocastoval ten prvy hulvat, ups, prispievatel)) ). Ale nasla si ho az po vasom rozchode. Podotykam. Ked si ju nechal ty. Tak co teraz riesis?? Ano, chcela ta spat, bojovala o teba, chcela sa zmenit polepsit sa ai. Nedal si jej sancu tak je teda s inym. Dotkla sa ta zrejme iba jesitnost, ze to prislo tak "kratko rychlo" po tvojich kopackach?) Mozno by si bol spokojnejsi, keby este rok dva revala do vankusa a depkovala za tebou?) nuz, kazdy sme iny a ludia su rozni. Ja sa rozisla s mojim ex a som uz roky single a ini su zas "skokani"))
podobnú som poznal bleee
ze skokanka xD ... no ...
dobre si urobil
na co by ti bola takato p*ca
a este je to aj kur*a vychcana