Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žena skokanka, Váš názor?

Príspevok v téme: Žena skokanka, Váš názor?
RomanX

Po troch rokoch som v lete ukončil vzťah s jednou ženou, lebo som sa cítil ako väzeň. Proste som v tom vzťahu nemohol dýchať. Prvé dva roky boli dobré, ale potom začali malicherné hádky,komplet všetko musela vedieť, proste som mal pocit, že ma chce doslovne vlastniť. Raz som jej toto všetko povedal, a že teda s ňou končím.Ona naliehala, že nech nebláznim, že ma má strašne rada a trocha sa spamätá. Ukončil som to aj napriek jej naliehaniu, proste som si povedal dosť.
Dva týždne od rozchodu som dostal prvú sms, že ako sa mám. Nereagoval som. O mesiac zase smska, čo robím ako sa mám či nejdem von.Ja už som sa pomaličky dostával zas do rovnováhy a nereagoval som. Úplne som ju už vypustil z hlavy keď mi pred týždnom zvoní v noci telefón a v rozospatí som to zdvihol ona urevaná že sa musíme stretnúť. Povedal som že zajtra tak sme sa stretli. Prišla úplne v pohode, že ako sa mi darí či niekoho mám.Na to stretnutie som išiel s obavou, že čo vážne sa stalo. Ja som neriešil žiadne vzťahy, ženy nič potreboval som si usporiadať myšlienky v hlave.Bol som nahnevaný že ma takto oklamala a vytiahla von. Zas keci o tom ako sa zmení, sľuby, že jej je za mňou smutno.Vraj som dobrý, fajn, citlivý a či sa dáme zas dokopy. Nič som jej na to nepovedal,len som chcel rýchlo ukončiť to stretko a už nikdy na ňu nebudem reagovať.
Raz som ju v septembri videl s nejakýcm chlapom v reštike kde sme chodievali, ona si ma nevšimla vôbec som to neriešil bolo mi to jedno.
Celý týžden ma bombardovala smskami, že ako som sa rozhodol, že sa zas chce stretnúť. Nereagoval som snáď jej to dojde ked nereagujem.Začala vyvolávať nedvíhal som stále v sms ako ma miluje, nemôže zabudnúť dokolečka. Už som stratil nervy a v noci ked zas otravovala som jej napísal krátku sms že ja už som sa v lete rozhodol a nemienim to menit.
Na to prišli smsky aký som sviniar, ako sa s ňou zahrávam, prečo som teda prišiel na to stretko. Že som falošný a podobné keci. Potom prišla sms že ona teda ostane s Mirom a mne docvaklo že to bol asi ten týpek čo som ich videl v septembri v reštike. Žena čo Vás neskutočne miluje tri týždne po rozchode randí s inými. Keď niekoho milujem tak sa každý normálny človek potrebuje z rozchodu spamatat. Čo si myslíte o takejto skokanke?Som rád, že som sa rozhodol dobre a nechal ju tak lebo okrem majetníckych sklonov je to ešte aj skokanka, ktorá nie je schopná single existencie.

miki26

Pokiaľ ste rozídení tak je zbytočné čokoľvek riešiť. Zase pokiaľ za 3 týždne spoznala nejakého normálneho chlapca Mira tak, čo je na tom, že dala mu šancu? Býva to väčšinou takto, že čím atraktívnejšia žena tak dokáže si nájsť chlapca skôr. Nemusí to byť z trucu, jednoducho prišiel do jej života iný namotávač, ktorému uverila...

Filip TT

Roman X - ja by som ich tak nehodnotil, ze su falosne, bolest, ktoru citia je velka a potrebuju niekoho, kto im to trochu ulahci. Vacsinou ich to potom mrzi niekedy aj velmi, lebo tie nahradne vztahy nebyvaju moc stastne. Z muzskeho pohladu tomu neporozumieme, lebo prezivame inak nez zeny, ale verim, ze zenu rozchod boli velmi a urobi vtedy aj nerozumnu vec.

A ty vyzeras, ze ziarlis....

oktobrova

tusim ta najviac zo vsetkeho stve to jej rande po 3 tyzdnoch. 1/ nevies kto to bol co to bol preco sa stretli 2/ prikladas tomu prilis velku vahu, ktoru to ani nema. Ta veta ktoru ti napisala mohla byt vykrik zufalstva aby ta nastvala, ked si bol neoblomny. /Myslim, ze ste nemali ziadny pekny vztah./

a_dr1a

Tak chalani, ale zas nic netreba prehanat) Ked s niekym komunikujem a pride rec na vztahy, a ked sa ma uz narovinu nejaky opyta, napr.ako dlho som sama a poviem mu to, tak ma ma takmer za divnu)) ale to nie je o tom, zeby nebol zaujem (aj tak pri pohlade na mna nepredpokladaju, ze som sama), ale ze po rozchode som byt sama chcela a zatial ma este nikto natolko neoslovil neuputal, kvoli ktoremu by som to chcela zmenit. Lebo mne je vyborne samej

RomanX

Filip ďakujem za príspevok, presne si vystihol podstatu. Ani ja nerozumiem tomuto správaniu a zobral som si z toho ponaučenie. Dnes mať ideálnu partnerku asi nie je možné ono nik nie je ideálny úplne len toto skákanie mi naznačuje, že ženy často tie city len hrajú a sú neúprimné keď sa hneď zavesia na druhého, alebo mu robia len madrac z dôvodu samoty. Nevedel by som sa takto sám ponížiť pred sebou ony s tým asi problém nemajú. Rozhodne som na ženy nezanevrel len už budem oveľa viac opatrnejší pri výbere a pri prvých príznakoch dusenia a podobných vecí z toho vycúvam. Sám občas premýšlam či to až moc neriešim, ale ja nechcem byť vo vzťahu kde to škrípe to vidím vo svojom okolí často a tí dvaja sa len tyranizujú ale stále spolu ostávaju ja takým ľuďom nerozumiem. Či sa boja samoty, alebo neviem čoho ale len si sami seba neváżia.

Filip TT

Otazka zo zadania temy je, co si myslite o zene skokanke. Pises, ze uz po troch tyzdnoch mala rande s inym.

Ja zenam presne v tejto veci nie celkom rozumiem, ale faktom je, ze aj na tomto fore som cital vela vypovedi zien, co urobili presne to, co tvoja priatelka. Teda ze rychlo naskocili do ineho vztahu s muzom o ktoreho nemali az tak velmi zaujem ale on vtedy prejavil zaujem o nich. Neiktore z nich dokonca zacali robit priatelku s vyhodami, hoci pred tym by take nieco v ziadnom pripade nerobili. Dali sa na to prave preto, ze prezivali velmi tazko prezivali rozchod.

Ja neviem preco to tak tie zeny robia, ale robia to. Mozno to robia preto, aby sa necitili tak same a opustene. Tvoja priatelka v tom nie je nejaky specialny pripad.

Laurora

Ja taketo typy ludi nemam rada, ktore pridu po nazor na forum, ale ak niekto napise hoci trosku asertivne svoj nazor, ktory nechcu pocut, tak ho poslu kade lahsie...ale ludia pisu len svoj nazor, nemusi to byt predsa pravda...mozno keby sme vas oboch poznali suhlasime s tebou..ktovie... ja ale tiez potrebujem svoj priestor, takze v tomto Romana chapem, ze chcel ist raz za cas s chlapcami na pivo alebo aj kludne raz za cas robit nejaku inu aktivitu bez svojej polovicky. Rozumny clovek to ale normalne pochopi. No potom su ludia, ktori nepotrebuju priestor pre seba a doslova trpia ked nie su svojim milovanym clovekom. Boli by s nim stale, radi ho zoznamuju s kamoskami, s rodinou a su radi a hrdi, ze maju pri sebe takeho cloveka. Co je na druhej strane mile. Priatelka ti dala vsetko a tym padom o teba prisla. Inak to sa stava casto a je to smutne. A mozno zenu, ktora ta bude tak milovat ako tato uz nikdy nestretnes. Vzdy je to ale o tom, ze ak su dvaja ludia vo vztahu a aj ked sa velmi velmi miluju, vzdy je tam jeden ktory miluje o trosicku viac. Ak je to chlap, vtedy ten vztah ma sancu vydrzat...ak je to zena, je to otazka casu kedy sa vztah rozpadne. Chlap chce vzdy dobyvat zenu, aj vo vztahu...preto stihacky su pre zeny nudne a otravne...lebo su na tom vztahu az prilis zavisle..z tvojich slov je vidno, ze ta priatelka proste prestala bavit. A to, ze sa ti v kuse ozyva, psychicky vydiera ta len v tom utvrdzuje, ze si spravil dobre. Ale tak miluje ta :) Inak by sa neponizovala. Ak s nou fakt nechces byt, narovinu jej napis, ze spolu uz nikdy nebudete, nech sa s tym zmieri, ignorovanie nema zmysel, lebo fakt jej to nedojdea vzdy bude skusat.

HelgaJ

Co ta trapi? Kaslels na nu, tak naco tu pises litanie?
Nezdvihaj telefon, necitaj postu.
Oi, to dievca mozno chcelo v tebe vyvolat ziarlivos /incident
v restike/. Ak ma niekto nezaujima, nepisem do fora, nevsimam si
jej dalsie vztahy. No a co? Raz ta zobudil telefon a venoval sa jej
trochu casu.
Naozaj si myslis, ze pises, co si myslis?

Messje

Ja v tom nevidim nervaka
Proste su typy ludi ktorym clovek moze povedat,vysvetlit,napisat,nakreslit,zaspievat,zarecitovat ze je koniec no...nepomoze.Tie typy ludi nedaju cloveku dychat.Ona v noci vtedy plakala...nezvlada ten rozchod a skusa uz cokolvek.Zahadzuje uz svoju hrdost ale neuvedomuje si co robi.Ona proste skusa urobit vsetko.Nehnevaj sa na nu za to.
Ty si jej mohol odpisat...mam sa dobre ,dakujem za opytanie.Nic viac.Ked bude pokracovat,proste v klude povedat,napisat este raz...
Prepac,ale za tym rozchodom si stojim.Je mi to luto ze ti ublizujem ale uz sa to neda vratit.
Mas pravo na vztah a v nom mat aj kamarátov. Niektori ludia trpia majetnictvom a myslia si,ze musia byt pomaly aj za zachodovymi dverami ked partner vykonáva potrebu.
Ona sa trapi,nechape ze robi vsetko este horsie.Nedokaze sa cez to preniest.