Ahojte,
môj problém je, že som pribrala cca 12 kg po liečbe. Asi pred rokom som začala brať antidepresívum citalec, 10mg denne, čo je veľmi slabá dávka. Našťastie mi to pomohlo na moje problémy, žiaľ, za to polročné užívanie lieku som pribrala už spomínaných 12 kg. Lieky neberiem od júna, ale váha sa dole absolútne nepohla. Neviem, čo mám robiť, moja životospráva je presne taká istá, ako bola pred liekmi, dokonca teraz viac cvičím a jem lepšie, práve kvôli tomu, že chcem späť svoju váhu. Prosím, nemáte podobnú skúsenosť?
Pribratie po liekoch
Antidepresiva su predsa hormonalne lieky... V neziaducich ucinkoch je aj priberanie a ked si o tom precitas nejake diskusie, vela ludi s tym ma zaku istu skusenost...
Karinka po hormonálnej liecbe je to normal
ahoj ja mam presne ten isty problem ale s tym rozdielom ze som neuzivala antidepresiva ale hormonalne lieky... som zo seba uplne nestastna pribrala som asi 15 kg ktorych sa neviem zbavit.. neprejedam sa jem zarovno mojej 55kg sestry... hrozne....
Ja si nemyslím že si z toho pribrala ako nežiadúci účinok o pribrati sa tam nepíše jedine strata hmotnosti. Tak si musela pribrat kvoli niecomu inemu