Ahoj už dlho ma trápia rôzne žalúdočné problémy, doktorka mi nič nezistila, už naozaj neviem čo mám skúsiť...neviete o niečom? Zdravo sa stravujem, alergie nemám..
žalúdočné problémy
Mne na žaludok stačí voéda zop zavaraných rýb " zavináče " a je po bolesti.
BARBORICA celkom mi nejde do hlavy to co si napisala ako to moze byt ze si to sposobujeme samy? myslis ze zly zivotny styl moze mat az taketo nasledky? uz niekolko mesiacov mam problemy so zaludkom ale myslela som ze mozno je to nejaka viroza nenapadlo by mi ze som si tie problemy mohla sposobit aj sama :( co mam s tym akoze robit?
Elis najhoršie je, že mnohí ľudia idú so stravou až do extrému a to spôsobuje problémy, ktoré je potrebné potom čo najskôr riešiť aby sa ešte nezhoršili. A práve probiotiká by mali pri týchto problémoch nastúpiť ako prvé...
Ahoj. Zakladom je zdrava a vyvazena strava, odporucam zacat den vyvazenymi ranajkami, par tipov je tu bold.sk no nezabudaj ani na dalsie jedla, ktore maju byt taktiez zdrave a vyvazene. Vecer pozor, nic tazke, mastne a podobne.
Dobrý deň.Napíšte mi na email jogo78@centrum.sk možme si o Vašom probleme popisať osobne.Spozdravom Jozef.
lucia ing myslela som si že keď ing tak možno budeš vedieť písať k veci, ale zdá sa mi uletené radiť človeku ktorý má žaludočné problémy nejakú formu diéty, ktorá mu pomôže akurát tak spaľovať tuky ( teda ževraj) ale nepomôže mu riešiť problém so žalúdom ako takým - takže myslím že tvoja rada je zbytočná
Prekvapuje ma ako si ľudia problémy odôvodňujú a za všetkým hľadajú parazitov. Mnohokrát si za žalúdočné problémy môžeme my samy a nechceme si to pripustiť alebo možno si to ani neuvedomujeme. Často máme zlé stravovacie návyky, zlý životný štýl a tým ničíme vyvážené prostredie v črevách a vznikajú bolesti, kŕče a časom aj väčšie problémy.
Dá sa Vám prísť do Trnavy?Napíšte mi na jogo78@centrum.sk
melanka ale vôbec nemusí byť problém v parazitoch.
Za to že je s tým teraz haló neznamená že každý žalúdočný problém spôsobujú parazity. Problém môže pretrvávať už dlhšiu dobu len mi jeho príznaky potláčame alebo ich nejakým spôsobom odôvodňujeme aj pred sebou.....
Parazitov sa zbavíš tým, že zješ najskôr zrnká z papáje a potom aj dužinu. Ja som takto dostala zo seba pásomnicu a hlísty, mrle, všetko je preč, len som potom začala strašne priberať a už to nejde zastaviť :) Ale aspoň ma už nesvrbí riť pri zaspávaní:)
Mávala som všelijaké problémy, najčastejšie že ma prehnalo po jedle a strašnú plynatosť: akonáhle som sa najedla, začala som bombardovať tiché a smradľavé, nemalo to konca-kraja, ťahalo sa to so mnou celé roky. Potom som si nasadila diétu: bez mlieka, bez pšenice a bez vajec. Totiž práve to mi spôsobovalo tú plynatosť. Ale aj bez sladkostí, bez sladkých nápojov, pila som iba vodu, občas kávu alebo horký bylinkový čaj. Túto diétu som držala tri roky. Po troch rokoch som skúsila znovu zaradiť uvdedné potraviny do stravy. S mliekom ešte stále je problém, ale s ostatným už nie. Črevo si oddýchlo, tvorba tráviacich enzýmov sa obnovila. Plynatosť vymizla.