Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

žalúdočné problémy

melanka154

zaludocne problemy mozu byt aj kvoli parazitom, terza to je dost velke halo stym, vegetarianstvo mozno vyriesis, ale malo ludi by na toto preslo, ja sama si to neviem prestavit, treba ist urcite na vysetrenie, doporucuju sa rozne veci na toot

barborica

didka ale tak nie každý musí mať taký problém ako ty. Žalúdočné problémy môže mať na svedomí viac vecí. Hylak nie je riešením, ten pomôže len na chvíľu ale pri takýchto problémoch je potrebné zakročiť probiotikami, ktoré to prostredie žalúdku upravia ;)

didka206

Ahoj ...rovnako na tom som bola asi pred rokom.. a trvali mi dva roky, že mi nevedeli prísť na to čo mi je... nakoniec mi vybrali slepé črevo :D tak sa zapálilo, že o 16:00 ma prijali a 16:50 ma už operovali
ale keď mi bolo zle dávala som si hylak..skús pozrieť tu -odkaz odstránený-

7klaudiinka7

To čo si začala užívať je proti parazitom v podstate, otázne je či tvoje problémy spôsobujú parazity alebo je problém niekde inde, v zničenej črevnej mikroflóre alebo v niečom podobnom. Tiež som si myslela, že za moje problémy môžu neviem aké parazity a baktérie a potom som prišla na to, že som si celý čas o tieto problémy koledovala.

mimisek

Takže podávam hlásenie po 2 týždňov užívania...a teda som prekvapená. Cítim sa o dosť lepšie!! Som zvedáva čo po mesiaci, dúfam, že sa zbavím ťažkostí úplne, takéto žalúdočné bolesti by som nepriala nikomu :( Takže za mňa parazitex super!

janouch

Určite by som skúsila ten parazitex...mala ho moja mama, je trochu hypochonder a od kedy si zadovážila mačku, tak sa bojí že niečo chytí...tak jej v lekárni poradili toto...že preventívne...nakoniec to vyriešilo aj jej žalúdočné problémy čo mala dlhšie:)

mimisek

Ďakujem určite sa na to pozriem a skúsim, predsa za pokus nič nedám a už neviem čo iné by som otestovala :)

mimisek

Ten sirup skúsim, ďakujem.
Myslíš antiparazitiká? Mne to spomínala známa, som rada, že si načala túto tému. Aké si užívala?