Škola

Príspevok v téme: Škola
Sanitarka

Dobrý deň,mám problém s dcérou.Začala chodiť prvý rok na gymnázium a nechce tam chodiť.Povedala mi že tam nikoho nepozná a že väčšinou tam deti prišli po dvaja.Je to tam aj ťažšie ako na základnej.Proste sa jej tam nepáči a nie je stotožnená s tou školou.Keď som sa jej opýtala na akú školu by chcela ísť tak mi povedala že nevie.Mohli by ste mi nejako poradiť čo by som mala robiť ?

0vecka

Sanitarka nj zase bacha aby to na nu nebolo moc... ty ju poznas lepsie kazdopadne si myslim ze ak je tam dovod aby odisla napr sikana tak nech ide ale ak je to len take ze ju to nebavi tak by mala dokoncit aspon polrok ale skor rok.

Sanitarka

Suhlasim s oveckou,ze to nie je take jednoduchea nikto si nemize dovolit,len tak odist z prace a to iste je zo skolou.Ja nechcem aby sa moja dcera trapila,ale jej vysvetlujem ze takto to v zivote nefunguje a ze prekazky su na to aby sme zdolavali a boli silnejsi.

klik

A preco nie, myslis, ze sa tam nieco zlepsi, pochybujem. Len sa v nej ukotvia negativne emocie, nevidim zmysel v cakani.

klik

ovecka, ved este je len oktober, de facto zaciatok, v klude moze absolvovat rocnik inde. ja by som nechcela aby dieta takto trpelo, ty by si tiez prestupil do inej roboty, keby sa ti nepacilo.