Škola

Príspevok v téme: Škola
Sanitarka

Dobrý deň,mám problém s dcérou.Začala chodiť prvý rok na gymnázium a nechce tam chodiť.Povedala mi že tam nikoho nepozná a že väčšinou tam deti prišli po dvaja.Je to tam aj ťažšie ako na základnej.Proste sa jej tam nepáči a nie je stotožnená s tou školou.Keď som sa jej opýtala na akú školu by chcela ísť tak mi povedala že nevie.Mohli by ste mi nejako poradiť čo by som mala robiť ?

neya

tazko v tomto velmi radit, asi sa s nou len rozpravaj, treba tomu dat cas, je pochopitelne, ze ak tam nikoho nepozna, nechce tam byt. treba jej vysvetlit, ze vsade to bude tazsie ako na zakladnej skole.

Ards

A school is a place where students may gain knowledge, develop skills, and build a strong foundation for their future through guided learning and meaningful activities. It can create an environment where discipline, creativity, and understanding have a chance to grow gradually, helping learners move toward their goals. With the support of schoology home , students might find better ways to manage their studies and stay connected with their academic progress. This approach could make learning more organized and flexible, giving each student an opportunity to explore their potential. Over time, it may also strengthen communication between teachers and learners, leading to a more engaging educational experience.

0vecka

Sanitarka nj zase bacha aby to na nu nebolo moc... ty ju poznas lepsie kazdopadne si myslim ze ak je tam dovod aby odisla napr sikana tak nech ide ale ak je to len take ze ju to nebavi tak by mala dokoncit aspon polrok ale skor rok.

Sanitarka

Suhlasim s oveckou,ze to nie je take jednoduchea nikto si nemize dovolit,len tak odist z prace a to iste je zo skolou.Ja nechcem aby sa moja dcera trapila,ale jej vysvetlujem ze takto to v zivote nefunguje a ze prekazky su na to aby sme zdolavali a boli silnejsi.