Škola

Príspevok v téme: Škola
Sanitarka

Dobrý deň,mám problém s dcérou.Začala chodiť prvý rok na gymnázium a nechce tam chodiť.Povedala mi že tam nikoho nepozná a že väčšinou tam deti prišli po dvaja.Je to tam aj ťažšie ako na základnej.Proste sa jej tam nepáči a nie je stotožnená s tou školou.Keď som sa jej opýtala na akú školu by chcela ísť tak mi povedala že nevie.Mohli by ste mi nejako poradiť čo by som mala robiť ?

0vecka

tak to urcite ne ak nema nejaky vazny dovod len ten ze ju to tam nebavi tak max by som jej vybavil prestup od buduceho roka...

klik

gymplov je cela prdel, opytaj sa jej, na ktory chce chodit a vybav prestup, skoly su platene na ziaka, potesia sa na novej

Tyia

Ked tam neche ist tak by som povedala len ze koli tomu ze ju tam niekto sikanuje lebo ked ma stres boli ju zaludok tak to je od strachu a keby ju to nebavilo tak by nemala strach skuste sa jej to opytat a ked ju nebavy studium tak co ine ako prestup na co bude niekde kde ju to nebavi? :) A je to normalne ze ziaci prestupuju na zaciatku roka lebo az na strednej zistia co ich bavi :) a to ze su aj na inych skolach skupinky neznamena ze do nich nezapadne :) a ked rada tancuje tak co konzervatorium ? :)

0vecka

Sanitarka podla mna tam bude nieco ine.... skus zistit preco tam nechce chodit... po 2 mesiacoch vyhlasit ze nazapadla a chce inam mi pride dost divne

Sanitarka

Ja som jej to uz vsetko vysvetlila,a,aj mi slubila ze tam bude chodit ale ked rano vstane a ide do skoly tak je v strese,boli ju zaludok a nie je s nou ziadna rec,predtym to volo uplne ine dievca a mame dobry vztah.Na kruzok chodu id malicka tancuje ludove tance ama aj vystupenia.Nikdy nemala problem sa prisposobit kolektivu,uz ako 6rocna bila v zahranici z tanecnej a v pohode,nemala problem.

0vecka

tak ju ukludni ak nema inde socialne kontakty tak sa s nou pobav o nejakom kruzku atd ale dat ju na inu skolu je imho nezmysel ... skus este zistit ci ju nesikanuju a vysvetli jej z ena inej skole by to mala este tazsie lebo tam sa uz povytvarali skupinky...

0vecka

inak ak ju tam nesikanuju popripade ucivo neni nad jej schopnosti tak by som ju urcite nedaval prec.. akoze na inej skole by to mala este tazsie takze ma proste smolu