Ahojte, sme 4 clenna rodina, kolko by mal muz vkladat do spolocnej kasy ak je zena na materskej. Moj muz ma stale pocit ze vela minam, vycita plienky, obuv pre deti, vsetko. Nic na seba si nekupim, kozmetiku nesmiem, pritom ma dobry prijem, ale ak nieco prispeje vzdy to vycita.
rodinny rozpocet
slečna, už si tu jednu tému založila. www.zdravie.sk
Nie ste zosobášení, ty si tehotná, tak sa dievča pozbieraj A KONAJ! Lebo mútením vody, kydaním na neho aký je, že sa nenormálne správa NIČ NEZMENÍŠ. Potrebuješ si na neho ponadávať? Prosím, uľav si. Ak ti to stačí a večer si zase k nemu pôjdeš ľahnúť do postele a tešíš sa, ako sa ráno prebudíš vedľa neho, tak si len trochu pofrfli a nerob teda nič. Svoj život máš vo svojích rukách. Prajem ti, aby si našla tú silu v sebe sa pohnúť a niečo aj urobiť. Viem, že to neni jednoduché, ale dá sa to. Dokázali to iní, aj ty to môžeš dokázať.
Hasta, to prečo si si nechala urobiť dieťa od niekoho takého? Máš príjem 800eur, výdavky 900eur, bývate v tvojom byte či dome, auto je tvoje, tak by som si položila otázku, či ti stojí táto imitácia muža za tých 100eur. Mne by nestála.
o gamblovaní som nevedela, až neskôr sa priznal, ale sľúbil, že s tým skončil, avšak stále je na počítači, ak nie tak má v ruke mobil, sleduje stránku tipos, údajne len sleduje zápasy, ale ja neviem či by tam niekto sledoval, kto vyhral a kto prehral, ak by si na to nestavil. Na nákupoch všade, je akoby neprítomný s mobilom v ruke, tlačí vozík v potravinách a pritom ma nevníma a pozerá si tipovanie. Ak by som chcela vidieť jeho účet, myslím, že by sa veľmi rozčúlil, nikdy som pohyby nevidela.
hasta, podľa mňa ste jedna rodina, mali by ste mať spoločný účet. Ale podľa toho čo píšeš, myslím si, že s takým chlapom sa dlho vydržať nedá. Že nedopraje Tebe, je hanba, ale že nedopraje vlastnému dieťaťu, to je nehorázne. Asi by som sa na Tvojom mieste vrátila z kratšej cesty.
nerozumiem, v čom nechce zle
ty si neuvedomuješ že vám nechce zle?
Len dufam ze si sa snim nedala dokopy este ked gambloval v nadeji ze pod vplyvom tvojej velkej lasky s tym prestane. Ak mas prehlad o tom ako travi cas a si si ista ze uz do herni nechodi (mozno hra na Internete?) tak zrejme s tymi peniazmi co myslis ze si uklada, asi splaca stare dlhy. Ak je to tak tak je skoda ze ti to nevie otvorene povedat. Ak stale gambluje, tu je tazke poradit. Mozno by bolo dobre dat s nim chvilku brutalnej otvorenosti ked by ti mohol ukazat co sa deje jeho uctom. Bez akejkolvek konfrontacie, vycitiek, bez kriku, bez placu, kludna debata "toto je pre mna velmi dolezite, musis mi pomoct pochopit co sa tu deje" asi takym tonom ze nemame chlieb a chcem aby si ho siel kupit
bože, má nejakú psychickú poruchu šetrenia alebo čo? sú takí ľudia extrémne lakomý, a také prípady bývajú aj na cvokára.... Je to váš prípad?
čo je to za otec detí, čo šetrí na nich, grcať sa mi chce z toho
nevedela som to, vedia to dobre maskovať, k majú nejakú problem - závislí ľudia. Má aj dobré stránky, ale ja sa cítim akoby ma zneužíval a diktoval mi, či si vôbec môžem dovoliť kúpiť niečo pre nás. Ved ja žijem už tak,že tak aby to nevidel kúpim čistiaci prostriedok, obuv, jednoducho veci, ktoré k životu patria, pritom nekupujem žiadne luxusné veci, viem šetriť, ja som si našetrila ešte ked som ho nepoznala a on pritom nič, nič si nekúpil ani len pre seba, nikdy netúžil mať ani len auto, že ved načo, máme jedno to moje, to stačí.
no tak odpoved je jasna. s najvacsou pravdepodobnostou opat hazarduje a je nasraty, ze ty minas prachy na plienky keby ich on mohol niekde minut na stavky... este jedna otazocka - preco si si s takymto chlapom urobila dieta?