Chlapi

Príspevok v téme: Chlapi
Zamilovana

Chlapi, preco viete tak neskutočne ublížiť... To Vám naozaj ide len o ten sex! Dokážete tak namotat, ale úprimní byt neviete, keby ste tak radšej vsetko povedali na rovinu! Ale nie hrať to na rečičky, klamstvá a pod. Ste neskutoční herci.. My sa potom zalubime a vy nas odkopnete, ignorujete a mate totalne na háku.... Naozaj skvele, z tejto nešťastnej lásky umieram, denne... Nedokážem sa na nic sústrediť, velmi to boli, kurevsky to boli a hlavne ten moj stav uz trvá priliz dlho... Baby ako zvládate tieto "pseudovztahy" a hlavne vyliečenie z nich... Ja viem venovať sa tomu co mam rada, koníčky, rodina, kamarati pripadne psychlog, ale ja sa mobmentálne do všetkého musim nútiť, kazdy den sa presviedčať, ze ako je vsetko fajn a aká som šťastná, len akosi nevidim žiadne pokroky, kazdy den sa musim doslova prinútiť vstať z postele a ist do prace... Otrasne obdobie skončí uz!!!... Ďakujem za všetky možné rady.

Fantasyi

Zeny chcu muzov milovat uprimne a verne, ale ked im to nedovolia a nestoja o to, zacnite ich vyuzivat, rovnako, ako oni vas. Potom budu muzi plakat, ze ich nejaka vyuzila. Len sa prisposobila. Alebo im usla za inym, mozno neprestala chciet muza, ktory bude vztah s nou brat vazne a zodpovedne. Ked sa taky nasiel a ten aktualny sa stale neuvedomil...

michael067

Po prvé nerozumiem ako ženy môžete byť také naivné a naletieť na tie "rečičky" veď väčšinou to chlap aj tak nemyslí uprímne.
Ale ste viac orientované na city a emócie atď, zatiaľ čo chlapi ani tak nie. Tam máš aj odpoveď na otázku prečo sa muži tak správajú.
Začni študovať fyziológiu mužov a žien a pochopíš veľa, a vyvaruješ sa aj množstvu chýb, avšak záleží ako s tými informáciami naložíš, či ich využiješ, alebo sa budeš chcieť správať rozumnejšie a využiješ ich múdro.
Za ďalšie myslel som si že ženy uprednostňujú práve "grázlov a zlých" chlapov viď 6:42 www.youtube.com

Donn3

Nepochopím naivnosť dievčat/žien, ktoré sa pokúšajú nájsť vážny vzťah a robia sa, že ako ho miluju, ako on ju miluje, ťuťuli-muťuli a podobne detinské zábavky a potom je chlap nadržaný ako kôň a samozrejme na prvom rande/po týždni/mesiaci mu dajú a naivné kozy sa neudržia a sú tiež nadržené ako 40-ročné panny a potom ich odkopnú a potom tu fňukajú, že som na dne, prečo sú muži také svine a podobne rečičky, že čo sme my muži za zlé stvorenia.
V dnešnej dobe ma udivuje, že ženy sú pekné couvri, je to smutné, ale je to tak. A najhoršie je na tom to, že muž si myslí, že ta žena je v pohode, našiel tu pravú, ale až keď ju spozná bližšie, si uvedomí, že je taká istá ako všetké súčasné ženské klony v dnešnom skazenom svete, samozrejme česť výnimkám.
A potom tu rozoberajte, že stratila som svoju sebaúctu a podobne kraviny. Moje zlaté, to ste stratili už vtedy, keď ste ako 14-17-ročné *ebali.
Hlavna vec, že v súčasnosti byť 20-22-25-...ročný panic/panna je nenormálna vec. Ani trochu sebaúcty, sebazáchový...

Filip TT

Sex u ženy vyvoláva fixáciu na partnera. Je to podvedomé, to vedome neovplyvníš. Preto ťa odpútavanie tak veľmi bolí. Keby ste spolu nespávali bola by si sklamaná, ale nebolelo by ťa to tak v duši. Nabudúce buď vo vzťahu rozumnejšia. Už sa poznáš a vieš čo to s tebou robí....

Oovecka

Zli chlapi mozu ublizit len hlupym a naivnym chuderam ktore sa nechaju namotat - vid dalsia co tu vyplakava na fore. Stale nechapem, kde len maju tieto baby rozum? Vraj chlapi ho maju v nohaviciach, a kde ho potom mate vy? Ze sa nechate namotat chlapom ktoremu vobec nejde o vztah, len si zatrtkat? To mu nevidite na nose? Kde su vase instinkty? Kde je postupne budovanie vztahu, spoznavanie sa nez s tym druhym vlezieme do postele? Kde je zname pravidlo ze doveruj ale preveruj? Na toto vsetko sa vykaslete v nadeji "rychleho zisku" a potom sa velmi cudujete ked vas tito chlapi co idu po lahkej koristi odkopnu a trpite jak psi. Mozno vam pomoze ak si pozriete toto: www.slovakwoman.sk

De

Nooo keby si dlhodobo niekoho spoznavala najprv kamaratsky, tak jasne ze by si odhalila kto o teba naozaj stoji a kto ma iba chtic a nic viac...vpodstate si za to mozes sama, lebo si sa nechala pretiahnut niekym koho si dostatocne nespoznala.

Zamilovana

Sportovec1
Co sa mam stat chladnou? Normálne uz nie je jednoduché odhaliť kto to na teba hra a kto je naozaj úprimný...