Chlapi, preco viete tak neskutočne ublížiť... To Vám naozaj ide len o ten sex! Dokážete tak namotat, ale úprimní byt neviete, keby ste tak radšej vsetko povedali na rovinu! Ale nie hrať to na rečičky, klamstvá a pod. Ste neskutoční herci.. My sa potom zalubime a vy nas odkopnete, ignorujete a mate totalne na háku.... Naozaj skvele, z tejto nešťastnej lásky umieram, denne... Nedokážem sa na nic sústrediť, velmi to boli, kurevsky to boli a hlavne ten moj stav uz trvá priliz dlho... Baby ako zvládate tieto "pseudovztahy" a hlavne vyliečenie z nich... Ja viem venovať sa tomu co mam rada, koníčky, rodina, kamarati pripadne psychlog, ale ja sa mobmentálne do všetkého musim nútiť, kazdy den sa presviedčať, ze ako je vsetko fajn a aká som šťastná, len akosi nevidim žiadne pokroky, kazdy den sa musim doslova prinútiť vstať z postele a ist do prace... Otrasne obdobie skončí uz!!!... Ďakujem za všetky možné rady.
Chlapi
Ahoj.Ber to ako ponaučenie, ono ta to preboli časom.No budes aspon vediet ako to chodi.Davaj si pozor na chlapov lebo dnes chcu skoro vsetci len sex.No su aj taki čo im o ten sex v prvom rade neide.Davaj si jednoducho pozor, komu otvoris srdce.