Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zoznamka pre cestnych

Príspevok v téme: zoznamka pre cestnych
Martin95

Rozmyslame nad projektom zalozenia "no-bullshit" zoznamky kde by vsetci novi clenovia vyplnili riadnu ziadost o prijatie do komunity a boli by prijati len po prevereni faktov. Sucastou sluzby by mohol byt aj pohovor so skusenym psychologom ktory by klientovi mohol pomoct upresnit jeho predstavy a lepsie zadefinovat ciele (buduceho partnera) pripadne poradit aj po inych strankach problematiky nadvazovania a budovania uspesnych vztahov. Neskor mozno singles dance prip. vikendy alebo zajazdy.... Cielom je pomoct normalnym slusnym ludom ktori nemaju prilezitosti, prip. maju problem nadviazat kontakt, slabsie sebavedomie, introvertske povahy atd. Potesili by nas vase nazory a napady prip. navrhy na meno takejto zoznamky, dakujem

osol

nechapem, koho chces vytriedit prec. pretoze diskvalifikovat niekoho len podla teba moze byt nefer. Tie prebierky, sliedenie, pohovory, dotazniky, kontrolovanie - mne sa to nepaci ani trochu.

lolinka

Ja mam s takymito zoznamkami zle skusenosti preto tomu nie som otvorena. Dost ma nastvali tym, ze mi stiahli peniaze z uctu aj na dalsie tri mesiace hoci som si nic neobjednala. Tymto su pre mna nefer a nikdy viac. Speed dating tiez dopadlo zle, pozvali 9 zien a 4 muzov, total nepomer, nemal ani sancu kazdy najst si partnera, ale hlavne ze kazdy zaplatil. Po tychto skusenostiach nemam zaujem o ziadne platene zoznamky a platene sprostredkovanie zoznamenia. To je len moj nazor.

Martin95

Dakujeme za povzbujuce prispevky, vsekym sa potesime.

Otazka pohovoru a nakladov:
Tie najuspenejsie zoznamky funguju velmi efektivne podobnym modelom ako headhunteri. Specialne vyskoleni osobni konzultanti urobia s novymi clenmi pohovory ak treba tak aj vyse hodinu. Nielenze dokazu v zaujme zachovania top kvality hned na zaciatku vytriedit bad weeds, ale su k dispozicii aj priebezne pocas clenstva. Takyto level sluzieb nie je lacny hlavne v zahranici Otazka je, aku cenu vie clovek priradit k uspesnemu najdeniu vhodneho kvalitneho, cestneho, uprimneho partnera s ktorym moze stastne prezit zvysok zivota? 50e? 100e? 500 eur? 1000 eur? Viac?

Dakujeme za pripomienky a pozitivne povzbudenie. Tesime sa na dasie!

timea12

> Sucastou sluzby by mohol byt aj pohovor so skusenym psychologom ktory by klientovi mohol pomoct upresnit jeho predstavy a lepsie zadefinovat ciele

Väčšina zoznamiek sa snaží kontrolovať užívateľské profily alebo inzeráty a teda ako-tak svoju úroveň. Je pravda ale, že až na osobný pohovor žiadne nejde - asi by to malo veľké náklady a taká služba by sotva bola zdarma.
Aj bez toho si myslím, že zoznamovanie cez internet funguje. Ak hľadáš nejakých funkčný portál, odporúčam napr. niečo zo zoznamu www.top-zoznamky.blogspot.sk .
Žiaľ, ten rozhovor musí každí absolvovať sám, a teda aj odhadnúť, či ten na druhej strane je normálny (čo žiaľ väčsinou nie) a či spĺňa predstavy.

a_dr1a

Spolupracovat so psychologom je velmi ok napad. Mnohe zoznamovacie agentury to aj bezne vyuzivaju. Napr.neboha pani doc. Jassova toto tiez robila. Skvela zena
To overovanie informacii) tak nie vsetko najdes na nete)) napr.sukromni detektivovia (vacsinou byv.policajti) uzko spolupracuju s policiou, ohladne ziskavania informacii. No zas nie vzdy vsetko zistis. Spominal si aj nemanzelske deti. Pokial nemaju uvedenych v rodnom liste, cez sud ai tak sa nedopatras.
Ten nazov zoznamky nema byt prilis komplikovany a tazko zapamatatelny.

Martin95

Semtex viem ze zakladom uspechu je dobry buss. plan a potom focus, focus, focus, takze zatial len SK, neskor (mozno) pridat Cechy. Ludi ktorim by sa dalo pomoct su tu aj desattisice. Planujeme to spusit niekedy na jar, zide sa nam sikovny web designer

semtex

martin ak dobre odvodzujem tak 95 je asi tvoj rok narodenia, mam strasne rad mladych ludi, optimisti, entuziazmus, vsetci plni energie
Presne som tusil co bude za tymto "fantastickym" napadom, aj ja som ho mal ako milion inych a uprimne povedane poriadne som dokazal zmonetizovat jeden, ine ciastocne, ostatne nijak.
Preto som aj pisal, ze som k dispizicii ak pojde o non profit akciu aj ked som tusil co za tym bude.
Chcete to robit len pre SVK trh, alebo expandovat aj do CZE nedajboze mate globalne ambicie. :)
Co tak zobrat pero, papier a hodit nan zopar cisiel, obcas to pri startup-och pomaha :)
Daj mail, poslem Ti CVcko.(irony)

Martin95

@Philip TT v zaujme integrity zoznamy planujeme preverit tri zakladne fakty: ci je zaujemca ozaj nezenaty, a ak je, napr. v procese rozvodu tak budeme radi ak to v ziadosti vysvetli, ci uz e kedy bolo o rozvod podane atd.,
jeho zamestnanie (uvazujeme o CVckach) a ak je rozvedeny
prip.su mimonazelske deti, ake ma zavazky.

Samozrejme ze vsetky vvyzbierane informacie ostanu u nas v najprisnejsom utajeni, ani radovi zamestnanci sa k tymto udajom nedostanu