Rozmyslame nad projektom zalozenia "no-bullshit" zoznamky kde by vsetci novi clenovia vyplnili riadnu ziadost o prijatie do komunity a boli by prijati len po prevereni faktov. Sucastou sluzby by mohol byt aj pohovor so skusenym psychologom ktory by klientovi mohol pomoct upresnit jeho predstavy a lepsie zadefinovat ciele (buduceho partnera) pripadne poradit aj po inych strankach problematiky nadvazovania a budovania uspesnych vztahov. Neskor mozno singles dance prip. vikendy alebo zajazdy.... Cielom je pomoct normalnym slusnym ludom ktori nemaju prilezitosti, prip. maju problem nadviazat kontakt, slabsie sebavedomie, introvertske povahy atd. Potesili by nas vase nazory a napady prip. navrhy na meno takejto zoznamky, dakujem
zoznamka pre cestnych
Cestna zoznamka @fantasyi nejde tu o nic ine len o prieskum nazorov, spatnu vazbu. Neviem co sa ti nepaci ze ludia sa podelia o napady. A co sa tyka byznis plan, ten sa este len tvori
Nechapem preco si tu prezradzas svoj biznis plan.
Nechapem, preco poskytujete svoje kreativne napady zadarmo, niekomu, kto bude na tom paradne zarabat.
Ziadna seriozna zoznamka neexistuje. Je to biznis a ten vzdy zvitazi nad ludmi, na ktorych nikdy nebude zalezat.
SpoznajPriatela.sk,,,, StretniPriatela.sk,,, NajdiPraveho.sk,,, ChcemPraveho.sk,, ChcemStastie.sk ,,, NajdiStastie.sk ,,ChcemPriatela.sk ,, NajdiPolovicku, StretniPolovicku, SpoznajPolovicku, SpoznajPraveho,, a rozne dalsie kombinacie
Urcite tam nedajte kombinaciu so slovom partner. Partner moze byt hocikto, ku komu nic necitime,, ale priatel je uz nieco ovela viac.
Super nápad.
A ake informacie si chcete preverovat?
Inak dobre je, ked je clovek zamerany na obe strany - nie len na najdenie praveho partnera, ale aj na to, aby on mohol byt pre niekoho pravym partnerom. Teda nie len, aby vzbudil dojem, ze je pravym partnerom - aby niekoho zbalil, ale aby naozaj bol dobrym.
www.youtube.com
Napr. by sa mohla Vaša zoznamovacia agentúra volať Harmónia. Tiež by ste mohli použiť aj mená gréckych bohov.
sk.wikipedia.org
Kocur preverovanie faktov dnes nie je az take tazke staci mat chut a cas na dokladne googlovanie :- ) plus preverovat referencie, ludi ktorym budeme moct zavolat a opytat sa par otazok. Boli by sme radi ak by poplatky pokryli aspon z casti naklady tak prve 2-3 roky kym sa stranka nerozbehne, plus budeme hladat sponzorov. Stale hladame vhodne meno, akekolvek napady su vitane
Aj mne sa to páči ako nápad, len neviem si v praxi predstaviť to overenie faktov....Ako to budeš robiť ? Ja možností na zoznámenie moc nemám a tak by som to aj uvítal ;)
Podľa mňa to nie je zlý nápad. Ak si človek nemá z čoho vybrať, tak si väčšinou vyberie zle. Treba si dať spraviť stránku, mať adekvátne key words a pôjde to. Tiež by asi každý ocenil, keby sa nemusel veľa nabehať, aby bolo možné väčšinu vecí vybaviť online, aj ten psychologický test a tak ďalej. A tiež, aby sa tam dalo ľahko platiť a ešte aby ste si tam nedali to, že peniažky Vám budeme automaticky sťahovať mesačne z Vášho účtu, lebo to fakt nase.ie každého.
Nad niecim podobnym som uvazoval aj ja, mas moje sympatie, som ochotny prilozit ruku k dielu, cas, prostriedky su...
Ale jedine v pripade ak by islo o non profit "akciu". Ide mi iba o podstatu, spajat ludi na urovni, viem, že nas je dosť, ale som skepticky pokiaľ ide o aktivitu. Mňa už osobne nebavi hrabať sa tym balastom.