Neviem byť šťastný

Príspevok v téme: Neviem byť šťastný
bezstastia

Zdravím,

ani neviem prečo to tu píšem, ale asi sa jednoducho potrebujem dostať zo seba von. Môj problém je, že sa vôbec, ale vôbec necítim šťastný. Nič ma nebaví, do ničoho sa mi nechce, v podstate som len žijúca mŕtvola.
Tento pocit ma sprevádza v podstate roky, len teraz je o čosi väčší. Ešte počas štúdia som to tak nebral, dával som tomu čas, že sa to časom zlepší. Čakal som, že skončím školu, nájdem si poriadnu prácu, začnem si plniť sny. Do toho snáď aj nejaká priateľka, ktorú som ešte nemal.....A realita, tri roky po škole v mizernej práci, s ešte mizernejším ohodnotím, bez dievčaťa....A vlastne celkovo mám pocit, že každé jedno moje rozhodnutie je zlé a nie je z neho žiadané ovocie.

Cítim sa strašne vyhorený a sám a každým jedným dňom je to len a len horšie. A ja už neviem ako sa z toho dostať.

Rea3

Ja som mala dlhé roky problémy s depresiami. Veľmi mi pomohla terapia Cesta a k tomu, ako byť šťastnejšia texty Abraham-Hicks, napr. tu: abrahamhicks.sk

anjelik1111

ahoj autor temy ja by som mohla napisat knihu o tom ako mi v zivote tiez bolo ale nikdy som nezabudla bojovat. Proste o stastie a o pracu lasku a vsetko co chceme treba bojovat. Lebo ked sa budes lutovat naozaj sa nikam neposunies ver mi. Viem ze v dnesnom svete clovek uz ani nema naladu na nic ale musis sa jednoducho prekonat. Tiez som mala blbe prace same intrigy o vztahoch ani nehovorim ale zo vsetkeho som sa tak nejak poucila aby som bola este lepsia aby som neopakovala chyby a idem dalej. Nesmut a nestoj na jednom mieste v živote pretože to bude ešte horšie. Držím moc moc palce

Buki

Napodobne. Nekedy mi je dobre niekedy to je horsie ale stastny byt neviem. Z casu na cas ma nieco nadchne kedy sa citim stastny, ako hovoria alkoholici: svetlu chvilku, ale to mi vydrzi maximalne par hodin. Asi sa dam na umenie. Svetko najvacsie svetove umenie vzislo z bolesti tak mozno zomna bude dalsi Van Gogh alebo Kafka.

Iiiii

Vieš, to ukrátenie o lásku je vec jedna, ale byť ukrátený o stavy mánie, tak to už je veľmi smutné. Aspoň raz by si to mal zažiť a pochopil by si o čom je šťastie, tiež:-)
Dám tu aspoň jeden vtip pre teba, aby si sa aspoň zasmial, už keď nič:
Sadista, masochista, vrah, nekrofil, zoofil a pyroman sedia všetci na jednej lavičke premýšľajú. Majme sex s mačkou? povedal zoofil. Majme sex s mačkou a potom ju trápne, povedal sadista. Majme sex s mačkou, trápme ju a potom ju zabime, zakričal vrah. Majme sex s mačkou, trápme ju, zabime ju a potom s ňou majme sex opäť, povedal nekrofil. Majme sex s mačkou, trápme ju, zabime ju, majme s ňou sex opäť a potom ju spáľme, povedal pyroman. Nastalo ticho a potom masochista povedal: Mňiau:-)
A prečo si slabo platený, keď máš vzdelanie? To by ma tiež zaujímalo?

Vigga

Som na tom rovnako. Mám 19, nastúpila som na vysokú školu a tak trochu som si dovolila dúfať, ze sa to zlepší, ale... moja naivita nemá konca. Uz sa začínam zmierovat s tým, ze smútok a prazdnota sú mojím osudom. Inak si to neviem vysvetliť. Neboj, nie si v tom sam.

Vigga

Som na tom rovnako. Mám 19, nastúpila som na vysokú školu a tak trochu som si dovolila dúfať, ze sa to zlepší, ale... moja naivita nemá konca. Uz sa začínam zmierovat s tým, ze smútok a prazdnota sú mojím osudom. Inak si to neviem vysvetliť. Neboj, nie si v tom sam.

Tosadavyriesit

Čo robíš rád vo svojom voľnom čase? Športuješ? Ak nie skús začať tam. Dievča nemáš možno len preto,že si nešťastný a negatívne vnímaš svoje okolie.Dá sa to vyriešiť len na sebe musíš zapracovať,rob to čo ťa robí šťastným.

ANGEL-DEMON

a čo robíš pre to aby si sa mal lepšie...?? nič, sedíš na zadku a sťažuješ sa... ked ti nevyhovuje práca čo ti bráni ju zmeniť... každý je strojcom svojho šťastia... plniť si sny ti bráni len tvoja lenivosť...