Ahojte. Som vo vztahu v ktorom niesom spokojna,pretoze som si vedoma toho,ze s tymto muzom nechcem zostarnut a stravit zvysok zivota. Problem je,ze on je zo mna cely paf a akonahle mam popri praci a sportovych aktivitach trochu casu,hned za mnou dojde... Ak idem niekam s kamoskami,tak sa hned pyta kam s kym a hlavne kedy skoncime aby ma odviezol domov. Bez chlapa byt nechcem,takze rozist sa nechcem.Chcem sa teda spytat ako si najst popri takomto "big brotherovi" nejakeho ineho chlapa. Dakujem
Chcem ineho
Chceš iného? Bránime Ti v tom? Ber! Voľných chlapov behá po svete kopec! Otázka je, či aj on/oni Ťa budú chcieť.
Ta nechodzi sem akosi vela slapiek v poslednej dobe? :D
A ako dlho ste spolu?
Ak nie si pri ňom šťastná tak mu to povedz...
Mala by si k nemu byt uprimna a ukoncit to. Obaja sa len budete trapit. Co je na tom byt chvilu sama? Bez partnera?
toto osočovanie ma vždy dokáže rpekvapiť
Na slovensku je to tak
Ak je baba sama je uboziatko ktore maju vsetci potrebu lutovat
Ak vymeni jedneho za druheho je kurva
Ak si nikoho nehlada je povazovana za lezbu
Ale muzi mizu vsetko aj kurvit sa a striedat jednu ,a druhou, podvadzat a klamat im je vsetko tolerovane a vraj ze rovnopravnost...hov*o ta tu nikdy nebola
Ty si dobra čúza... Chudak chlap, ten by ta mal poslat doprdele ako prvu.
Ja zasnem jak niektore zeny zmyslaju. Ked je single tak sa na nu pozeraju jak na chuderku? Ja som bola single dva roky a nikdy ma nikto ako chuderu nebral, nikto s tym nemal problem. A keby aj, sebavedomej zene moze byt uplne u prdele ci ju niekto berie ako chuderu, lebo pozna svoju hodnotu.
...lepsie by ti bolo byt nejaky cas samej, aby si si precistila hlavu. Zrejme tvoje sebavedomie je niekde v r..ti, ked nedokazes byt sama nejaky cas a potrebujes vodit za rucicku....lenze toto budes robit stale...a nikdy nenajdes pana dokonaleho...a ver ci nie...rozumny muz vyciti ze si tak trochu mimoza....zlym smerom sa diovka uberas...