Ahojte. Som vo vztahu v ktorom niesom spokojna,pretoze som si vedoma toho,ze s tymto muzom nechcem zostarnut a stravit zvysok zivota. Problem je,ze on je zo mna cely paf a akonahle mam popri praci a sportovych aktivitach trochu casu,hned za mnou dojde... Ak idem niekam s kamoskami,tak sa hned pyta kam s kym a hlavne kedy skoncime aby ma odviezol domov. Bez chlapa byt nechcem,takze rozist sa nechcem.Chcem sa teda spytat ako si najst popri takomto "big brotherovi" nejakeho ineho chlapa. Dakujem
Chcem ineho
Tak ja sa jej ani nečudujem, prečo nechce byť sama. Lebo keď je žena "sama" tak to má dosť ťažké. Všetci sa na ňu ľútostivo pozerajú ako na nejakú chuderku, ktorú nikto nechce. Takže Lin35, ak ti nevyhovuje súčasný priateľ, kľudne si hľadaj iného a potom sa s týmto rozíď, nakoniec, muži to tiež tak robia, že ženu jednoducho opustia kvôli inej (mladšej, krajšej atď), ale samozrejme, oni môžu, ich za to nikto neodsudzuje.
To si ako robis srandu? Nechces s nim byt ale zaroven s nim zatial chces byt kym si nenajdes niekoho ineho lebo nechces byt sama? Z akeho dovodu nechces byt sama? Mala by si zacat navstevovat psychologa lebo nieco s tebou v poriadku nie je.
Lin. Je OK, ked vies co chces a co/koho hladas. No potom by bolo aj fer, nevodit ineho cloveka za nos a popri nom si hladat ineho. Ved ten muz ma rovnake city emocie srdce dusu ai ako vsetky ludske bytosti. Preco si vlastne s nim ak si si vedoma, ze ho nemilujes nechces, nevidis s nim spolocnu buducnost ai? Len preto, aby si nebola sama? Mala osobneho taxikara ai, niekoho, kto by ti splnil vsetko co ti na ociach vidi? Vychutnavat si pocit, ze ta niekto chce zboznuje miluje? Predstav si, zeby to bolo opacne. Ako by si sa ty citila na jeho mieste? Je jedno ze mu to nepovies. Ze to zatial nevie. Pochopi to hned ako ho odkopnes len co si najdes ineho, zanho nahradu. A ano, je lepsie vo vztahu a pre buducnost, ak muz vacsmi miluje nez zena. Mozno az pri takom muzovi, kde budu role vymenene, ze ty budes milovat zboznovat ho a on sa bude s tebou iba zahravat ignorovat ta, mat ta len na sprijemnenie uzitie no pritom sa bude obzerat po inej a hladat inu, prip.tam budu bitky urazky podvody klamstva nevery lahostajnost ai, mozno pochopis, v com/v kom su skutocne hodnoty a o com je zivot. Hraj trosku fer. Ono sa zvyknu iste veci udalosti ai cloveku skor ci neskor, vracat
Podla mna len hlada idealneho partnera do zivota, akych tu ma kopec zien na fore, tj. nejaky co ju bude bit, nadavat, ponizovat alebo bude travit viac casu v krcme a s kamosmi :-)
Áno, je to schiza, lebo s ňou nikdy nie si sám:-)))
Sjjsks
preco hned kurva? Ved nestrieda chlapov ani ho este nepodvadza baba nevie co chce.
Rozist sa nechces ale pritom si chces najst ineho?????
Trosku schiza zeby? Asi nevies co chces vlastne co?
Preco vidis problem v tom ze je z teba cely paf? Ved tak to ma byt, chlab by mal byt zo svojej partnerky doslova uneseny inac jej to nestoji za to. A ak mu to vydrzi cely zivot tak je pre zenu ozaj vyhra. Co ta k nemu pritiahlo? Co este ti vo vztahu vadi, okrem toho ze ta zboznuje?
Tipujem, ze si nesamostatna a neschopna sa o seba postarat, asi ta aj zivi, inak nema logiku to ze "bez chlapa byt nechcem." Ak to myslis uplne vazne, tak sorry, ale si riadna krava. Nikdy nespoznas samu seba a co skutocne chces, ak nevies byt sama so sebou, potom aj tie tvoje vztahy stoja za ... a schopneho chlapa asi tazko najdes, to vies, najprv musis byt aj ty schopna aby si si schopneho pritiahla.
Kurva