Ahojte. Prosim o radu, uz som naozaj zufala. Neskutocne mi padaju vlasy, rano som sa cesala a prepocitala som to a bolo ich 156! Potom som si ich zapla do copu a po chvilke mi odtial trcalo dalsich 10 vlasov. Mam ich farbene, ale z toho to podla mna nie je, pretoze uz su farbene dlho a nikdy mi takto nepadali. A na kazdom vypadnutom vlase je cibulka :( Je mi to strasne neprijemne, pocas dna si stale kontrolujem chrbat a vzdy tam najdem vypadane vlasy. Bola som na vsetkych vysetreniach a vsetko mam v poriadku. Vyskusala som uz vsetko mozne a ani pripravky od koznej mi nezaberaju... Trva to uz cez 3 mesiace a prisla som o polovicu vlasov
Prichadzam o vlasy
Treba sa poradit v lekarni. Ja som si kupila sampon plantur39 a este nejake vitaminy na vlasy a nechty. Po mesiaci padanie vlasov prestalo.
Ahojte...ja som vyskusala milion veci od ampuliek cez sampony, vyzivove doplny a kadejake DRAHE somariny. Zabrala mi jedine liecba a lieky co mi predpisala kozna, len neviem presny nazov lebo uz je tomu par rokov. Ale islo o tabletky vyrabane v lekarni volali sa methyonin alebo tak nejako plus vodicka tiez robena ale nazov fuu neviem. No myslim si ze ked natrafite na dobru koznu tak poradi. Vyslo to za par eur.
A pouzivam sampon z ciernej repy za 2.50 :) a je super
Za všetkým je genetika nič ine alebo ked je clovek po zdravotnej stranke nie celkom v poriadku co pri nasich vo vacsine nie velmi ochotnych doktoroch nemusiš zistit... ja uz pol roka chodim na kvalitny vlasovy laser ku kožnej, pol roka berem revalid ktory striedam s revitalonom co su vraj najlepsie dostupne pripravky na podporu rastu vlasov a zabraneniu nadmernemu vypadavaniu vlasov a ani milimeter mi nepodrastli vlasy , stale sa ma kazdy pyta ci som zas ostrihana a mne je uz ztoho smiesno alebo ci som sa dala ostrihat na postupku mam pocit ze o 5 rokov mi ostanu 2 vlasy na hlave , nic len zmierit sa s tym ze zivot neni spravodlivy moje rovesnicky byvale spoluziacky piju každy deň,fajcia chodia sa do rana zabavat nemaju dostatok spanku a vlasy maju pomaly po zadok krasne huste.. krasnu pleť bez jedinej vyražký,nemaju kruhy pod ocami jak ja, netrpia migrenami jak ja ked len male pivo si dam uz dakedy cely den prelezim v bolestiach a este okrem toho vsetkeho aby to nebolo malo aj ked maju menstruaciu v pohode funguju ani nevedia ze dostali, ja citim na sekundu kedy dostaneem, proste otom to je že spravodlivosť nexistuje a stale je kopec ludi co su natom este horsie ani gramatka mi nejde pardon :D
Nič si z toho nerob. Ja mám hlavu ako koleno a nezbláznim sa.
samozrejme aj nedostatkom spanku , ved to vsetko pod seba spada ,, niekde sa to predsa prejavit musi.. a ak este nejes vitaminy , pijes malo vody ,, ved to vsetko je velmi pekna kombinacia na taketo veci ,ako sa ti deju ... ten spanok by si mala riesit ,a skus co som poradila ,:) pa
mne pomohla vyziva amitamin® Hair Plus, bez laktozy bez lepku, vlasy mi prestali padat do dvoch mesiacov
revalid si uz skusila?
Dakujem vam :) Skusim este nieco z toho vyskusat... A Samka 8 mas pravdu, stresy mavam... A myslite, ze to vypadavanie moze byt sposobene aj dlhodobym nedostatkom spanku? Ci to s tym nic nema?
ahoj nestastna holka mne tiez zacali na jesen padat minuly rok som mala presne ten isty problem pomohol mi strasne revalid tento rok som skusila biosil... oba su uzasne... skus
daj si do poriadku obličky,sú slabšie,akupunktúra