Ahojte. Prosim o radu, uz som naozaj zufala. Neskutocne mi padaju vlasy, rano som sa cesala a prepocitala som to a bolo ich 156! Potom som si ich zapla do copu a po chvilke mi odtial trcalo dalsich 10 vlasov. Mam ich farbene, ale z toho to podla mna nie je, pretoze uz su farbene dlho a nikdy mi takto nepadali. A na kazdom vypadnutom vlase je cibulka :( Je mi to strasne neprijemne, pocas dna si stale kontrolujem chrbat a vzdy tam najdem vypadane vlasy. Bola som na vsetkych vysetreniach a vsetko mam v poriadku. Vyskusala som uz vsetko mozne a ani pripravky od koznej mi nezaberaju... Trva to uz cez 3 mesiace a prisla som o polovicu vlasov
Prichadzam o vlasy
ahoj , no taky podobny problem mam aj ja . zacalo sa to pred asii cca 5 mesiacmi ,ale nejak som tomu nepridavala pozornost , kedze mam velmi huste vlasy, ale pred mesiacom si uz vravim ,ze ved takymto sposom pridem o vlasy,,a zacala som to riesit , ja som ich sice neratala ,, ale pri umyvani ,bola plna vylevka , pri fenovani , plna podlaha ,a pri cesani plny hreben .. ked som mala chvost presne ako pises trcali mi vlasy cibulkou von , neprijemne ,nechutne , ..... no padanie vlasou ,je zapricinene aj vekom ,mam 30 a asi 6 rokov nosim vlasy v cope,, a zevraj to vlasy oslabuje . neviem co vsetko si skusila ,ale ja som skusila vichy cerveny sampon ,a selen zinok tabletky .. uz je to 3 tyzden aj mesiac .. a na 5 krat zmyvania ., mi vypadlo par vlasov .teda ooomnohoooo menej ako predtym ,co pokladam za uspech . skus to ... mas stresy? aj tym je to zapricene ,a aj tym ,ze mas uz mozno v hlave strach zakoreenny ze prides o vlasy, bud v klude .. a ak si este neskusala tak skus to co som napisala :) potom kamoska este skusala milva chinin ..a jej prestali padat uplne . :)