Žiadne sebavedomie

Príspevok v téme: Žiadne sebavedomie
Vicky882

Mám problém s ktorým sa potrebujem poradiť s niekym ale nie je s kým a tak to píšem sem. Môj problém sa týka môjho tela teda veľkosti pŕs. Keď vidím všetky tie sebavedomé baby ktoré nemajú núdzu o pozornosť chlapov tak som z toho celkom smutná. Aby som sa necítila zle tak som začala cvičiť stehná zadok tie mám teraz super nie som ani škaredá ale tie prsia ma fakt hnevajú. Viem že toto ma bude brzdiť v sexuálnom živote a pri chalanoch nebudem tak sebavedomá. Pomôžte prosím :/

kafe

tiež si myslím, že je to jedno. Ženy by sa už mohli prestať vnímať ako chodiace prsia, ale asi si tým niektoré mladé baby musia len prejsť. Čo už.

Oovecka

Kafe, a-cka, b-cka, c-cka, d-cka, je to jedno.
Chlapovi by tie "jeho" mali byt tie najkrajsie na svete to je jasne

Calista's objektivne data :- )

Born Name: Calista Kay Flockhart
Weight: (lbs) 112.404
Calista Flockhart body measurements and figure: (inches)
30-24-30 (Bust-waist-Hip)
Calista Flockhart Bra size/ breast: (Cup size) 36B

kafe

preboha, v akom sebaklame to žijem :):) calista a Béčka? No ja expert na prsia nie som, ale túto kočku by som vyslovene opísala ako tá s plochou hruďou. Maximálne jednotky. Ale to je asi ten rozdielny pohľad mužov a žien na vec.
www.google.sk

Oovecka

Tie uvahy ze ked rozopne podprsenku tak ujde, nemala by sa podrpsenka rzopinat az vtedy ked je uz laska, porozumenie, vztah?

Alebo ozaj to uz dnes tak bezi, ze najprv sex a potom (mozno) vztah?

Kafe ty nezavadzaj Calista Flockhart ma velmi pekne b-cka :-)
images.leakedcelebritynude.com

kafe

"Keď vidím všetky tie sebavedomé baby ktoré nemajú núdzu o pozornosť chlapov..." boze boze dievča :) ešte raz si prečítaj túto tvoju vetu, ktorú si sama napísala. Vôbec nejde o to, že tie sebavedomé baby majú obrovské prsia (videla si ich nahé? možno majú prsia jednotky, čo ty vieš, len pod tričkom, blúzkou to tak nevidno, podprsenka dokáže divy), ale že sa dokážu prijať také aké sú. Mimochodom, aj ženy s malými prsiami (myslím nulky) nemajú núdzu o pozornosť chlapov:
www.google.sk

A prepáč, ale degradovať všetkých chlapov na uslintaných debilov, čo na babe oceňujú iba prsia... jednoducho niekomu sa páčia prsnaté, inému bacuľaté a ďalšiemu štíhle, útle, s malými prsiami. Neexistuje niečo také, že len prsnaté sa chlapom páčia.
Sa pozri na seba - tebe sa páčia len vyšportovaní, s tehličkami na bruchu a neviem akými bicepsami? Aj chalani podliehajú tomu sebaklamu, že baby chcú len svalnatých, vysokých a pekných mužov. Tiež neviem, kde na to chodia, ale v živote to tak rozhodne neni. A aj ten pupkatý, plešatý a menej pekný chlap má šancu na vzťah. Rovnako ako ty aj keď máš malé prsia. Len z toho nerob drámu a prestaň to brať ako tragédiu. Si zdravá, krásna baba, len jediné čo ti chýba je uvedomiť si to, že je to aj celkom dosť čo máš a vážiť si samu seba taká aká si.

Vicky882

Ďakujem za rady a utešenie :) ste zlatí. Čo sa týka push up podprsenky. Ono síce na prvý pohľad zaujmem ale potom mi ju niejaký rozopne a potom radšej odíde. Trápi ma to lebo sme v takej dobe kedy každý rieši vzhľad postavu a nie rozum a povahu. Takže aj keď je dievča rozumné bez výstrihu nemá šancu. Teda ešte som sa nestretla s takým chalanom ktorý by to neriešil. Preto sa snažím aspoň mať super nohy a zadok keď už nič. A na plastiku by som nešla. Jednak kvôli peniazom ale je to neprirodzené aj keď je to asi jediná možnosť.

celebrita FB

Toto je aj môj problém. Mám 35 a nikdy som nemala sex. Chcela som si v zahraničí našetriť aspoň na operáciu, ale nikdy sa mi to nepodarilo a zamotávam sa stále do väčších a väčších dlhov. Sexuálnu akože potrebu som si riešila sama so sebou, ale vyspovedala som sa z toho a po spovedi som urobila pevné rozhodnutie, že to už nebudem robiť. A už to nerobím.
Nebudem sexovať s mužmi teda, keď už mi to nebolo osudom dané.
Želám ti, aby si si na tú operáciu našetrila aspoň ty a aby si sa aspoň ty z tohto tvojho problému dostala.
...nerozumiem, v akej dobe to žijeme, že proste príde k lekárovi chlap, čo sa chce dať preoperovať na ženu a ten ho rozošle k všelijakým špecialistom a tí mu predpíšu lieky. Od hormonálnych liekov mu narastú prsia. ALe žene nikto nič nepredpíše? Ani takej, čo šaškovala na FB, hrala sa na blázna a má najmenšie prsia na svete? Nepredpíše, žena musí ísť na operáciu. Nerozumiem tomu naozaj. Plastika by ťa vyšla nad 3000 €, ale ušetriť toľko peňazí je nadľudské úsilie. Aspoň pre mňa, lebo sa mi vo finančnej oblasti lepí smola na päty. Stále.