Ahojte, neviem, či mám naozaj nejaký vážny problém, ale nejako často mi príde smutno, pretože mám pocit, že priateľ so mnou trávi málo času. Cez týždeň mám síce školu a on aj tak pracuje. Takže spolu môžeme byť tak tri dni v týždni. Väčšinou ideme s jeho kamošmi na pivo a zvyšok jeho voľného času zaberá futbal. Som typický príklad introverta. Nevadí mi sem tam sa prekonať a ísť s ním niekde do spoločnosti, ale chcem byť trochu s ním aj osamote. Ale toho sa dočkám len sem tam. A to ma už prestáva baviť. To si radšej budem doma sama čítať, pozriem si film alebo pôjdem von bez neho. S niekým, s kým sa môžem len tak prejsť, porozprávať... Akoby ma nepoznal a neakceptoval, aká som. Prispôsobujem sa mu a už ma to dosť nudí. Zo začiatku to bolo iné, ale toto mi už poriadne vzťah nepripomína. Je síce starostlivý, milý, vždy ma volá niekam von, ale málokedy ideme len sami dvaja. Má vyhradený čas, kedy bude so mnou. Možno má príliš práce, záľub, kamarátov a ja som v jeho rebríčku priorít akosi prinízko. Ľúbim ho, ale neviem, čo s tým. Nechcem ho obmedzovať, akceptujem, že so mnou nebude vkuse, to by nebolo zdravé a po tom ani netúžim. Chcem len trochu viac pozornosti, je to naozaj príliš?
Trávi so mnou málo času
keď čítam tvoje príspevky Brook akokeby som v nich videla seba...teda nas dvoch..on tiez bol vacsinou iniciatorom stretnuti..on bol ten ktory chcel vztah viac ako ja..ja som na zaciatku vahala...a trvalo mu dlhsie si ma ziskat...niekedy som mala pocit akoby ma chcel len kym ma nemal...a ked ma uz mal tak som stratila prenho "hodnotu"
..precitaj si po sebe toto: .....mala som sto chutí mu povedať, nech sa radšej vráti domov, že takéto stretnutie je oničom. Ale to som zas nedokázala. Bola som rada aj za to........
.............na vzťah sú potrební dvaja. No ja som tá, ktorá sa prispôsobuje jeho časovému harmonogramu.............
toto je najvasia chyba ktoru robis...tym mu len davas najavo ze to moze robit a aj tak budes skakat ako on piska..ja som robila presne to iste...a vidis ako to dopadlo...mala by si mu dat pocitit ze toto robit nemoze...a ani sa mu nebudes prisposobovat vo vsetkom...avsak je to tazke..lebo ked mas niekoho rad tak mu nechces robit napriek
Lolivelka: Možno je na jednej strane dobre, že sa to takto ukázalo skôr, alebo v podstate od samého začiatku. Ak by nepomohol ani rozhovor a žiaden kompromis sa nekonal... ak budem mať aj naďalej ten istý pocit a váhať, či ten vzťah má alebo nemá zmysel... Bude lepšie keď sa to skončí a nestrávim zbytočne niekoľko rokov vo vzťahu, ktorý nemá perspektívu. Ale zatiaľ sa rozchádzať nechystám. Momentálne to za vážny problém nepovažujem, ale ako som si čítala tvoj a ostatné príspevky je možné, že sa to bude nabaľovať a tým pádom sa to nezlepší, práve naopak. Je to teraz na mne, čo mu poviem a potom to chce čas, aby som mohla sledovať ako sa to bude vyvíjať a či sa niečo zmení. Ďalšia vec je, že on (a ani ja) predtým žiaden vzťah nemal. Predsa už má 25, prácu a nejaký svoj režim, že si po nej zájde na pivo, cez víkend na koncert, alebo futbal. A zosúladiť to spolu so mnou možno pre neho znamená vzdať sa svojho stereotypu a záujmov. Ale musím mu nechať, že sa ma snaží do všetkých svojich aktivít zahrnúť. Ja sa zas snažím na nich podieľať, ale samozrejme nie na všetkom. Ako som vravela, každý máme svoje a nemusíme robiť všetko spolu. Ale vidím, že naše vzťahy, alebo pohľady na ne sa celkom zhodujú. Keď prišlo leto, tiež som myslela, že spolu budeme častejšie, no nebola to pravda. Prázdniny preňho predstavovali viac pív a posedenia s kamošmi, viac koncertov, menej práce, no stále nejakej a asi rovnako času na mňa. Stále mal niečo, niekam sa ponáhľal. Ak sme aj boli chvíľu sami, hneď mi oznamoval, kedy pôjde preč. Keď sme mali tak 2 hodiny pre seba, mala som sto chutí mu povedať, nech sa radšej vráti domov, že takéto stretnutie je oničom. Ale to som zas nedokázala. Bola som rada aj za to. Ale nechápala som, kde sa tak plaší, každý deň sme spolu neboli, ani každý druhý, tak prečo si ten deň nemôže násť trochu viac času? Ďalšie nech si robí čo chce. Ale keďže to boli len otázky v mojej hlave, odpoveď som nedostala. Pár krát som sa síce prekonala a z trucu sa snažila hrať na nedostupnú. Zrušila som stretnutie s tým, že už mám niečo iné, ale on to tragicky nebral. Vedel si vždy nájsť náhradný program. Ale bol to on, kto inicioval vzťah, všetky tie stretnutia... ale asi si nie je vedomý toho, čo taký vzťah obnáša. Že toho druhého si nestačí len získať, ale aj udržať. Máš pravdu, na vzťah sú potrební dvaja. No ja som tá, ktorá sa prispôsobuje jeho časovému harmonogramu (áno, možno toho má viac, takže sa sťažovať nebudem). Každý sa môže venovať svojim záľubám bez toho druhého, so svojimi kamarátmi ako to bolo aj doteraz. Ale ja nie som len ďalší jeho kamoš do partie. Na pivo môžem ísť s kadekým. Takýmto štýlom sa náš vzťah nikam neposunie, z mojej perspektívy to bude skôr horšie a horšie a on si to možno ani len nevšimne, že je niečo zle. Pretože jemu to tak zatiaľ nepripadá. Už som z toho zmätená.
vierkavie, nechcem s tebou nasilu nesuhlasit, ale skus niekedy robit len to, co citis, bez hier, uvidis, ze je to krajsie. Ale chlapi su mozno naozaj prilis jednoduchi a tvoje hry na nich zaberaju, ale ja by som to ani nevedela. Ked mam radost, dam ju najavo, ked sa tesim, ze mi vola, tiez to z mojho hlasu pozna, nevedela by som sa pretvarovat, ze dnes nemozem a sedela by som sama doma a bolo mi zbytocne smutno. Je to zlozite. :)
A ja sa tiez bojim, ze Angel moze mat pravdu, ale kazdy vztah je iny.
no poviem ti teda moj pribeh, mala som vo vztahu totozny problem ako ty akurat ze nie po pol roku ale az po ovela dlhsej dobe...zhruba po 2 az 2 a pol roku, na zaciatku bol vztah krasny a bola som spokojna ( mozno to bolo aj tym ze vtedy na zaciatku som necitila taku potrebu byt s nim, lebo som nebola az tak zamilovana),no neskor som si uvedomila co pre mna ten vztah znamena a ze ho chcem udrzat..ako som uz spmenula zacali sa objavovat take problemy ako opisujes ty, ja som studentka, on uz pracoval, kym som bola v skole vsetko bolo ok, videli sme sa pocas vikendov, max na dve poobedia...viac sa nedalo, avsak problemy vzdy prisli vtedy ked boli prazdniny alebo nejake volno, samozrejme ja som ocakavala ze spolu budeme viac ked je ta moznost, avsak to sa vacsinou nekonalo ( praca doma, praca v praci :),rodina, kamarati, ked sme boli spolu vzdy ktosi vyvolaval, atd...), snazila som sa to riesit najskor komunikaciou, to na chvilu zabralo potom zase to iste,neskor aj ignorovanim ( roznymi trikmi ako boli spomenute nizsie) tie sa vacsinou otocili proti mne..pretoze on zacal robit to iste mne, vela som sa preto naplakala, neskor som mu to vycitala, prosila...priatel o tom vedel cely cas ako to citim, no nic z toho nezabralo a skoncilo to rozchodom..jemu sa zdalo ze sme spolu dost, ze som prilis narocna a nestaci mi to co robi...ze pre mna nie je dost dobry a nech urobi cokolvek nebudem nikdy spokojna
mala som zatial len tento vztah a nemam s cim porovnavat...nie sme od seba dlho a teraz pisem len svoj osobny nazor a mementalny pohlad na vec...mozno nie je pravdivy a casom sa zmeni..preto ho urcite neber ako nejaku smerodajnu vec a rozhodni sa sama za seba...myslim si ze ma nemiloval dostatocne na to aby ma mal ako svoju prioritu..a preto ma stale odsuval kdesi nabok...teraz trosku lutujem ze som s nim stratila tolko casu a ze som sa s nim nerozisla skor
myslim si ze u teba je to podobne...a dokonca si myslim ze ked to robi uz po pol roku ( co je dost kratka doba) je to dost zle a nevidim v tom vztahu perspektivu...myslim ze sa to casom bude len zhorsovat
nechcem ta strasit ale angel-demon ma pravdepodobne pravdu, musis sa sama rozhodnut ci to dokazes akceptovat alebo nie, kazdopadne ak sa rozhodnes ten vztah udrzat...nerob rovnake chyby ako ja...ziadne vycitky, ignorovanie, hranie hier na nedostupnu nepomoze, pokial to bude len pretvarka a hra a nie si taka naozaj...myslim ze moze pomoct len uprimny rozhovor...a hlavne musite byt na vztah DVAJA, pokial ten vztah beries vazne len ty, tak to nema zmysel
Sme spolu len pol roka.
ak sa smiem spýtať ako dlho ste spolu?
Už sa cítim lepšie, niečo také som asi potrebovala počuť, takže si tie rady vezmem k srdcu. Nemyslím si, že som na ňom závislá, ale keď sa vidíme raz v týždni a aj to v spoločnosti jeho kamarátov, nie som úplne spokojná. Ale toto sa nestáva zas tak často a ako ste aj písali, dá sa to jednoducho vyriešiť návrhom a rozhovorom z mojej strany. Tiež som rada, keď sa mi veci hovoria narovinu, takže to tak urobím aj ja. Nie ako sťažnosť, ale návrh. Lebo je pravda, že nerobí nič strašné. Berie ma medzi svojich kamarátov, keď ide niekde s nimi oznámi mi to a väčšinou ma volá. Nie vždy sa pridám. Mám aj svoje záľuby, plány a on tiež. Občas si každý robíme to svoje osobitne. Ani nechcem, aby bol so mnou nonstop. Ide len o to, že on by bol najradšej so mnou a s kamarátmi zároveň. Sme spolu tak 2 dni v týždni, niekoľko hodín... (takže zvyšok dňa si každý robí čo uzná za vhodné nezávisle od toho druhého + nedeľa = futbal). Nie žeby som mala nejaký problém s jeho kamarátmi, práve naopak. Problém je možno v rozdielnych povahách. On je extrovert, ja introvert. Tu je rozpor v tom, ako a kde chceme tráviť svoj spoločný čas. Ja by som bola za kompromis, jeden deň ísť s ním a jeho partiou, druhý stráviť osamote (celý tretí každý zvlášť). Ale zatiaľ sa ten môj deň buď nekoná vôbec, pretože on chce byť zas aj s kamarátmi, takže s ním nielenže nie som osamote, ale vôbec. Takže sa musíme pokúsiť nájsť nejaký stred, aby sme boli spokojní obaja rovnako. (inak on má 25, ja 20)
S tym zatajovanim a nedvihanim mobilu ja nesuhlasim.Je to vlastne akoby klamstvo.Jej priatel nic take nerobi.Berie ju so sebou,je s nou v kontakte,nezatajuje sa.Tym jej dava najavo ze s nou je rad.Tak preco robit prieky v dobrom vztahu?
Skor by som povedala aby si brook raz za cas sama vysla s kamaratkami von bez neho.Nechala mu priestror si uzit kamaratov sameho.Nie mu byt zavesena na chrbte vsade.Tym mu bude vzacnejsia ked mu povie ze s nim nejde,ze ide s kamoskou.Na to sa netreba zatajovat.Ty chod s chalanmi a ja s babami a v sobotu si spravime den pre seba.
Niektore dievcata od momentu ked maju vztah,daju nabok vsetkych ostatnych.To nie je dobre.Su to jeho kamarati,tak nech si ich uzije sam.Aj ked ta volá. ..povedz mu,uzi si ich bezo mna,ja si irobim den pre seba.Uz tym si ho ziskas.A nie mu davat chrobaka do hlavy ked vlastne nic neurobil.
Moze to skoncit tak,ze to zacne robit aj on
A co sa tyka prispevku od Angel-Demon
To dievča nenavidi chlapov a celkovo vztahy dvoch ludi.Pre nu kazdy vztah ktorý ma malinky zasklbok treba ukončiť. Ona nechape,ze vztahy sa riesia,utuzuju...Je vulgarna a plna nenavisti.
.
Brook. Boli ti tu dane ok rady. Riad sa nimi no predovsetkym svojou vlastnou intuiciou srdcom instinktom citakmi. Laska je krasna. Porozpravaj sa s nim, ako co citis a zeby si rada travila s nim viac spolocneho casu osamote, vymyslite spolocne daky kompromis, vas program na ten cas kt.budete len vy dvaja spolu prezivat travit a fakt si to vtedy spolu uzivajte prezivajte vychutnavajte naplno...
Ver, byva aj horsie) kebys pr.mala uspesneho sexy a este mladsieho xlapa, kt.pendluje nonstop NY Londyn Pariz ITA Vieden Praha ai a je obklopeny samymi krasnymi sexy zenami nad ktorych fotkami ini muži len tuzobne slintaju a ste spolu cca mesiac dva do roka?))