Ahojte, od konca leta sa v mojom živote začali diať zvláštne zmeny. Vravela som si že je to v pohode že to prežijem. Ale vôbec sa to nezlepšuje skôr naopak. Moji rodičia sa budú rozvádzať, moj priatel zacal byt ku mne hnusny odmerany, a je radsej s kamaratmi s ktorymi robia zle veci ako keby mal byt so mnou. Som strasne rozcitlivená a mam hrozne depresie, za mesiac som z nicoho nic schudla 10 kg, každý večer plačem, mám strašné kŕče v žalúdku od hladu ale keď sa najem je mi na vracanie a ešte horšie ako keď som bola hladná, stále som unavená a celkovo sa cítim hozne slabá. Viem že všetky tie problémy sú zo stresu, pretože výsledky som mala v poriadku...Rodičia aj priateľ sa mi za to smejú a vravia mi že si vymýšlam a snažím sa byť zaújmava. Ale ja už naozaj nevládzem každý deň rozmýšlam o samovražde ale na to som slaboška. Prosím poraďte mi niekto čo mám robiť, ja už nevládzem takto ďalej žiť, chcem žiť tak ako pred tým:( Viem že suaj ludia ktori sa maju horsie ako ja a zomieraju napriklad na rakovinu, ale toto je pre mna naozaj tazke a neviem sa z toho dostat a neviem za kym mam ist.
Hrozné depresie,nebaví ma žiť
Objednaj sa k psychiatrovi este dnes, nepotrebujes nic, len tam zavolaj.
Ked si tak rapidne schudla , to je chorobne - priznak depresie
Treba to preliecit