Ahojte, ja som už z toho zúfala. Mám 20 priateľ 22 sme spolu zachvíľu 4roky. Priateľ je klamár.Klame mňa,rodičov,kamarátov ..nie vo vážnych veciach iba v takých maličkostiach. Lenže začal robiť to čo mi robil aj pred rokom vtedy to trvalo cca 2mesiace. Každý deň keď nebol somnou večer mával vypnutý telefón. A teraz to začal robiť znova napríklad voláme si poobede povie,že ide robiť poriadok do pivnice a keď mu volám večer buď nedvíha alebo je vypnutý.Keď to robil predtým tak mi vysvetlil,že mu prišiel kamarát s Ameriky ( taký feťak) nemám ho rada,vždy nahováral priateľa na blbosti...tak,že preto mi sa vypinal.To je blbosť ale neriešila som lebo stým prestal.Ale teraz to robí prečo?
Zas ma začal klamať???!
Ja som pripravená aj na takú možnosť.Len ako to zistiť? Doteraz nič tomu nenaznačovalo.
Raz som si povedala,že to nejako prekusnem..ale ak to spravil alebo robí znova tak jasná vec,že je koniec. A to vie aj on sám.
Uz ta podviedol a este si snim takze vie ze si moze dovolit vsetko a ty snim aj tak budes.chyba je v tebe
To už ukáže čas... už ma podviedol takže sa to dá čakať..
Tanicka
Vacsinou to byva ze nechce byt ruseny.Pri akej prilezitosti to uz ale musis sama vediet.
Jeden pripad poznam,kde sa chlap takto vypinal lebo chodil za inou a presne sa vyhovaral ze si nevsimol ze ma mobil vybity.
To ale nemusi byt tvoj pripad.Ale...moze
Nefetuje,nezvykne piť ak tak len pivo, a ta 3tia možnosť je asi najpravdepodobnejšia.. ja sa mu už neozývam,kedže ignoroval .. ale ani on mne..
No bud fetuje, chlasta, trtka nejaku druhu alebo len hraje pc hry.
To je samozrejme,že som sa ho pýtala aký má dôvod a stále hovorí to isté, vraj sa mu vybil mobil alebo mu sekol alebo len takéto hlúpe výhovorky...niesom stíhačka,nevyvolávam mu .. len sme si zvykli večer volávať,že aký sme malí deň a tak. Len som chcela vedieť,či niekto nezažil niečo podobné. Nerobím s toho scénky len napadá mi iba jeden dôvod prečo si vypína telefón.
S cim potrebujes poradit? Nasiel som iba jednu otazku v celom prispevku a to Preco to robi. Myslim, ze na tuto otazku ti nedokaze odpovedat nikto z fora.
Skus tu otazku polozit jemu. Ries to s nim a ked vznikne problem, ktory nebudete vediet vyriesit, tak sup sem s nim a skusime dat nejake rozumy :-)